HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunde kac litre su iciyorsunuz? Ben 1 ya da 1 bucuk icebiliyorum en fazla. Kilo vermemde bir sıkıntı olmadi su ana kadar ama daha fazla icsem kilo verimini hizlandirir mi acaba?
Canm valla ben 2 ltre içiyom arada biraz 2'yide geciyor bence sende biraz su oranini yukseltebilirsin cunki diyete gore az iciyosun vee evet şuana kadar okudugum arastirdigim butun diyet giruplari diyet ile ilgili herseyde 3 ltre su icin diolar zaten normalde vucudumuzun en az 1.ltre suya ihtiyaci var sen sana ihtiyac olani iciyosun şuan

Sahurda 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık , bir küçük dilim karpuz .
Akşam evde karnıyarık var amaa yemeyeceğim. Ne yesem diye düşünüyorum
Zaten aksam ne yemek yapcam die dusuniyom heleki simdi de diyet olunca ben ne yiycem die dusunmeye basladim ne olcak halimiz bilmiyom :KK48:

Yuotube dan bir viduo seyrettim ve tv 8 de paylasmis bu yayini
Haftada 6 kilo verdiriyomuş.
Iki uç yesil elmanin kabugu kalin dogranmiş, 1/2 karabiber tene
1 limon
1 demet maydonoz
1 kabuk tarçin
Biraz zencefil
2 ltre su ekleyip kaynatiyosun
Ama o gun sadece yumurta yiyorsun
Sabah :1 haşlanmiş yumurta oğlen:1 hşlama yumurta akşam: 1 haşlama yumurta tek yiyebilirsin ve sadece oo yaptigin detoksu içip o gun oyle atlatman gerekiyomuş cok dayanamassan bir şeftali veye bir kayisi yiyebilirmişsin

Iki gundur ama eritmek icinde ne cezalar verdim kendime hic sorma simdi yine egzersiz ve spor yapcam zaten bunlari odul gunum olarak yedim insallah pazartesiye kadar kacamak yapmam :KK48:
Bugunden sonra kacamak yapmazsan eksi gorursun pazartesi. Ben de genelde tarti gunu sonrasi birkac gun kacamak yapiyordum ama son 3 gun sıkı tutunca illa ki eksi goruyordum

1 limon
1 demet maydonoz
1 kabuk tarçin
Biraz zencefil
Sabah :1 haşlanmiş yumurta oğlen:1 hşlama yumurta akşam: 1 haşlama yumurta tek yiyebilirsin ve sadece oo yaptigin detoksu içip o gun oyle atlatman gerekiyomuş cok dayanamassan bir şeftali veye bir kayisi yiyebilirmişsin
200-250 kilo biri belki verir 6 kilo ama bizim icin imkansiz :)) butun hafta ac gezsek bile anca 2 kilo verebiliriz.

Ben 2 tane yiyorum aksamlari bu ara. Gunde 4 tane yiyen arkadasim var. Tadini sevsem ben de 3-4 tane yerdim cok tok tutuyo cunku
Ben yumurta seviyorum ama sicak yumurta yiyemiyom migdem rahatsiz oluyor o yuzden sabahtan kaynatip ogle veya aksam yada ertesi gun tuketebiliyorum ki o sekilde hic rahatsiz olmuyom

1 limon
1 demet maydonoz
1 kabuk tarçin
Biraz zencefil
1 hafta boyunca günde 3 yumurta mı :KK57:

X