• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 68.5tan 52ye Yaza kadar dusebilmek

Merhaba benim tatli gynlugummm son 3 gun kaldi bu haftalik saglikli beslenme programimin bitmesine :) bugun sabah :azcik minnak tereyaginda yumurta
Ara ogun turk kahvesi inanilmaz istahimi kapatiyor
Oglen :balik
Aksam : biraz fazla kacti yayla corba tavuk patates kizartmasi ama oyle tika basa yemedim tabiki yinede aksam icin agir oldu yarin dengelemem gerek :) ama krndimi suclu hissetmiyorum.sucluluk duygusuna kapilmak hicbiseyi cozmuyor cunku :) spor olarak bugun yururyus yaptim dans yarina kaldi bekle beni guzel elbisrmmmmmm:)))

İyi geceler gunlukcummm :( bugun cok stresli bi gun gecirdim butun gun disardaydim neredeyse aglamakli oldum.o yjzden bugun ne yiyip ictigimi bende bilmiyorum .arada olur boyle bozmak yok moralleri yarin heptennnn devaaam :))) pazartesine az kaldi yarin telafi edip bol bol spor yapcam :)

İyi aksamlar gunlukcummm :) bugun sabah sıkı bi kahvalti yaptim bu yuzdenn cok acikmadim oglen yemeginde sehriye corbasi ictim aksamda corba ictim .suyumu da ihmal etmedim .kendimi sviyorum bedenimi seviyorumm degisime hazirimmmm :))))

Merhabalar gunlukcumm uzak kaldik senle :) dun tartildim aslinda ama regl oldugum icn pek iyi sonuc elde edemedim ama regl bitsin bekle beni gunlukum .bu arada devam ediyorum tabiki programima sabah istahim yoktu bi kucuk dilim borek yedim cayla .oglen mercimek corbasiyedim .aksamada kuru fasulye yerim ekmeksiz .ha bu arada sporumuda yaptim dans ettim ter attim bayagi bi .yilmak yok o elbiseye nilll girecek baska yol yok !

Merhaba cnm kolay gelsin bende 1 subatta basladim diyete nerdeyse ayni hedeflerimiz bende 70 kilo basladim daha tartilmadim 15 gun bekliycem dedim kendime ilk basta 9 gunum cok guzel gitti bakalim ne olacak

Merhaba cnm kolay gelsin bende 1 subatta basladim diyete nerdeyse ayni hedeflerimiz bende 70 kilo basladim daha tartilmadim 15 gun bekliycem dedim kendime ilk basta 9 gunum cok guzel gitti bakalim ne olacak
Merhabalar canim. Cok tedekkur ederim.yaza kadar verelim bu kilolari yeter artik ama dimi boyun kac senin canim merak ettm.umarim ulasiriz hedefimize .Guzel haberlerini bekliyorum :)

Tatlim menun cok iyi gram gramda olsa gidecek bu kilolar.
Ne guzel elbise olayi guzel motive etmis seni.
ben de 38 beden dar kalip pantolon aldim hedefim nisan basi gibi içine girmek.
Kolay gelsin canim ikimizde de:KK50:

Merhabalar canim. Cok tedekkur ederim.yaza kadar verelim bu kilolari yeter artik ama dimi boyun kac senin canim merak ettm.umarim ulasiriz hedefimize .Guzel haberlerini bekliyorum :)
1.60 cnm 2 sene once 55 kiloydum vede resimlerimi fln astim hirs yapiyim die

Merhabalar sizi okuyunca şok oldum bende 68 kilo ve 1.58 boyundayım ve hedefim 52 (doğumdan önceki kilomdu) aslında sizi okuyunca çok gaza geldim ama doğum kilosuya hiç veremiycem gibi gelio sağolsun çevremdeki herkes doğum kilosu bu artık eskisi gibi olmaz fiziğin dolabını değiştir gelmez o kıyafetler vs. Vs.moral motivasyon sıfır yani sizce kızlar yapabilir miyim

Merhabalar sizi okuyunca şok oldum bende 68 kilo ve 1.58 boyundayım ve hedefim 52 (doğumdan önceki kilomdu) aslında sizi okuyunca çok gaza geldim ama doğum kilosuya hiç veremiycem gibi gelio sağolsun çevremdeki herkes doğum kilosu bu artık eskisi gibi olmaz fiziğin dolabını değiştir gelmez o kıyafetler vs. Vs.moral motivasyon sıfır yani sizce kızlar yapabilir miyim
canim hosgeldin oncelikle :) inan bana dogum kilolari daha cabuk giden ve kalici olmayan kilolardir .benim ablam tam 30 kilo aldi ve alti ayin icinde bol su icerek birazda aksamlari dikkat ederek verdi hepsini sakin kimseye bakma dinleme sen kararli ol yeter ki.buraya yaz istersen hergun ne yedigini ictigini birlimte destek olarak verelim olari benimde henuz ucuncu haftam bakalim kararliyim yavas yavas bilr olsa gtcek kilolar :)

Ben bugun dayanamadim tartildim 1 kilo vermisim moralim bozuldu
Canim sakin moralini bozma .zaten normal olan haftada 500 gr vermek yavas verdigin taktirde geri almanda zor olur ayrica 1 kilo bu kdr zamanda cok iyi bi kilo.ve ne zaman tartildigina bagli olarak da degisiyor sabah ac karnina wcden sonra tartildigin kilon dogru kilon oluyor ama bazen sabahlari sislik olabiliyor insanda .sakin moral bozmak yok drvam rdiyoruz azimleee benim bi arkadasimda baslarda cok az az verdi sonra diyo bi baktim 36 beden oluvermisim hemde hedefledigim zamandan once diyor inan hayat kararli olanlara vazgecmeyenlere cok adil :) regl bitsin bende tartilcam yazicam :) drvam ediyorum :)

Tatlim menun cok iyi gram gramda olsa gidecek bu kilolar.
Ne guzel elbise olayi guzel motive etmis seni.
ben de 38 beden dar kalip pantolon aldim hedefim nisan basi gibi içine girmek.
Kolay gelsin canim ikimizde de:KK50:
İnsAllah sende bende grcez o kiyafetlerin icine canim ..:) aynen oyle uce bese bakmiycaz gram gram bile olsa vazgecmedrn gtcek kilolar Rabbim saglim versinde gerisinu biz halletcez insallah :) takiptyim opuldun :)

İnsAllah sende bende grcez o kiyafetlerin icine canim ..:) aynen oyle uce bese bakmiycaz gram gram bile olsa vazgecmedrn gtcek kilolar Rabbim saglim versinde gerisinu biz halletcez insallah :) takiptyim opuldun :)
Aynen tatlim bu arada enerjik cok guzel.
Birbirimize destekle halledicez
Incecik olacagiz o kadar:cool:
Sen de opuldun seker

OTE="28nil, post: 45110658, member: 732591"]canim hosgeldin oncelikle :) inan bana dogum kilolari daha cabuk giden ve kalici olmayan kilolardir .benim ablam tam 30 kilo aldi ve alti ayin icinde bol su icerek birazda aksamlari dikkat ederek verdi hepsini sakin kimseye bakma dinleme sen kararli ol yeter ki.buraya yaz istersen hergun ne yedigini ictigini birlimte destek olarak verelim olari benimde henuz ucuncu haftam bakalim kararliyim yavas yavas bilr olsa gtcek kilolar :)[/QUOTE]
İnş

Günaydın herkese öncelikle evet kararımı verdim bende başlıyorum. Sabah 1 tane haşlanmı yumurta baş parmağı kadar peynir ufacık bir domates yedim çok çok çiğneyere:kk77:Dün telefonuma adım sayar programını indirdim bakalım gün içinde kaç adım atıorum. Bebeğim olduğu için dışarda bi aktivite olanağım yok malesef havalarda malum şimdilik evdeyim. Ama sarkan göbüş için mekik.. çok teşekkür ederim canım sana beni teşvik ettiğin sana ve yola giren bütün arkadaşlara bol bol şans

Canim sakin moralini bozma .zaten normal olan haftada 500 gr vermek yavas verdigin taktirde geri almanda zor olur ayrica 1 kilo bu kdr zamanda cok iyi bi kilo.ve ne zaman tartildigina bagli olarak da degisiyor sabah ac karnina wcden sonra tartildigin kilon dogru kilon oluyor ama bazen sabahlari sislik olabiliyor insanda .sakin moral bozmak yok drvam rdiyoruz azimleee benim bi arkadasimda baslarda cok az az verdi sonra diyo bi baktim 36 beden oluvermisim hemde hedefledigim zamandan once diyor inan hayat kararli olanlara vazgecmeyenlere cok adil :) regl bitsin bende tartilcam yazicam :) drvam ediyorum :)
Zaten vazgecmedim aynen dewam buraya yediklerimizi yazip yorum yapalim mi ben bazen yediklerimden supheleniyorum

Günaydın herkese öncelikle evet kararımı verdim bende başlıyorum. Sabah 1 tane haşlanmı yumurta baş parmağı kadar peynir ufacık bir domates yedim çok çok çiğneyere:kk77:Dün telefonuma adım sayar programını indirdim bakalım gün içinde kaç adım atıorum. Bebeğim olduğu için dışarda bi aktivite olanağım yok malesef havalarda malum şimdilik evdeyim. Ama sarkan göbüş için mekik.. çok teşekkür ederim canım sana beni teşvik ettiğin sana ve yola giren bütün arkadaşlara bol bol şans
Rica ederim canim ne demek cok mutlu oldum basladigina bebegin senin en guzel aktiviten sen bizden once erirsin bak demedi deme :) bende dans ediyorum ve mekik ufak bacak hareketleri falanda yapiyorum .oglen ve aksam menunude bekliyorum bende yazarim hadi bakalim kolay gelsin bizeeee :)

Back