selam herkese, bu ay başı itibariyle kumbarayı tekrar doldurmaya başlıyorum
Günaydın nasılsınız bayanlar ben bu ay para biriktirmedim daha maaş da almadık eksideyizde baya bi
napcaz bimiyırum ayın beşi bi gelse
ama bu ay biriktiricem naspse
1 nisan kızımın doğum günü en azından pasta parası çıksın
yoksa pasta da alamayız bu gidişle biz
inş cnm bizde normal pasta alırız napalım :)Hadı bakalım boyl birikimli bir ay olsun...
Bence pasta parasını biriktirirsin canım 3,5 anlamıyon bi bakıyorsun olmuş bile....
Çok geçmiş olsun canım cana gelcen mala gelsin Allah saglık versin tekrar yerine gelir üzülme....offf offff kumbara dedinizde dün pazarda cüzdanım çalındı 300 tl gitti
geçmiş olsun allah can sağlığı versin ama insan üzülüor inş bulunur deyim zor ama biz dua edelim.offf offff kumbara dedinizde dün pazarda cüzdanım çalındı 300 tl gitti
yerine gelirde 3 aydır calısmıyorum eşimin planları vardı gitti..ama sükür canımıza da gelebilirdi..Çok geçmiş olsun canım cana gelcen mala gelsin Allah saglık versin tekrar yerine gelir üzülme....
bulunması imkansız ailecek pazardaydık ben sandım eltim çarptı bana meğerse cantamdan cüzdanımı almıslargeçmiş olsun allah can sağlığı versin ama insan üzülüor inş bulunur deyim zor ama biz dua edelim.
offf offff kumbara dedinizde dün pazarda cüzdanım çalındı 300 tl gitti
aminnn canm kimseye göstermesin rabbim...ayyyyy canım çok geçmiş olsun. 300 tl ile kurtarmışsın öyle düşün. şükret bence. allah korusun bu aralar adam yaralamak çok moda biliyorsun bıçak filan çekebilirdi. gidecei varmış. rızkınızdan haram temizlenmiş gibi düşün. Allah tekrarını göstermesin
offf offff kumbara dedinizde dün pazarda cüzdanım çalındı 300 tl gitti
amin tatlımmÇok büyük geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin. sıkma canınıAllahlarından bulsunlar
amin tatlımm
Bugun kimse benim gibi kumbaraya para atmadı sanırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?