Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurlerrrr
günaydın çok güzel canım :)Gunaydin.gecen hafta 63.3 idi bu hafta 62.8..500gr gitmis gorunuyor ama bana gore 1kg gitti...arada yukselise gecmistim...63.6falan gordum...bu yuzden bana gore 1 kilo....yuppiiiiii.hedefe son 2.5 kiloooooo
tartılmadın mı:)Gunaydin millet
Gunaydin. 63.9
tebrikler şekerimGunaydin. 63.9
100 gram almisim ya sinir oldum
dalga mı geçiyon çocuğum :))100 gram almisim ya sinir oldum
Bu hafta 1.5 kg falan bekliyorum senden. 2 hafta kaldi nisanin bitmesine. Mayisa 63lerde gir artik ogle ve aksam 1 yumurta ve 1 kase yogurt mu yesek ya.dalga mı geçiyon çocuğum :))
geçen salı 65.8 dim. 1 hafta sonra yine aynıyım. 800 gram verebilirdim en azından . moralim bozuk.
evet haklısın. az kaldı şurda hızlanmak gerek.Bu hafta 1.5 kg falan bekliyorum senden. 2 hafta kaldi nisanin bitmesine. Mayisa 63lerde gir artik ogle ve aksam 1 yumurta ve 1 kase yogurt mu yesek ya.
Evet deneyelim hadi. Ara ogun de yememeye calisalim ama cok aclik olursa ben sut icerim ya da yogurt yerim yine. Vucut proteini bolerken karbonhidrat ve yaga gore daha fazla kalori harciyormus o yuzden yuksek proteinle beslenince daha fazla kalori yakiyormusuz sindirebilmek icin. 2 gun yuksek protein denicem benevet haklısın. az kaldı şurda hızlanmak gerek.
yumurta ve yoğurt çok güzel besinler yanına hurma da yerim ben 3 tane.
hadi deneyelim.
güne hızlı başladın :))Simdi sutlu kahve yaptim, kahvaltim 714 kalori etti. Ogle ve aksam ac gezmem lazim
dediğin doğru protein ağırlıklı beslenmek gerek.Evet deneyelim hadi. Ara ogun de yememeye calisalim ama cok aclik olursa ben sut icerim ya da yogurt yerim yine. Vucut proteini bolerken karbonhidrat ve yaga gore daha fazla kalori harciyormus o yuzden yuksek proteinle beslenince daha fazla kalori yakiyormusuz sindirebilmek icin. 2 gun yuksek protein denicem ben
Bence de geçen hafta bu hafta ve fark olarak yazsak daha iyi olurcanım ilk sayfada hafta hafta yazmışım :)