HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin.:) bu arada dun aksam yemegimi yazmadim erkenden uyuya kalmisim..
2, but , 2 kasik makarna, 1 bardak ayran ve bir yudum kola
2 bardk sekersiz çay, bir isirik paketli sekerlemeler olur ya ondan diyette oldugumu unutup isirdim sonra hemen biraktim geri kalanini

Bizde kalabalik aileyiz ve evde tatlilar abur cuburlar cay keyifleri, lokumlar ne derseniz yiyiliyor ve ben size yazdiklarim kadar kendimi kurtarmaya calisiyom gerci annem sirf diyet yapmiyim die beni cok zorluyir artik elimden geldigi kadar çabaliyom... kizlar lutfen siz beni uyarin ve gerekirse azarlayin yoksa ben burda bu tatli sozlerden ve acitasyondan birakmiyim kendimi salmiyim..:KK11::kızgın:

Annen niye diyet yapma diye zorluyor ki? Yasin kac bu arada?

Bizde kalabalik aileyiz ve evde tatlilar abur cuburlar cay keyifleri, lokumlar ne derseniz yiyiliyor ve ben size yazdiklarim kadar kendimi kurtarmaya calisiyom gerci annem sirf diyet yapmiyim die beni cok zorluyir artik elimden geldigi kadar çabaliyom... kizlar lutfen siz beni uyarin ve gerekirse azarlayin yoksa ben burda bu tatli sozlerden ve acitasyondan birakmiyim kendimi salmiyim..:KK11::kızgın:
günaydın:) sen abur cuburu burnuna dayadıkları zaman hemen buraya yaz dur diyelim:) ben de yaşını merak ettim.

X