- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
gteyfurt yicektim onu da akşama artıkZamanında hep 2 öğün yaptım canım ama öylede böylede gidiyor yani sadece öğlen ağır yemek yeme hafif şeylerle geçiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gteyfurt yicektim onu da akşama artıkZamanında hep 2 öğün yaptım canım ama öylede böylede gidiyor yani sadece öğlen ağır yemek yeme hafif şeylerle geçiştir
Zatrn bu yuzden bence cok fazla eksi gormuyon tartida normalde bu kadar az yemeye ve kamaksiza sen daha cok verirsin ama peynir ve sutu biraz azaltirsanKahvaltida yulaf ezmesi ve sut yemeye baslamayi dusunuyorum. Ya da tadi biraz daha guzel olsun diye sade nesfit de olabilir. Peynirin kalorisi cok fazla gercekten. 2 kibrit kutusu beyaz peynir 200-250 kalori
2-3 kaşık yoğurt da yersin çok açlık olursa. başka da bir şey yemezsen neden olmasın. geçen hafta benim 2 günde 1 kilo gitmişti. bazen bir anda gidiyor öyle.madem öğle yedim akşam yemeyim bari. çok acıkırsam -ki acıkırım- havuç yerim.
öyle yapayım canım .bakarsın olur dediğin gibi2-3 kaşık yoğurt da yersin çok açlık olursa. başka da bir şey yemezsen neden olmasın. geçen hafta benim 2 günde 1 kilo gitmişti. bazen bir anda gidiyor öyle.
Spor yapsak daha guzel vericez aslinda ama ben inanilmaz useniyorumYürüyüşe ciktim.hava cok guzel...hadiii kizlar sizde...buyrun gelin
Biraz yurudum baktim useniyorum..eve geldim actim hareketli muzik basladim oynamaya ilk 5 dk zorlaniyorsun ama sonra birakasin gelmiyorSpor yapsak daha guzel vericez aslinda ama ben inanilmaz useniyorum
Yogurtla kapat gunu...insallah ben oyle yapcamBugun 1400e yakin kalori almisim ya simdi saydim, yatana kadar icecegim kahveler ve kucuk atistirmaliklarla 1600u bulur, yarin birkac yuz gram arti cikicam cok moralim bozuldu
Ben yemegimi yedim canim artik bir sey yemem. Sutlu filtre kahve yaninda kuru kayisi, ceviz falan yerim sadeceYogurtla kapat gunu...insallah ben oyle yapcam
Havuc yeme bence havuç tatli bir meyvemadem öğle yedim akşam yemeyim bari. çok acıkırsam -ki acıkırım- havuç yerim.