HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam herkese, bu ay başı itibariyle kumbarayı tekrar doldurmaya başlıyorum

Hadı bakalım boyl birikimli bir ay olsun...

Bence pasta parasını biriktirirsin canım 3,5 anlamıyon bi bakıyorsun olmuş bile....

offf offff kumbara dedinizde dün pazarda cüzdanım çalındı 300 tl gitti

geçmiş olsun allah can sağlığı versin ama insan üzülüor inş bulunur deyim zor ama biz dua edelim.
bulunması imkansız ailecek pazardaydık ben sandım eltim çarptı bana meğerse cantamdan cüzdanımı almıslar Aminn sağlığımız yerinde şükür..Ama Allah hidayet versin insanlara..bişeyler alacaktık erteledik ve çaldılar..

offf offff kumbara dedinizde dün pazarda cüzdanım çalındı 300 tl gitti

ayyyyy canım çok geçmiş olsun. 300 tl ile kurtarmışsın öyle düşün. şükret bence. allah korusun bu aralar adam yaralamak çok moda biliyorsun bıçak filan çekebilirdi. gidecei varmış. rızkınızdan haram temizlenmiş gibi düşün. Allah tekrarını göstermesin

aminnn canm kimseye göstermesin rabbim...

çok geçmiş olsun, çıkacağı varmış demek ki..

Bugun kimse benim gibi kumbaraya para atmadı sanırım.....

ben attım 1 lira attım günler sonra

kumbaraya atmadım pek birşey ama o da pek harcamadığımdan yani bu öğlen 14 tl verdim ama yemeğe neyse arada olur öyle ne yapayım..

bulantılar yüzünden evdeki yemek düzeni sekteye uğrayınca iş yerine öğlen yemeği getiremiyorum ne zamandır.. şu ilk 3 ay sendromlarını atlatınca normal düzenime döneceğim inşallah. şimdi sabah kahvaltılarını evden getiriyorum ama öğlen yemeklerini getiremiyorum yaa

Ben bugün 3 tl attım.
Yarın geçen ay birikimleri markete götürüp bütünleteceğim. Yarın şejir dışına çıkıyorum. Yanımda götüreceğim. Belki birşeyler alırım.

Geçmiş olsun zeeynepcik.. Allah yedirmesin onlara... Caniniz sagolsun.
Babaminda yardimlariyla kumbara miz doldu.. Esimle bir söz vermiştik 5 kavanoz dolmadan acmayacaktik.. Bakalim sozumuze ne kadar sadik kalicaz... Bugün yeni kumbaraya 5 TL attim .. Allah bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…