HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam nasılsınız ??

ben dün cüzdanımdaki işe yaramayan kartları çıkarıyordum. bi turizm şirketinin kartını çıkardım arkasından 20 tl çıktıııı hemen kumbarama attım. o 20 tlyi ne zaman koyduğumu bile hatırlamıyorum ama çok çok sevindim

salı, çarşamba, perşembe ve cuma toplamda 23 TL gitti kumbaraya
bereketli olsun inşallah

maaş almama 10 gün var. 40 tl cüzdana 20 tl kumbarama tabi kartla harcama yaptım

Cuma : 4,35 tl
Cumartesi :2,80 tl
Pazar : 1 tl gitti kumbişe

bereketi Allahtan

merhabalaaarr... bayadır atamıyordum kumbaraya para bende.. maddi durumumuz çıkmaza girmek üzereydi çok şükür eşimin maaşı vaktinde yattı ve eski maaşından daha yüksek yattı. önümüzde ki 6 ay kredi kartı kullanmamamız ve masraftan uzak durmalıyız. ben bu arada 2 arkadaşıma da kavanozdan kumbara yapıp birikime yöneltmeye çalıştım onları :)
ufak ufak onlarda kumbişlerini dolduruyorlar.
dün akşam 7,5 tl attım kumbaraya

günaydın kızlar, dün kendime dışarıdan yemek ısmarladım azıcık para harcadım. ayda 1- 2 iyi oluyor. bir gün de bugün ne yesem ne pişirsem derdim olmuyor

Anaaa ben burayı yeni gördüm. Tam olarak napıosunuz bana da anlatsanıza?

mrb, biz hem sohbet ediyoruz hem de kumbaralarımıza para atıp o parayı nereden tasarruf ederek attığımızı yazıyoruz. birbirimize fikir vermiş oluyoruz

katılmak istersen buyur gel

selam kızlar.
1 haftadır var gücümle kumbarayı besledim
dün de açtım dolunca, çıka çıka 60 tl çıktıbuna da şükürkumbarayı biraz büyütmem lazım sanırım pek minik benimki
neyse parayı yatırıma attım hemen, bu ay başka atamam, sıkışırım çünkü, nakit kalmadı pek zaten, artık önümüzdeki ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…