Sabahları 1 dilim çavdar yada ruşeym ekmeği yedim, ekmekle pek aram yooktur zaten ,eskiden diyet yaptığımda sabahları da yemezdim bu arada 2 sene önce ki kilom şuankinden 9 kilo fazlaydı ..E çok güzel maşallah nasıl verdiniz peki bende 50 olmak istiyorum suan 59 um
Boyun uzun sayılır ve boyuna göre aslında kilonda uygun canım benim... Bacaklardan şikayet ediyorsan diyet yerine senin bacaklarını inceltmek ve sıkılaştırmak için egzersizler yapman gerek diye düşündümE çok güzel maşallah nasıl verdiniz peki bende 50 olmak istiyorum suan 59 um
Bende apartman dairesindeyim ama halinin üzerinde olunca ses gitmiyor bence :) pilates videolardan yapıyorum ebru salli ve winsor pilates yapıyorum ama bence biraz daha uzun sürede etki ediyor pilates kısa sürede etki görmek için Kardiyo şart .jillian yapmak istiyorum 2 sene önce yapip incelme görmüştüm :)İp atlamak çok uygun bir spor aslında. Benimde arkadaşlarım ip atlayarak kilo vermişti bi dönem ama apartman dairesinde oturan biri için hiç uygun olmuyopilate yapıyorum demişsin evde kendin mi yapıyosun ?
Baktım şu killiam sporuna internnet de zorluyo insanı ya ilk level da şinav çektiriyo filan çekmedim valla ama yoruyo insanı belli. Başladın mı yapmaya ?Bende apartman dairesindeyim ama halinin üzerinde olunca ses gitmiyor bence :) pilates videolardan yapıyorum ebru salli ve winsor pilates yapıyorum ama bence biraz daha uzun sürede etki ediyor pilates kısa sürede etki görmek için Kardiyo şart .jillian yapmak istiyorum 2 sene önce yapip incelme görmüştüm :)
Yok başlamadım canım hastalandım dün, bugün başlayacaktım aslında eskiden regl iken de yapıyordum ama halim yok şimdi .Belli olmaz belki gün içinde yaparım :) Şınavlarda zorlanırsan eğer orada sarışın kızın yaptığı gibi yapabilirsin dizlerini yere koyup .Baktım şu killiam sporuna internnet de zorluyo insanı ya ilk level da şinav çektiriyo filan çekmedim valla ama yoruyo insanı belli. Başladın mı yapmaya ?
Valla kollarım zayıf sanırım o şekilde de yapamıyorumYok başlamadım canım hastalandım dün, bugün başlayacaktım aslında eskiden regl iken de yapıyordum ama halim yok şimdi .Belli olmaz belki gün içinde yaparım :) Şınavlarda zorlanırsan eğer orada sarışın kızın yaptığı gibi yapabilirsin dizlerini yere koyup .
Valla ekmek, şeker, kola, çikolata vs şeylerden yzak duracaksın. O akşam yemekleri benimde malesef büyül sıkıntım. Yemekleri ben yapmama rağmen yinede diyet yemeği olmuyo. İlla çorba pilav yada makarna bide arada yemek oluyo. Öyle ızgara tavuk balık kırmızı et sürekli yapılmıyo maleseff. Hsr seferinde diyorum çorba salata ile geçiştircem ama sofraya oturunca yiyorumkilo alış şeklimiz çok benziyor :)) ben hep 54 tüm hayatım boyunca, en fazla 55 oluyodum. son bir yıl içinde 57 58 60 ve 62 küsurlara geldim(( bütün pantolonlarımı kızılay konteynırına attım hiç biri olmuyor çünkü en geçen haftasonu pantolon almak için gittiğimde 42 beden kumaş pantolon bile bana tayt gibi olunca durumun vahametini anladım. 44 bedene yaklaşmışım ya ((( diyete başladım bu sabah ama kafama göre bişey. diyet listelerine birebir uyamam sanırım ya öğlen ızgara tavuk akşam ızgara balık vs nerden bulcam onları. ben eve gidiyorum işten sonra diyelim, annem bezelye pilav cacık yapmış oluyo. napayım şimdi kadına ben bunu yemem ızgara mı pişir diyim yani olmuyo o diyet listeleri de. kafama göre bişey yapcam acaba zayıflar mıyım ki
Valla ekmek, şeker, kola, çikolata vs şeylerden yzak duracaksın. O akşam yemekleri benimde malesef büyül sıkıntım. Yemekleri ben yapmama rağmen yinede diyet yemeği olmuyo. İlla çorba pilav yada makarna bide arada yemek oluyo. Öyle ızgara tavuk balık kırmızı et sürekli yapılmıyo maleseff. Hsr seferinde diyorum çorba salata ile geçiştircem ama sofraya oturunca yiyorumbenim önce su içmeyi alışkanlık haline getirmem şart
Hımmm mantıklı gibi 3 e bölmek. Hep özenmişimdir böyle detoks sularına, içinde salatalık çilek nane yaptakları olan :)) ama bi türlü yapıpta içmiş değilimsu içmeyi gün içinde 3 parçaya bölebilirsiniz.
mesela sabahtan öğlene kadar 4 bardak.
öğleden akşam yemeğine kadar 4 bardak.
akşam yemeğinden yatana kadar 4 bardak.
günde 12 bardakta gayet yeterli olur.
ve suyu salatalık, limon dilimi, çilek, nane gibi sebze meyvelerle değişik hale getirebilirsiniz :)
Çalışırken bende bardağı gözümün önüne koyup sürekli içiyordum ama çalışmıyoken evde hiç aklıma bile gelmiyo su içmeksu konusunda ben şöyle bişey yapıyorum, işyerinde masamın kenarında görebilceğim bir yere postit yapıştırdım. her içtiğim su için oraya bir chek atıyorum. böylelikle hem sayıyorum hem de diyorum mesela akşam çıkışıma kadar bunu 7 ye tamamlamam lazım gibi. o zaman daha kontrollü içiyosun, görev gibi oluyo. deneyebilirsin.
Çalışırken bende bardağı gözümün önüne koyup sürekli içiyordum ama çalışmıyoken evde hiç aklıma bile gelmiyo su içmekaslında mutfağa kendime not bırakabilirim diye düşündüm. Gidip gelip tik atsam faydası olabilir gibi
Valla sen baya istikrarlısın maşallah... Bende de 500 graö gitmiş görünüyo. Duraksama yaşıyorum şuan kilo verme durumunda66 ya düşmüşüm :)
canım herhalde benim 2 ay olmuştur diyete başalayalı 4 kilo gitmiş amaValla sen baya istikrarlısın maşallah... Bende de 500 graö gitmiş görünüyo. Duraksama yaşıyorum şuan kilo verme durumunda
Günaydınnn... Benimde vücudum şuan durdu.. Sabah tartıldım 60.7 kaldım resmen 60 ta, 50'li rakamlara düşsem motive olcam. Bide şimdi ramazan geldi. Diyet hakgetire olmaz inşallah. Oruçluykende bir sürü yemek yapılıyo. İftar vaktinde çok yüklenmemek gerek.canım herhalde benim 2 ay olmuştur diyete başalayalı 4 kilo gitmiş ama
bir ara iki hafta hiç kilo veremedim vücut durdu ama pes etmedim devam ettim snra iki kilo birden verdim.
ve çok iyiyim yüzüm küçülmedi
Günaydınnn... Benimde vücudum şuan durdu.. Sabah tartıldım 60.7 kaldım resmen 60 ta, 50'li rakamlara düşsem motive olcam. Bide şimdi ramazan geldi. Diyet hakgetire olmaz inşallah. Oruçluykende bir sürü yemek yapılıyo. İftar vaktinde çok yüklenmemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?