mrb, biz hem sohbet ediyoruz hem de kumbaralarımıza para atıp o parayı nereden tasarruf ederek attığımızı yazıyoruz. birbirimize fikir vermiş oluyoruz
katılmak istersen buyur gel
ben de geliyorum o zaman ya acayip gaza geldim para biriktirmem lazım.
dün bi banka hesabıma para yatırmıştım orada kalsın diye. Önceden hesap işletim ücreti kesmiyorlardı pat diye 53 tl sini kestiler acaip sinir oldum ya ne zorluklarla atmıştım o parayı kenara
şimdi kumbara olayına döncem artık yapacak bişey yok. birktirdiğiniz paraları napıyosunuz peki?
ben bi birikim hesabı açtım zaten de, bi yandan da böyle ihtiyaçlarım için biriktireyim kredi kartını hayatımdan çıkarayım diyorum. O zaman benim de hedefim bahar için bir pardesü olsun hadi bakalım :)altın alanlar var, birikim hesabına yatıranlar var, bir ihtiyacını alan var veya eşinin kızının annesinin falan doğum günü geliyorsa onun için biriktiren varseç beğen al
ben bi birikim hesabı açtım zaten de, bi yandan da böyle ihtiyaçlarım için biriktireyim kredi kartını hayatımdan çıkarayım diyorum. O zaman benim de hedefim bahar için bir pardesü olsun hadi bakalım :)
Ben de sevdim bu işi. Kumbarada biriken paralar için bi amacım yoktuben de kumbaramı saydım veee 118,70 tl çıktı. yarın alışverişe gidip baharlıklara bakıcam. kendimi şımartmalıyım
Ben de sevdim bu işi. Kumbarada biriken paralar için bi amacım yoktu
Bugün alışveriş yapınca çok Hoşuma gitti. Bundan sonra böyle yapacağım artık.
Ben 2014 elimden beri buradayım. Ocak ayında ani çıkan bi gezi için harcadım daha önce biriktirdiklerimi.bu parayla alınca sanki bedavaya almışım gibi hissediyorumyarın trençkot bakıcam mesela bahar geldi sayılır şimdiden bakmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?