- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
BEnde bugun tartilmayi dusunmuyom bakalim bu hafta sonlarina dogru hic istedigim gibi beslenemedim ve kendime hakim olamadim ama insallah haftayaiviit çok heyecanlı. ben yarın tartılmicam süprüz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEnde bugun tartilmayi dusunmuyom bakalim bu hafta sonlarina dogru hic istedigim gibi beslenemedim ve kendime hakim olamadim ama insallah haftayaiviit çok heyecanlı. ben yarın tartılmicam süprüz :)
Bizde kalabalik aileyiz ve evde tatlilar abur cuburlar cay keyifleri, lokumlar ne derseniz yiyiliyor ve ben size yazdiklarim kadar kendimi kurtarmaya calisiyom gerci annem sirf diyet yapmiyim die beni cok zorluyir artik elimden geldigi kadar çabaliyom... kizlar lutfen siz beni uyarin ve gerekirse azarlayin yoksa ben burda bu tatli sozlerden ve acitasyondan birakmiyim kendimi salmiyim..
günaydın:) sen abur cuburu burnuna dayadıkları zaman hemen buraya yaz dur diyelim:) ben de yaşını merak ettim.Bizde kalabalik aileyiz ve evde tatlilar abur cuburlar cay keyifleri, lokumlar ne derseniz yiyiliyor ve ben size yazdiklarim kadar kendimi kurtarmaya calisiyom gerci annem sirf diyet yapmiyim die beni cok zorluyir artik elimden geldigi kadar çabaliyom... kizlar lutfen siz beni uyarin ve gerekirse azarlayin yoksa ben burda bu tatli sozlerden ve acitasyondan birakmiyim kendimi salmiyim..
ay çok iyi harikasın :)Bu. Arada 63u ucundan gordum sonunda kizlar
canım sen regl olacaksın normal amaBen goremicem galiba 63.9 olsam yeterdi yani
Ben goremicem galiba 63.9 olsam yeterdi yani
benim yine olmadı sanırım. başım alıp nerelere gidem
bu sabah 66.0 çıktı. utanıyorum artık yazmaya. iyi de gittim halbuki.Regl olmicak miydin sen canim, yarin gorursun bence 63.9u ama gormesen bile reglden sonra birden duser kilon
65lerde misin sen hala canim?
Ne bilim kacamakta yapmadım ya Azda yiyorum 63.9 olsaydım bari motive olurdumcanım sen regl olacaksın normal ama
Regl olmicak miydin sen canim, yarin gorursun bence 63.9u ama gormesen bile reglden sonra birden duser kilon
Anca diğer pazartesiye canım reglinin son günü falan düşüyor
65lerde misin sen hala canim?
öbür hafta eksi 2 göreceksin aha şuraya yazıyorumNe bilim kacamakta yapmadım ya Azda yiyorum 63.9 olsaydım bari motive olurdum
Motivasyonum dusmezse kaçamak yapmazsan belkiöbür hafta eksi 2 göreceksin aha şuraya yazıyorum
Son iki gun iyiydi ya. Bence sen bugun detoks tarzi bir sey yap. Evde hurman yoksa elma yogurt yap mesela ya da yogurdun yanina evde olan herhangi bir seyi ye, vucut sasirsin birazbu sabah 66.0 çıktı. utanıyorum artık yazmaya. iyi de gittim halbuki.
Benim hatirladigim kadariyla senin kilon regl sonrasi birden dusuyordu. Az da yediysen haftaya 62yi bile gorursun bence.Ne bilim kacamakta yapmadım ya Azda yiyorum 63.9 olsaydım bari motive olurdum
Umarım öyle olur canımBenim hatirladigim kadariyla senin kilon regl sonrasi birden dusuyordu. Az da yediysen haftaya 62yi bile gorursun bence.