- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sonra yiyip kilo alınca harcadığım zamana emeğe acıyorumSpor yapsak daha guzel vericez aslinda ama ben inanilmaz useniyorum
iyi.akşamlar canım. tamam bu haftayı pas geçeriz. hadi inşallah önümüzdeki pztsi güzel haberler verirsin.iyi akşamlar canlar,
Bugün günümüz vardı. Yedim biraz .
Kızlar bu hafta kendi evimde kalmıyorum. Bu evde de tartı yok . Bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım . Haftaya çok güzel kilo vereceğim.
20 gün annem yok. Ona supriz yapacağım
yarın kesin güzel bir artı göreceksin o kadar az kalori aldıysan 64.9 gelir mi acaba gelsin artıkben bugün 1000 kalori anca almışım
hayırlısı kömköyarın kesin güzel bir artı göreceksin o kadar az kalori aldıysan 64.9 gelir mi acaba gelsin artık
Gunaydin canm gecen hafta ne kadardi yazrken oyke yazlim ki bilelimGünaydın
65.8 ....
canım ilk sayfada hafta hafta yazmışım :)Gunaydin canm gecen hafta ne kadardi yazrken oyke yazlim ki bilelim
Gunaydin.gecen hafta 63.3 idi bu hafta 62.8..500gr gitmis gorunuyor ama bana gore 1kg gitti...arada yukselise gecmistim...63.6falan gordum...bu yuzden bana gore 1 kilo....yuppiiiiii.hedefe son 2.5 kiloooooo