- 19 Kasım 2014
- 500
- 257
- 53
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hamile misin bence doktor kontrolunde yap hamileysen ama yediklerini buraya yazabilirsin tabiki :)28nil guruba katılabilirmiyim nerden nasıl başlıcaz acaba canım ya bende 72 kiloyum
28nil guruba katılabilirmiyim nerden nasıl başlıcaz acaba canım ya bende 72 kiloyum
Canim mesela bu benim hedef tablom subat ayi icin ..oturup hedeflerini sevdgin sevmedigin yiyecekleri yazarak aklindakileri kagida dokerek baslayabilirsin mesela :)) bebekaycali
canim ben ekmegi kahvaltida yiyorum istedigim kadar zaten iki dilimden fazla yiyemiyorum ogle ve aksam yemiyoum ama sen baslarda alisamazsan birer dilim yiyebilirsin hic de bisi olmaz :) tek olmazsa olmazim 19:00 dan sonra yogurt disinda bisi yemiyorum.bitki cayi iciyorum.en dikkat edecegimiz sey 2,5 litre su tuketmek muhakkak.az ama tadini cikarrak yavas yavas yemeye de calisiyorum mesela .keyif almaya calisiyoum yediklerimden..kendini diyet psikolojisine sakin sokma saglikli brsleniyorum de ve saglikli olan herseyden dozunu ayarliyarak yeee onemli olan miktar :) basarilar canimm :)MESELA OLMAZSA OLMAZ NE VAR SANIRIM EKMEK HİÇ YOK :) ZATEN EN BÜYÜK SIKINTIDA O
canim ben ekmegi kahvaltida yiyorum istedigim kadar zaten iki dilimden fazla yiyemiyorum ogle ve aksam yemiyoum ama sen baslarda alisamazsan birer dilim yiyebilirsin hic de bisi olmaz :) tek olmazsa olmazim 19:00 dan sonra yogurt disinda bisi yemiyorum.bitki cayi iciyorum.en dikkat edecegimiz sey 2,5 litre su tuketmek muhakkak.az ama tadini cikarrak yavas yavas yemeye de calisiyorum mesela .keyif almaya calisiyoum yediklerimden..kendini diyet psikolojisine sakin sokma saglikli brsleniyorum de ve saglikli olan herseyden dozunu ayarliyarak yeee onemli olan miktar :) basarilar canimm :)MESELA OLMAZSA OLMAZ NE VAR SANIRIM EKMEK HİÇ YOK :) ZATEN EN BÜYÜK SIKINTIDA O
Canim menun gayet iyi ama bence kahvaltiyi daha saglam yapabilirsin:) ama cok bendim gayet saglikli.bende yazayim.Sabah(07:30):bir dilim tam kepek ekmegi uzerine light labne ustune 3 tane zeytin parcalayip koydum yarim vardak sut ictim
Ara(10:00):3/4 elma yedim
Oglen(12:00):bir kepce yogurt corbasi 8 tane kus basi et
Ara(14:00):sekersiz turk kahvesi
Aksam(17:30):2 kepce sehriye corbasi aci biber tursusu
Esimin israri uzerine 19da ceyrek muz yedim
Cnm ben normalde kahvalti yapmayan bi insandim bu ladadini ancak yiyebiliyorum koftelerini kizarmis yemiyosun degil miCanim menun gayet iyi ama bence kahvaltiyi daha saglam yapabilirsin:) ama cok bendim gayet saglikli.bende yazayim.
Sabah:1 yumurta iki dilim ekmek yesilcay
Ara:kivi portakal
Oglen:balik
Ara:bitki cayi
Aksam: 4koftesalata ayran smdidr bitki cayi iccem yine :)
Anladim canim disarda yemek zorunda kaldim canim kofteler izgaraydi :)Cnm ben normalde kahvalti yapmayan bi insandim bu ladadini ancak yiyebiliyorum koftelerini kizarmis yemiyosun degil mi
Himm en guzeli izgara zaten cnm bende kofte yapmayi dusunuyorum yarina bugun nobetciyim bakalim ne yiyecemAnladim canim disarda yemek zorunda kaldim canim kofteler izgaraydi :)
Canim bende severim kahvaltida corba icmeyi. Hele de bu soguk kis gunlerinde.Gunaydin gunlukcummm tam gaz devam saglikli beslenme programina.en sevdigim seylerden biri kahvaltida corba icmek.smdi kalkip corbami icecegim.yavas yavas cevremdekiler bile farkediyor zayifladin mi sen yorumlari aliyorumm dahada sasircaklar yuppii yasasinnn incelmekkkkkkk :)
Bencede olabilir canim yanlislikda olabilir veya kilo az vermis ama yagdan gtmistir cok skilasmiissindir drvam devammm :)Ay kizlar arkadasim forman corkin durmaya basladi inceldin dedi bence bnm ilk tartildigim tarti yanlisti yani ben 72 73 fln basladim diyete cunku dun esimde dedi bu bi kilo gibi durmuyo die
Canim bende severim kahvaltida corba icmeyi. Hele de bu soguk kis gunlerinde.
Ne guzel farketmeleri sana da motivasyon olur
Aynen canim sorma cok guzel motive oluyor insallah basarcaz incelmek cok guzel bi duyguymus yaa :) devam devam :)Canim bende severim kahvaltida corba icmeyi. Hele de bu soguk kis gunlerinde.
Ne guzel farketmeleri sana da motivasyon olur.
Menuler de guzel tam gaz devam