- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarbeni de aranıza alır mısınız bnde yaklasık iki aydır kumbara kullanıorum arada genellikle küçük paraları atıyorum ayrıca 150 tl günüm var. Her gün olmasa da elime geçtikçe atıyorum her gün atmamız gerekiyo mu acaba ?
Sabahtan kumbarama 6 tl attım. Kumbaramdan geçen ay çıkan 70 tl yi apartmanın altındaki bime götürdüm. Öğlen alacağım paramı...bütünleyecekler. Ama ben bir sürü bozuk para ile gidince utanıyorum ya
Ben de oğluma hergün 2.5 tl harçlık veriyorum.aylık 50 tl yapıyor. Her ayın Onbeşinde kumbaramdan bozuk 50 tl alıp bütünü koyuyorum. Bozukluğu başka bi kavanoza koyuyorum. Hergün oğluma veriyorum. . O da harcamıyor kumbarasına atıyor. Yani paralar biizm evde sürekli yer değiştirip geziyor.ben de utanıyorum utanınca da kendime kızıyorum saçmalama o da para değil mi diye. o yüzden kumbaramdan 5 tl bozuk alıp kağıt 5 tl koyuyorum, a101de harcıyorum.
tşk ederim hepimizin bereketli olsun insallahmrb canım öncelikle hoşgeldin. ne zaman istersen o zaman atabilirsin biz burada sadece birbirimize destek oluyoruz birikimlerin bereketli olsn
çok iyiiii çok güzel düşünmüşsün bnde kumbaramdakiyle ne kadar çıkarsa artık kurban kesmeye katcam insallahhanife55 2014 de biriktirdiklerimi bi ihyiyaç için kullandık.
Ama 2015 dekilerle ihtiyaçlarımı ( kılık kıyafet boya gibi masraflı kuaför gideri vs) almaya karar verdim.
Böylelikle;
Hem kart kullanmayacağım
Hem aile bütçesine dokunmayacağım
Hem nakit verince pazarlık yapabilirim
Hem de motive oluyorum.
Az önce oğluma pijama aldım. Kumbaradaki paraltla aldım. Tuhaf bi şekilde mutlu oluyorum.çok iyiiii çok güzel düşünmüşsün bnde kumbaramdakiyle ne kadar çıkarsa artık kurban kesmeye katcam insallah
Ben de oğluma hergün 2.5 tl harçlık veriyorum.aylık 50 tl yapıyor. Her ayın Onbeşinde kumbaramdan bozuk 50 tl alıp bütünü koyuyorum. Bozukluğu başka bi kavanoza koyuyorum. Hergün oğluma veriyorum. . O da harcamıyor kumbarasına atıyor. Yani paralar biizm evde sürekli yer değiştirip geziyor.
Dediğin çok mantıklı. Markete inerken bozuğuz alıp bütünü koymak. Ben de öyle yapayım bari ya.
tşk ederim hepimizin bereketli olsun insallah
Pijama takımını güle güle kullasın oğlusun amin tşk ederimm. Ya birikenler havadan kucağına düşmüş gibi oluyo gerçektenAz önce oğluma pijama aldım. Kumbaradaki paraltla aldım. Tuhaf bi şekilde mutlu oluyorum.
Allah kabul eder inşallqh kurbanını
ne kadar güzel düşünüyosunuz hem bütceye göre hareket ediyosunuz kumbara bütçesine sadık kalıosunuz hemde cüzdandan para çıkmadan biriktirdiklerine göre harcama yapıp işinizi görüyosunuz bu taktiği aslında bnde kullanabilirimben de kumbaradakileri alıp ay sonu cüzdanıma koyuyorum. hooop baştan o paralar kumbaraya gidiyor. hep bi sirkülasyon
evde bozuk çoğalınca ben de bozukları markete götürmeye karar verdim. bozuk para cüzdanım var ona doldurup markete öyle iniyorum. hem alırken sınırımı da bilmiş oluyorum
amin inşallah
ben birikimleri o ay neye ihtiyacım varsa ona harcıyorum. kitap aldıysam kredi kartıma, kıyafet istediysem ona. tamamen keyfi harcama ama ihtiyaca yönelik
ne kadar güzel düşünüyosunuz hem bütceye göre hareket ediyosunuz kumbara bütçesine sadık kalıosunuz hemde cüzdandan para çıkmadan biriktirdiklerine göre harcama yapıp işinizi görüyosunuz bu taktiği aslında bnde kullanabilirim
Selam bayanlar bugun 6 tl attım kumbaraya eşim sagolsun o çıkarıp verdi at bunları kumbarana die
bende istediğim bi altın bileklik vardı onun içine biriktiriyordum bu ay da 600 tl gun parası ile biriktirdiğim altınlarla karşılıyordu bilekliğimi, ama bir yurtdışı gezisi düşünüyoruz belki onun için harcaya bilirim biriktirdiklerimi...