Merhabalar canim. Cok tedekkur ederim.yaza kadar verelim bu kilolari yeter artik ama dimi boyun kac senin canim merak ettm.umarim ulasiriz hedefimize .Guzel haberlerini bekliyorum :)Merhaba cnm kolay gelsin bende 1 subatta basladim diyete nerdeyse ayni hedeflerimiz bende 70 kilo basladim daha tartilmadim 15 gun bekliycem dedim kendime ilk basta 9 gunum cok guzel gitti bakalim ne olacak
1.60 cnm 2 sene once 55 kiloydum vede resimlerimi fln astim hirs yapiyim dieMerhabalar canim. Cok tedekkur ederim.yaza kadar verelim bu kilolari yeter artik ama dimi boyun kac senin canim merak ettm.umarim ulasiriz hedefimize .Guzel haberlerini bekliyorum :)
Cok iyi bi motive kaynagi olmus canim. 55 kilo super yaa insAllah gorcez o kilolari benimde boy 1.58 :)1.60 cnm 2 sene once 55 kiloydum vede resimlerimi fln astim hirs yapiyim die
Ben bugun dayanamadim tartildim 1 kilo vermisim moralim bozulduCok iyi bi motive kaynagi olmus canim. 55 kilo super yaa insAllah gorcez o kilolari benimde boy 1.58 :)
canim hosgeldin oncelikle :) inan bana dogum kilolari daha cabuk giden ve kalici olmayan kilolardir .benim ablam tam 30 kilo aldi ve alti ayin icinde bol su icerek birazda aksamlari dikkat ederek verdi hepsini sakin kimseye bakma dinleme sen kararli ol yeter ki.buraya yaz istersen hergun ne yedigini ictigini birlimte destek olarak verelim olari benimde henuz ucuncu haftam bakalim kararliyim yavas yavas bilr olsa gtcek kilolar :)Merhabalar sizi okuyunca şok oldum bende 68 kilo ve 1.58 boyundayım ve hedefim 52 (doğumdan önceki kilomdu) aslında sizi okuyunca çok gaza geldim ama doğum kilosuya hiç veremiycem gibi gelio sağolsun çevremdeki herkes doğum kilosu bu artık eskisi gibi olmaz fiziğin dolabını değiştir gelmez o kıyafetler vs. Vs.moral motivasyon sıfır yani sizce kızlar yapabilir miyim
Canim sakin moralini bozma .zaten normal olan haftada 500 gr vermek yavas verdigin taktirde geri almanda zor olur ayrica 1 kilo bu kdr zamanda cok iyi bi kilo.ve ne zaman tartildigina bagli olarak da degisiyor sabah ac karnina wcden sonra tartildigin kilon dogru kilon oluyor ama bazen sabahlari sislik olabiliyor insanda .sakin moral bozmak yok drvam rdiyoruz azimleee benim bi arkadasimda baslarda cok az az verdi sonra diyo bi baktim 36 beden oluvermisim hemde hedefledigim zamandan once diyor inan hayat kararli olanlara vazgecmeyenlere cok adil :) regl bitsin bende tartilcam yazicam :) drvam ediyorum :)Ben bugun dayanamadim tartildim 1 kilo vermisim moralim bozuldu
İnsAllah sende bende grcez o kiyafetlerin icine canim ..:) aynen oyle uce bese bakmiycaz gram gram bile olsa vazgecmedrn gtcek kilolar Rabbim saglim versinde gerisinu biz halletcez insallah :) takiptyim opuldun :)Tatlim menun cok iyi gram gramda olsa gidecek bu kilolar.
Ne guzel elbise olayi guzel motive etmis seni.
ben de 38 beden dar kalip pantolon aldim hedefim nisan basi gibi içine girmek.
Kolay gelsin canim ikimizde de
Aynen tatlim bu arada enerjik cok guzel.İnsAllah sende bende grcez o kiyafetlerin icine canim ..:) aynen oyle uce bese bakmiycaz gram gram bile olsa vazgecmedrn gtcek kilolar Rabbim saglim versinde gerisinu biz halletcez insallah :) takiptyim opuldun :)
Zaten vazgecmedim aynen dewam buraya yediklerimizi yazip yorum yapalim mi ben bazen yediklerimden supheleniyorumCanim sakin moralini bozma .zaten normal olan haftada 500 gr vermek yavas verdigin taktirde geri almanda zor olur ayrica 1 kilo bu kdr zamanda cok iyi bi kilo.ve ne zaman tartildigina bagli olarak da degisiyor sabah ac karnina wcden sonra tartildigin kilon dogru kilon oluyor ama bazen sabahlari sislik olabiliyor insanda .sakin moral bozmak yok drvam rdiyoruz azimleee benim bi arkadasimda baslarda cok az az verdi sonra diyo bi baktim 36 beden oluvermisim hemde hedefledigim zamandan once diyor inan hayat kararli olanlara vazgecmeyenlere cok adil :) regl bitsin bende tartilcam yazicam :) drvam ediyorum :)
Rica ederim canim ne demek cok mutlu oldum basladigina bebegin senin en guzel aktiviten sen bizden once erirsin bak demedi deme :) bende dans ediyorum ve mekik ufak bacak hareketleri falanda yapiyorum .oglen ve aksam menunude bekliyorum bende yazarim hadi bakalim kolay gelsin bizeeee :)Günaydın herkese öncelikle evet kararımı verdim bende başlıyorum. Sabah 1 tane haşlanmı yumurta baş parmağı kadar peynir ufacık bir domates yedim çok çok çiğneyereDün telefonuma adım sayar programını indirdim bakalım gün içinde kaç adım atıorum. Bebeğim olduğu için dışarda bi aktivite olanağım yok malesef havalarda malum şimdilik evdeyim. Ama sarkan göbüş için mekik.. çok teşekkür ederim canım sana beni teşvik ettiğin sana ve yola giren bütün arkadaşlara bol bol şans
tabiki canim ben arada yaziyordum smdi daha duzenli yazalim yorum yapalim dedigin gibi bekliyorum :)Zaten vazgecmedim aynen dewam buraya yediklerimizi yazip yorum yapalim mi ben bazen yediklerimden supheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?