merhaba melegim oncelikle kendimi biraz tanitayim ben 23 yasinda bekar ve gida muhendisligi son sinif ogrencisiyim bi donemim kaldi muhendis olmak icin Allahin izniyle .bunu sunun icin soyluyorumki biraz gidalardan anliyorum kendi capimda iceriklerinden ..Oncelikle sana sunu soylemeliyim diye dusunyorum..her gidanin onemli olan dozudur balim herseyin fazlasi Zehirdir toksik etki yapar ve zararlidir buna su da dahil..ben bunu saglikli beslenme programim boyunca aklimdan cikarmiyacagim ise yarayacagini dusunyorum..sana onerim kendin icin zayifla ve kendini taniyarak basla ise ..neleri seversin asla vazgecemediklerin neler ..ve yemeklerden tat almaya basladim ben inanir misin iyice cigniyorum ve tadina variyorum once ve sonrasinda yemekten once yani buyuk bardak su iciyorum ...bunlari sen kendin belirlersin zaten.simdi onemli olan karar vermen motive olman azicik hirsin zaten cok bi kilonfa yok ama tabiki onemli olan kendimizi iyi hissedecek kiloya dusmemiz ben uc gun oluyor baslayali ama daha once diyetisyene gittim bi ay dayanabildim ama ozgur ruhlu oldugum icin gelemiyorum skiya ..kendim ozgurce b program yaptim ...karar verelim ve birbirimize destek olalim gerisi gelecek guven bana neden yapmayalim ki ustelik sen evlisin ne guzel bi ailende var madrm esin cok yardimci olmuyor ona gote bi progfam hazirla hafta sonlarini esinle abartmamak kaydiyla diledigini ye ama yavas ye ve suyunu icmeyi ihmal etme ..inan sen zayifladikca esinin sana davranisi bile daha degisir ablamlardan biliyorum..yeterki kararli ol bem diyet yapmiyorum saglikli besleniyorum de diyet listeleri flan hepsi bos inan kendi diyetisyenin ol ben sana hep yazarim sende bana yaz kilo verdikce cok mutlu olurum biraz uzun bi yazi oldu affet :) son olarak acele etme motive ol once ve otur kagidi kalemi al kendini tani programini hazirla hedeflerini belirle motive isinide brbirimize birakalim ...mesajin cok mutlu etti beni :) BASARİCAZ YENİ SLOGANİMİZ ETLİYİM BUTLUYUM MUTLUYUM degil Etliyim butluyum ama artik ZAYİFLİYORUM COOOOK MUTLUYUM :)Mrb canım,
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.
Bnde 70 kiloyum. Kilo vermek istiyorum. Çok çabuk kilo alıp çok çabuk kilo verebilen bi yapım var maalesef.
Kilo vermeye nerden başlayacağımı bilmiyorum. Dietimide eşim sayesinde bozuyorum hep
boyun uzun ozaman vala benim boyumda kisa 68 kilo cok gelmeye basladi :) sende motive ol basla bi once bekliyorum mujdeli haberlerini :)Heheeee canım çok tatlısın yaa etliyim butluyum ewt ama bnde kilo vermek istiyorum... Eşime göre normal kilodayım göbeğim olmadığı için öyle düşünüyo kendisi ama bn ince olmak istiyorum.
Başarılar canım takipteyimGunaydin gunlukum bugun tammm 6 gun oluyor dun karbonhidrati olarak beslendigim icin dogum gunumden dolayi bugun daha protein agirlikli beslenecegim..kahvaltimi yaptim kocaman iki su bardagi suyumu ictim bugunde programim vok guzel gidecek soz veriuorummmm hafifledigini hissetmek ve kendin icin biseyler yapmak o kdr guzel ve degerli ki..herseuden onemlisi hayatta bi amacinin olmasi nillll o elbiseye girecekkkk :)))
Eki Görüntüle 1756590 yaz auina kadar bu elbisenin 36 bedenine girecegim!
Balim cok tesekkur ederim guzel niyetin icin insAllah hedefimize ulasiriz hepimiz :)Canim cok guzel bir elbiseymis.
Insallah En kisa zamanda giyersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?