evde yoğurt yok. ama greyfurt ve yeşil elma var onlardan yerim.Son iki gun iyiydi ya. Bence sen bugun detoks tarzi bir sey yap. Evde hurman yoksa elma yogurt yap mesela ya da yogurdun yanina evde olan herhangi bir seyi ye, vucut sasirsin biraz
Anneme kalsa kilom guzel ve zayif olunca yakismiyir birde millet aa kizin nie boyle zayifladi falan filen dedikodulari ../yaşim 28Annen niye diyet yapma diye zorluyor ki? Yasin kac bu arada?
Anneme kalsa kilom guzel ve zayif olunca yakismiyir birde millet aa kizin nie boyle zayifladi falan filen dedikodulari ../yaşim 28Annen niye diyet yapma diye zorluyor ki? Yasin kac bu arada?
Bu. Arada 63u ucundan gordum sonunda kizlar
Olur canm yazarim.. 28 yasindayimgünaydın:) sen abur cuburu burnuna dayadıkları zaman hemen buraya yaz dur diyelim:) ben de yaşını merak ettim.
Uzme kendini hemen gitmeyebilir belki haftaya gider ve bazen vucut durakliyor sonradan bir bakmişin gitmişbenim yine olmadı sanırım. başım alıp nerelere gidem
Motivasyon dusmek yok duşurursende biz seni kaldiririz hadi az kaldi piss yaglarin gitmesineMotivasyonum dusmezse kaçamak yapmazsan belki
Annem diyet yapmami istemiyor diyince ergenlik caginda falan misin diye sormustum yasiniAnneme kalsa kilom guzel ve zayif olunca yakismiyir birde millet aa kizin nie boyle zayifladi falan filen dedikodulari ../yaşim 28
Yok canm ayni evde yasiyoz sonucta surekki her yaptigim sporda ve suan ki diyette karisiyor istemiyor zatrn dinlemiyorumda ama kirilsinda istemiyom ve beni hep biseyler yemeye zorluyor malesef o zaman boyle zor durumda kaliyom işte :))Annem diyet yapmami istemiyor diyince ergenlik caginda falan misin diye sormustum yasinianneni dinleme sakin. Boyun 1.85 degilse kilon fazla canim diyete devam
sabahtan beri baya az yemişsinŞimdi bir tane ayva yedim
2 fincanda türk kahvesi içtim
Zamanında hep 2 öğün yaptım canım ama öylede böylede gidiyor yani sadece öğlen ağır yemek yeme hafif şeylerle geçiştirçok acıktım kapuska yiyorum:) evdeyken 2 öğün yemek yalan oluyor piuu
Temizlikle uğraştım canım pek yemek yemeyi düşünemedim şimdi oğlumu uyuttum da öyle meyve yiyebildimsabahtan beri baya az yemişsin