HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Havuc yenmez mi hic, tam bir a vitamin deposu, ben sık sık tuketirim salatalarda, duzenli olarak yenmesi gereken bir sebze havuc
Evet yenmesi gereken bir sebze ama diyet olunca yiyemiyosun malesef cunki tatli bir sebze nasil ki tatli meyve ve tatli seyler yemiyosak havucta cok tuketemeyiz taki istedigin kiloya gelene kadar kardesim dr a gitmisti en fazla gunde bir tane ki o zaman diyet bile yapmiyodu kardesim sadece gunde ne kadar tuketmesi gerekeni soyledi

Bir bak istersen int den araştir bakalim ne dio bizede msj atarsin
Internetten arastirmama gerek yok, ust komsum profesor, ben hemen hemen her gun bir ya da iki havuc yerim, zamaninda ona sormustum, gunde orta boy birkac havucu rahatlikla tuketebilirsin, yogurtla havucun seker oranlari neredeyse ayni demisti. O yuzden birkac havuctan hicbir sey olmaz, aksine cok da faydali

Internetten arastirmama gerek yok, ust komsum profesor, ben hemen hemen her gun bir ya da iki havuc yerim, zamaninda ona sormustum, gunde orta boy birkac havucu rahatlikla tuketebilirsin, yogurtla havucun seker oranlari neredeyse ayni demisti. O yuzden birkac havuctan hicbir sey olmaz, aksine cok da faydali
Ayy bunu duyduguma cok sevindim valla o zaman ben artik gunde bir tane yerim hem onu yiyince baska seyler atiştirmam da

Gerci her dr da farkli seyler soyluyor artik bizde de kafa kazan oldu kime neye inanacagini şaşiriyorsun
Orasi oyle. Her seyi kararinda yemek lazim ya. Bir de bazi insanlarin bazi yiyeceklere intoleransi oluyor. Mesela ben cocuklugumdan beri gunde ortalama yarim litre sut tuketiyorum ve hic siskinlik yapmiyor ama laktoz intoleransi olan birinde cok siskinlik yapar. Vucudumuzu taniyip ona gore beslenmemiz lazim

Orasi oyle. Her seyi kararinda yemek lazim ya. Bir de bazi insanlarin bazi yiyeceklere intoleransi oluyor. Mesela ben cocuklugumdan beri gunde ortalama yarim litre sut tuketiyorum ve hic siskinlik yapmiyor ama laktoz intoleransi olan birinde cok siskinlik yapar. Vucudumuzu taniyip ona gore beslenmemiz lazim
Cok dogru ben ekmek hamur isi abur cubur ve çikolatadan kilo.aliyorum ve kişin domates yiyemem, migdem eksi olur eksi, aci zeytin,tuzlu peynir, yesil sogan, sarimsak, hic bir sekilde tuketemiyom yedigimde hemen migdem agriyor yaniyor rahatsiz oluyorum mesela

X