• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb, biz hem sohbet ediyoruz hem de kumbaralarımıza para atıp o parayı nereden tasarruf ederek attığımızı yazıyoruz. birbirimize fikir vermiş oluyoruz :-)

katılmak istersen buyur gel :-)

ben de geliyorum o zaman ya acayip gaza geldim para biriktirmem lazım.
dün bi banka hesabıma para yatırmıştım orada kalsın diye. Önceden hesap işletim ücreti kesmiyorlardı pat diye 53 tl sini kestiler acaip sinir oldum ya ne zorluklarla atmıştım o parayı kenara :KK61:
şimdi kumbara olayına döncem artık yapacak bişey yok. birktirdiğiniz paraları napıyosunuz peki?

ben de geliyorum o zaman ya acayip gaza geldim para biriktirmem lazım.
dün bi banka hesabıma para yatırmıştım orada kalsın diye. Önceden hesap işletim ücreti kesmiyorlardı pat diye 53 tl sini kestiler acaip sinir oldum ya ne zorluklarla atmıştım o parayı kenara :KK61:
şimdi kumbara olayına döncem artık yapacak bişey yok. birktirdiğiniz paraları napıyosunuz peki?

altın alanlar var, birikim hesabına yatıranlar var, bir ihtiyacını alan var veya eşinin kızının annesinin falan doğum günü geliyorsa onun için biriktiren var :-) seç beğen al :-)

Benim şu anda hiç amacım yok.
Daha önce 300 tl birikmişti.
Çok ani bi şehir dışı seyahati çıktı. Yanımda götürsüm. Onu harcadık. Ver paşam yerine ver köşem dedim. Ilaç gibi geldi.
2015 de sıfırdan başladım.

altın alanlar var, birikim hesabına yatıranlar var, bir ihtiyacını alan var veya eşinin kızının annesinin falan doğum günü geliyorsa onun için biriktiren var :-) seç beğen al :-)
ben bi birikim hesabı açtım zaten de, bi yandan da böyle ihtiyaçlarım için biriktireyim kredi kartını hayatımdan çıkarayım diyorum. O zaman benim de hedefim bahar için bir pardesü olsun hadi bakalım :)

ben bi birikim hesabı açtım zaten de, bi yandan da böyle ihtiyaçlarım için biriktireyim kredi kartını hayatımdan çıkarayım diyorum. O zaman benim de hedefim bahar için bir pardesü olsun hadi bakalım :)

ben de maaşımdan bir kısmı hiç çekmiyorum. hesabımda kalıyor. onun dışında mutfak gezme masrafımdan artan 3 5 kuruşu kumbarama atıp buraya onları söylüyorum :-) 3 aylık birikimimi şubat ayında mutfak masrafı yaptım mesela :-)

canım ne isterse ona harcıyorum açıkcası :d

Kumbaramı saydım bugün. 166 tl çıktı.
100 tl sine kendime bot ve iç çamaşırı aldım.
Ben kumbarada biriken paralar için kendime bi hedef belirlememiştim.
Bundan sonra kendi bazı ihtiyaçlarımı alacağım. Hem normal bütçemi sarsılmamış olacak hem de ben motive olurum

ben de kumbaramı saydım veee 118,70 tl çıktı. yarın alışverişe gidip baharlıklara bakıcam. kendimi şımartmalıyım :KK37:

ben de kumbaramı saydım veee 118,70 tl çıktı. yarın alışverişe gidip baharlıklara bakıcam. kendimi şımartmalıyım :KK37:
Ben de sevdim bu işi. Kumbarada biriken paralar için bi amacım yoktu
Bugün alışveriş yapınca çok Hoşuma gitti. Bundan sonra böyle yapacağım artık.

Ben de sevdim bu işi. Kumbarada biriken paralar için bi amacım yoktu
Bugün alışveriş yapınca çok Hoşuma gitti. Bundan sonra böyle yapacağım artık.

bu parayla alınca sanki bedavaya almışım gibi hissediyorum :KK70: yarın trençkot bakıcam mesela :-) bahar geldi sayılır şimdiden bakmalıyım :KK51:

bu parayla alınca sanki bedavaya almışım gibi hissediyorum :KK70: yarın trençkot bakıcam mesela :-) bahar geldi sayılır şimdiden bakmalıyım :KK51:
Ben 2014 elimden beri buradayım. Ocak ayında ani çıkan bi gezi için harcadım daha önce biriktirdiklerimi.
Ama bundan sonra alışveriş ya da başka bi ihtiyacım için harcayacağım.
Hem para havadan gelmiş gibi oldu
Hem nakit verince pazarlık yaptım
Hem harçlığım cebimde kaldı
Hem kart kullanmamış oldum
Daha ne olsun:KK73::KK73::KK31:

uzun süredir girip okuyamamıştım. çok sayfa birikmemiş Allah tan. bu ay benim kumbaram çok fakir. on beş gün evde yoktum. bu ay ücretsiz izine de ayrıldım. tabi bunlar kumbişe yaramadı. ssadece 53 lira. olsun hiç yoktan iyidir. Allah bereket versin. mart ayında en az yüz olsun inş. bu arada eşim paralarıma göz dikti:) ama vermem gelecek sene ki tatil parası dedim

öğlen alışveriş için avmye gittim. her mağazayı gezdm ama istediğim hiçbir şeyi bulamadım.
eve geldim internette dolaşıyordum. bi alışveriş sitesinde neler var diye baktım :KK58: (adını vermem yasak olabilir diye yazmadım)
6 parça kıyafet aldım 160 tl. peşin fiyatına 3 taksit yaptırdım. teslim tarihi de haftaya :KK73:

sabah boşu boşuna hazırlanıp dışarı çıkmışım yorgunluğuma değmedi :KK70:

kumbaramı saydım 178,20 tl + 100 tl gün parası verdim
(gün parasını dahil ediyor muyuz bilmiyorum ama sıra bana gelince para direk kumbaraya gidecek)

1 Mart : 35 kuruş gitti kumbişe
bereketli olsun inşallah :KK52:

ben de dün 4,5 tl attım.
hatta 70 tl ayırmıştım. bütünlettirecektim. hafta sonu şehir dışına çıkacağım belki oradan birşeyler alırım.

Selam kızlar bu ay sonu kumbaramı saymayı unuttum şimdi hemen sayıp geliyorum... Gerçi cok bişey atamadım ama merakta ediyorum ne kadar oldu diye?

Günaydın nasılsınız bayanlar ben bu ay para biriktirmedim daha maaş da almadık eksideyizde baya bi
napcaz bimiyırum ayın beşi bi gelse
ama bu ay biriktiricem naspse
1 nisan kızımın doğum günü en azından pasta parası çıksın
yoksa pasta da alamayız bu gidişle biz

Back