Spagetti istiyorum . Bol soslu .Haslar haslamaz uzerine peynir ya da yogurt ekleyerek yagsiz bir sekilde yersen yenilebilir bence ama yagli salcali falan yersen cok agir olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spagetti istiyorum . Bol soslu .Haslar haslamaz uzerine peynir ya da yogurt ekleyerek yagsiz bir sekilde yersen yenilebilir bence ama yagli salcali falan yersen cok agir olur
Bi oturusta 6-7 baklava yiyebilen biri olarak buyuk risk olurduHepsini vermeyeydin iydi.
Cok severim :)) bilemiyorum ki canim, iftari hafif atlatirsan bir sey olmaz belki de.Spagetti istiyorum . Bol soslu .
müthiş bi ayrıntısın sen :))Kizlar bugun antepli bi muvekkilim 1 tepsi baklava 1 tepsi de bulbulyuvasi yollamis. Icim gide gide tek bir tane bile yemeden annemlere verdim eve donerken
bence ye bütün gün onla duracaksın zatenYarın oruç tutacağım. Sahurda makarna yesem mi . Çok canım istiyor .
aynen evde saatli bomba tutmanın bi anlamı yok ben gibi :)Bi oturusta 6-7 baklava yiyebilen biri olarak buyuk risk olurdu
Aman allahim hemde antep baklavasi yemede yaninda yat resmen ama bize yok yasak yinede helal olsun yemeden yolamişsin :))Kizlar bugun antepli bi muvekkilim 1 tepsi baklava 1 tepsi de bulbulyuvasi yollamis. Icim gide gide tek bir tane bile yemeden annemlere verdim eve donerken
Iyi yaptin. Bol soslu makarna agir olacaktiYumurta ve ceviz yiyeceğim. Makarnadan vazgeçtim.
Nazar degmesin :) bu hafta ben de iyi gidiyorum hic bozmadim ama gece gec yattigim icin cok acikiyorum bazenBu hafta kendimi çok tok hissediyorum ya alıştım ya da çok motive oldum bilmiyorum :)
Ben erken kalktigimdan canım akşam uykum geliyor oğlumu uyutur uyutmaz uyumaya çalışıyorumNazar degmesin :) bu hafta ben de iyi gidiyorum hic bozmadim ama gece gec yattigim icin cok acikiyorum bazen