HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güjnaydın hanımlar bir ay ara verdikten sonra gene geldim
bu ayki paramla kızımın doğum günü parasını biriktiriyorum hayırlı uğurlu olsun
haftasonu kaynım4 tlattı kumbaraya açılış yaptı kız kardeşim 3 tl attı eşim 2,30 kuruş attı bende bu sabah bir tl attım
devamı gelir inşallah

günaydın herkese,
bir kaç gündür yoktum ve o arada çok çok harcama yaptım. buraya gelmeyince kendimi kaybediyorum sanırım

o değil de bu haftasonu antalyaya gidicem. yeni kıyafet aldım daha doğrusu geçen hafta internetten sipariş vermiştim. 8 i ile 15 arası sevkiyat diyor. trendyol kullanan var mı ?????? cumaya kadar gelse keşke.

onun dışında antalyaya 2 gün kalıcam nereden baksanız 300 tl gider. gitmeyi çok istiyorum 5 aydır bu şehirde yalnızım çok bunaldım. arkadaşımın yanına gidicem. ama 300 tl de içime oturuyo. ne yapsam bilemedim. 24 yaşındaym, kızım ezgi bir daha ne zaman gezeceksin gençken ,bekarken gez diyorum.

Aynen ezgi.bekarken gencken tek sorumluluk varken git gez dolas...bende bekar olaydim komseyi dusnmeden gezerdim.
Bi yere gidexek oluuorum ilk once cocuklarim aklima geliyo..
Onlara gore ayarliyorum.neyseko yarin cikicam disari oda annemlere godicem....grrci daha belli degil esimin sirket arabasini alip bna diger arabayi birakmasi lazim ...
Yoksa bu sogukta cok zor
Gidecegim yer arabayla 40 dk
Ins alirda bende az nefes alirim..
Yaz gelsede bicirikla gezmelere gitsek eglensek bisiler yapsak...

Ezgi senin gubi bekar olaydim .....
Hoc dufnmezdim..bazen kendimizide simarmtmak gerekiyo

Yarin kizima kitap alicam ...okuma kitdbi..cocuklar icin oluyoya yazisi yok resimlerden cocuklar kendileri bakip anlatiyo ....alayim diyorum.bnm kitaplara sariliyo...aksam babasina kizdi hasbam.neymis bi titabini vermiyosun.bizde insaniz merak ediyoz diyo...esim dergi okuyodum.ilim dergisi...bana 50 lira para verdi..dedi kizima hikaye kitabi al....
Kizlar kitabtan arttirabilirmiyim bilmiyorum ama son kurusuna kadar ne kadar kitap alabilirsem iki uc dorr alicam.bundan kisamicam...ama artar yani iki uc krs atarim

canım ya içimi nasıl rahatlattın anlatamam. çok teşekkür ederim

bebeğin nasıl ?? sen nasılsın ?? kaç zamandır yoktun geldin yine aramıza ben de antalyadan geleym birikime tam gaz devam edicem

50tlden artar canım. süpermarketlerin bazılarında çocuklar için uygun fiyatlı kitaplar var. ben ilkokuldaki kuzenime tanesi 3 tlye 2şer 3 er kitap alıyorum

Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bende biriktirmek istiyorum ama benim hedefim büyük Evlilik için. Geçen hafta başladım kumbaraya para atmaya aslında kumbarada değil. Kupa bardaklarının kutuları var ya onlardan işte ona atıyorum. Ayın 14'ünde maaş alıcam 400 TL kalıyor maaşımdan elime ve 150 TL'sini kendime ayırıp 250 TL'yi kenarda tutmak istiyorum. Hee bu arada her gün o kutuya atıyorum. 10 TL'yi bozdurdum diyelim 8 Tl mi kaldı hemen birlikler kutuya. Yalnız onu işyerimde tutuyorum yanımda olsa hemen abur cubura gider
Şimdiden 9,25Tl olmuş

öncelikle aramıza hoşgeldin ne güzel evlilik için biriktiriyormuşsun. kısmetse düğün ne zaman ???
burda sana hepimiz destek oluruz sen iradene hakim ol yeter. kumbaraya attığın parayı yok saymakla başlayabilirsin.
bir de kumbaraya para vermeyip kutu kullanma fikrin çok hoş.seni tebrik ederim. evinde bant varsa açamayacağın şekilde sımsıkı bantlayabiilrsin böylece açmaya kalkışında milyon kez düşünme fırsatın olur.

Hoşbulduuuuummm O belli değil işte maalesef aslında Ekim istiyorduk ama birçok aksilikler var işte ne zaman olursa gibi bir şey bizimkisi bir kaç ay 250 TL atmakla yetinicem daha sonra inşallah 1000 TL olarak çıkacak bu rakam . Eveeet kumbaraya para vermedim evdeki kumbaramı babaannem kullanıyor bende bununla idare edeyim dedimm :)) İNŞALLAH desteklerinizle bende iyi birikimler yapacağım. 3 tane çeyreğim var zaten kenarda ben hep babaanneme verirdim tutsun diye ama şimdi kendi irademle onu harcamamayı öğrenmek istiyorum. Sizce olduğu gibi kalsın mı yoksa dolar Euro veya altın mı yapsam ?

ben tl olarak yapıyorum birikimimi diğerleri hakkında pek fikrim yok zaten burada kimse al veya alma demez herkes kendine göre yapıyor bir şeyler : )) senin için hangisi uygun olacaksa öyle yap bence

canım ya içimi nasıl rahatlattın anlatamam. çok teşekkür ederim

bebeğin nasıl ?? sen nasılsın ?? kaç zamandır yoktun geldin yine aramıza ben de antalyadan geleym birikime tam gaz devam edicem
Iyi sukuyler olaun..iki cocuklu anne olmanin sorumluluklatina alysiyorum.bu arada ayni yastayz kiz.
Ozendim sana....

ben tl olarak yapıyorum birikimimi diğerleri hakkında pek fikrim yok zaten burada kimse al veya alma demez herkes kendine göre yapıyor bir şeyler : )) senin için hangisi uygun olacaksa öyle yap bence
Pekala o zaman :))) bende normal olarak tutacağım artık sonradan karar veririm bir şeye yatırıp yatırmamaya :))

Selam kızlar Şubat aynı birikimimle 1 gram altın aldım.. Yavaş yavaş birikiyor altınlarım buraya katıldığımdan beri 3 ceyrek, 3 gram altın yapmışım....hafta sonu 10 tl attım kumbarama yeni gelen arkadasım hoş geldim inşallah bol birikimlerin olur....

İnşallah canım benim :)) senin de inşallahbol bol birikimin olur :) Maşaallah güzelce biriktirmişsin bile :)

Iyi sukuyler olaun..iki cocuklu anne olmanin sorumluluklatina alysiyorum.bu arada ayni yastayz kiz.
Ozendim sana....

ben de sana özeniyorum allah bana da hayırlı bir eş hayırlı evlatlar versin. Amin

Pekala o zaman :))) bende normal olarak tutacağım artık sonradan karar veririm bir şeye yatırıp yatırmamaya :))

yeterki biriksin gerisi önmli değil

ben de sana özeniyorum allah bana da hayırlı bir eş hayırlı evlatlar versin. Amin

yeterki biriksin gerisi önmli değil
Kesinlikle. Erkek arkadaşımı da uyardım Senin yanında değilken abur cubur almama izin verme bir tek seninleyken yememe izin ver dedim yoksaa benim aldığım abur cuburun haddi hesabı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…