• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 68.5tan 52ye Yaza kadar dusebilmek

Merhaba gunlukcummm bugunlerde hastayim ve tartida -200 fark gordum moralimm bozuldu ama sifirdanda sa basliyacagim yarin ve yaptigim hatalari yapmayacagim ornegin yemekten hemen sonra su ciyordum bunun yanlis olduhunu ogrendim .yarin oturup yeni bi plan daha yapacagim okulum acildi ne yeyip ne yememm gerektigini belirleyecegim ben o elbisenin icine girecegim bsska yolu yok Allahin izniyle .yine goruscez gunlukcummm :)

Merhaba ben de katılmak isterim bu gruba. 164 boyum var kilom da 62. 10 kilo vermek istiyorum. 3 gündür diyetteyim. Şimdilik herhangi bir şekilde bozmadım, gayet iyi gidiyorum.

Merhaba ben de katılmak isterim bu gruba. 164 boyum var kilom da 62. 10 kilo vermek istiyorum. 3 gündür diyetteyim. Şimdilik herhangi bir şekilde bozmadım, gayet iyi gidiyorum.
merhaba canim hosgeldin buraya yediklerini yazabilirsin ben bi kacgundur giremedim netim yoktt u yarindan itibaren duzenli yazicam .kolay gelsin sanada :)

Merhaba gunlukcummm bugunlerde hastayim ve tartida -200 fark gordum moralimm bozuldu ama sifirdanda sa basliyacagim yarin ve yaptigim hatalari yapmayacagim ornegin yemekten hemen sonra su ciyordum bunun yanlis olduhunu ogrendim .yarin oturup yeni bi plan daha yapacagim okulum acildi ne yeyip ne yememm gerektigini belirleyecegim ben o elbisenin icine girecegim bsska yolu yok Allahin izniyle .yine goruscez gunlukcummm :)
Tatlim nerelerdesin
Iyilestin mi yoksa hasta misin hala
Sakin pes etme bekliyorum en kisa zamanda

Merhaba arkadaşlar, nasıl gidiyo zayıflamalar? Bugün tartıya çıktım vee 1.25 kilo vermişimm. Çok mutlu oldum. İnşallah hepimiz dilediğimiz kilolara kavuşuruz.

Tatlim nerelerdesin
Iyilestin mi yoksa hasta misin hala
Sakin pes etme bekliyorum en kisa zamanda
Pes etmek yok canim devam ediyorum internet hakkim yoktur o yuzden yazamiyorum 52 yr dusene kadr vazgecmiycem insallah 1nisan da zaten elbiseyo satin aliyorum insallah o da buyuk motivasyon sagliyor banaaa :) tabi 36 beden elbise

Back