Aynen ezgi.bekarken gencken tek sorumluluk varken git gez dolas...bende bekar olaydim komseyi dusnmeden gezerdim.
Bi yere gidexek oluuorum ilk once cocuklarim aklima geliyo..
Onlara gore ayarliyorum.neyseko yarin cikicam disari oda annemlere godicem....grrci daha belli degil esimin sirket arabasini alip bna diger arabayi birakmasi lazim ...
Yoksa bu sogukta cok zor
Gidecegim yer arabayla 40 dk
Ins alirda bende az nefes alirim..
Yaz gelsede bicirikla gezmelere gitsek eglensek bisiler yapsak...
Ezgi senin gubi bekar olaydim .....
Hoc dufnmezdim..bazen kendimizide simarmtmak gerekiyo
Yarin kizima kitap alicam ...okuma kitdbi..cocuklar icin oluyoya yazisi yok resimlerden cocuklar kendileri bakip anlatiyo ....alayim diyorum.bnm kitaplara sariliyo...aksam babasina kizdi hasbam.neymis bi titabini vermiyosun.bizde insaniz merak ediyoz diyo...esim dergi okuyodum.ilim dergisi...bana 50 lira para verdi..dedi kizima hikaye kitabi al....
Kizlar kitabtan arttirabilirmiyim bilmiyorum ama son kurusuna kadar ne kadar kitap alabilirsem iki uc dorr alicam.bundan kisamicam...ama artar yani iki uc krs atarim
Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bende biriktirmek istiyorum ama benim hedefim büyükEvlilik için. Geçen hafta başladım kumbaraya para atmaya aslında kumbarada değil. Kupa bardaklarının kutuları var ya onlardan işte ona atıyorum. Ayın 14'ünde maaş alıcam 400 TL kalıyor maaşımdan elime ve 150 TL'sini kendime ayırıp 250 TL'yi kenarda tutmak istiyorum. Hee bu arada her gün o kutuya atıyorum. 10 TL'yi bozdurdum diyelim 8 Tl mi kaldı hemen birlikler kutuya. Yalnız onu işyerimde tutuyorum yanımda olsa hemen abur cubura gider
Şimdiden 9,25Tl olmuş
Hoşbulduuuuummmöncelikle aramıza hoşgeldinne güzel evlilik için biriktiriyormuşsun. kısmetse düğün ne zaman ???
burda sana hepimiz destek oluruz sen iradene hakim ol yeter. kumbaraya attığın parayı yok saymakla başlayabilirsin.
bir de kumbaraya para vermeyip kutu kullanma fikrin çok hoş.seni tebrik ederim. evinde bant varsa açamayacağın şekilde sımsıkı bantlayabiilrsin böylece açmaya kalkışında milyon kez düşünme fırsatın olur.
HoşbulduuuuummmO belli değil işte maalesef aslında Ekim istiyorduk ama birçok aksilikler var işte ne zaman olursa gibi bir şey bizimkisi bir kaç ay 250 TL atmakla yetinicem daha sonra inşallah 1000 TL olarak çıkacak bu rakam . Eveeet kumbaraya para vermedim evdeki kumbaramı babaannem kullanıyor bende bununla idare edeyim dedimm :)) İNŞALLAH desteklerinizle bende iyi birikimler yapacağım. 3 tane çeyreğim var zaten kenarda ben hep babaanneme verirdim tutsun diye ama şimdi kendi irademle onu harcamamayı öğrenmek istiyorum. Sizce olduğu gibi kalsın mı yoksa dolar Euro veya altın mı yapsam ?
Iyi sukuyler olaun..iki cocuklu anne olmanin sorumluluklatina alysiyorum.bu arada ayni yastayz kiz.canım ya içimi nasıl rahatlattın anlatamam. çok teşekkür ederim
bebeğin nasıl ?? sen nasılsın ?? kaç zamandır yoktun geldin yine aramızaben de antalyadan geleym birikime tam gaz devam edicem
Pekala o zaman :))) bende normal olarak tutacağım artık sonradan karar veririm bir şeye yatırıp yatırmamaya :))ben tl olarak yapıyorum birikimimi diğerleri hakkında pek fikrim yok zaten burada kimse al veya alma demez herkes kendine göre yapıyor bir şeyler : )) senin için hangisi uygun olacaksa öyle yap bence
İnşallah canım benim :)) senin de inşallahbol bol birikimin olur :) Maşaallah güzelce biriktirmişsin bile :)Selam kızlar Şubat aynı birikimimle 1 gram altın aldım.. Yavaş yavaş birikiyor altınlarım buraya katıldığımdan beri 3 ceyrek, 3 gram altın yapmışım....hafta sonu 10 tl attım kumbarama yeni gelen arkadasım hoş geldim inşallah bol birikimlerin olur....
Iyi sukuyler olaun..iki cocuklu anne olmanin sorumluluklatina alysiyorum.bu arada ayni yastayz kiz.
Ozendim sana....
Pekala o zaman :))) bende normal olarak tutacağım artık sonradan karar veririm bir şeye yatırıp yatırmamaya :))
Kesinlikle. Erkek arkadaşımı da uyardımben de sana özeniyorumallah bana da hayırlı bir eş hayırlı evlatlar versin. Amin
yeterki biriksin gerisi önmli değil
Bende bugün 4,15 tl atabildimm :)merhaba sabah kumbişe 10 kuruş atabildim cebimden o çıktı bozuk sadece ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?