HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarbeni de aranıza alır mısınız bnde yaklasık iki aydır kumbara kullanıorum arada genellikle küçük paraları atıyorum ayrıca 150 tl günüm var. Her gün olmasa da elime geçtikçe atıyorum her gün atmamız gerekiyo mu acaba ?

mrb canım öncelikle hoşgeldin. ne zaman istersen o zaman atabilirsin biz burada sadece birbirimize destek oluyoruz birikimlerin bereketli olsn

Sabahtan kumbarama 6 tl attım. Kumbaramdan geçen ay çıkan 70 tl yi apartmanın altındaki bime götürdüm. Öğlen alacağım paramı...bütünleyecekler. Ama ben bir sürü bozuk para ile gidince utanıyorum ya

ben de utanıyorum utanınca da kendime kızıyorum saçmalama o da para değil mi diye. o yüzden kumbaramdan 5 tl bozuk alıp kağıt 5 tl koyuyorum, a101de harcıyorum.

ben de utanıyorum utanınca da kendime kızıyorum saçmalama o da para değil mi diye. o yüzden kumbaramdan 5 tl bozuk alıp kağıt 5 tl koyuyorum, a101de harcıyorum.
Ben de oğluma hergün 2.5 tl harçlık veriyorum.aylık 50 tl yapıyor. Her ayın Onbeşinde kumbaramdan bozuk 50 tl alıp bütünü koyuyorum. Bozukluğu başka bi kavanoza koyuyorum. Hergün oğluma veriyorum. . O da harcamıyor kumbarasına atıyor. Yani paralar biizm evde sürekli yer değiştirip geziyor.
Dediğin çok mantıklı. Markete inerken bozuğuz alıp bütünü koymak. Ben de öyle yapayım bari ya.

Kızlar bugün kumbarama 1.5 tl attım
kumbaradakiyle ne hedefliyosunuz ? Aylık kumbara miktar bildirimi yapıyor muyuz ?

hanife55 2014 de biriktirdiklerimi bi ihyiyaç için kullandık.
Ama 2015 dekilerle ihtiyaçlarımı ( kılık kıyafet boya gibi masraflı kuaför gideri vs) almaya karar verdim.
Böylelikle;
Hem kart kullanmayacağım
Hem aile bütçesine dokunmayacağım
Hem nakit verince pazarlık yapabilirim
Hem de motive oluyorum.

çok iyiiii çok güzel düşünmüşsün bnde kumbaramdakiyle ne kadar çıkarsa artık kurban kesmeye katcam insallah

çok iyiiii çok güzel düşünmüşsün bnde kumbaramdakiyle ne kadar çıkarsa artık kurban kesmeye katcam insallah
Az önce oğluma pijama aldım. Kumbaradaki paraltla aldım. Tuhaf bi şekilde mutlu oluyorum.
Allah kabul eder inşallqh kurbanını

ben de kumbaradakileri alıp ay sonu cüzdanıma koyuyorum. hooop baştan o paralar kumbaraya gidiyor. hep bi sirkülasyon

evde bozuk çoğalınca ben de bozukları markete götürmeye karar verdim. bozuk para cüzdanım var ona doldurup markete öyle iniyorum. hem alırken sınırımı da bilmiş oluyorum

tşk ederim hepimizin bereketli olsun insallah

amin inşallah

ben birikimleri o ay neye ihtiyacım varsa ona harcıyorum. kitap aldıysam kredi kartıma, kıyafet istediysem ona. tamamen keyfi harcama ama ihtiyaca yönelik

Son düzenleme:
Az önce oğluma pijama aldım. Kumbaradaki paraltla aldım. Tuhaf bi şekilde mutlu oluyorum.
Allah kabul eder inşallqh kurbanını
Pijama takımını güle güle kullasın oğlusun amin tşk ederimm. Ya birikenler havadan kucağına düşmüş gibi oluyo gerçekten

ne kadar güzel düşünüyosunuz hem bütceye göre hareket ediyosunuz kumbara bütçesine sadık kalıosunuz hemde cüzdandan para çıkmadan biriktirdiklerine göre harcama yapıp işinizi görüyosunuz bu taktiği aslında bnde kullanabilirim

Selam bayanlar bugun 6 tl attım kumbaraya eşim sagolsun o çıkarıp verdi at bunları kumbarana die
bende istediğim bi altın bileklik vardı onun içine biriktiriyordum bu ay da 600 tl gun parası ile biriktirdiğim altınlarla karşılıyordu bilekliğimi, ama bir yurtdışı gezisi düşünüyoruz belki onun için harcaya bilirim biriktirdiklerimi...

kesinlikde denemelisin. kendi kendimi teşvik de etmiş oluyorum

ben de maaşımdan bir kısmı hiç çekmem öylece birikir ama neye harcayacağımı hala bilmiyorum. boş boş birikiyo aslında bir şeylere karar veriyorum ama her gün fikrim değişiyo. planlarım içinde yurtdışı gezisi de var

Slm kizlaaar nasilsiniz..durmak yok birikime devam..
Masraflar artsada yapcak bisi yok neticede.
Uc dur bestir dunya bostur herkes hostur:)))) falaan filaan..bi turlu firsat bulamiyorum..yasrumu emzirdin aklima geldi hemn bi gireyim dedim.listeye bastij subat birikimi yok..niyeki.....
Neyse ben dun kumbarama attigim 1.75 tl mo yazayim
Herseye ragmn kenarda uc bes bisi olmasi guzel

3 tl attim kumbarama...kumbaramdaki parayi sermaye olarak kullanocam..
Kurdela nakisi havlu ve butok sabun yapip saticam..gerek netten gerek gunlere kadinlara falan belirle kaliplar alip..malum kaliplar pahali...
Dedim sermayemi kumbaradaki paradab yaparsam.en azindan cok sarsmaz butcemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…