- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
-
- Konu Sahibi beyazmelek0116
Tühhh engel olamadık sana neyse sen yakarsın üzülme  gelelim cezana cumaya kadar başka kaçamak yok ama cuma tartı sonuçlarımıza göre ufak bi ödülü hak ederiz inşallah 
B beyazmelek0116 canim topigin hayirli olsun yanilmiyorsam 57dek inmisdi kilon galiba sonrafan tekrar almissin am bu irade srnde varken 55ide gorursun eminjm :) ben malesef hala yerimde sayiyprum kilolar yapisti kaldi en az 61idim yazda simdi 63den vermek istuyorum tekraar takipte olucam seni
hoşbulduk canım.Hosgeldin canim
Senin boy kilo kac
Neler yapiyorsun
hoşbulduk canım.
benim boy 164, kilom en son 2 gün önce 74'tü. 77'den düştüm.
spora yarın başlıyorum spor salonunda. bir de akupunktur doktorunun verdiği diyeti uyguluyorum.
umarım ikimiz de 55'e ineriz :)
çok azimlisin 20 kilo hiç kolay değil. inşallah o azim bende de vardır :)Spor salonuna baslaman cok iyi olmus canim. Insallah 6 aya 55 olabilirsin
Bende 6 aya 75 ten 55 e düşmüştüm
Sabır gayret azim istikrar gerekiyor
Insallah birlikte bunlari basaracagiz
Bende cocukla evde 1 gun yapıyorsam
4 gun yapmiyorum
Oglusum hasta olmasin diye disari yuruyusede cikmiyordum
Spor salonu zamani imkani olupta gidenler icin cok iyi
Normalde aksam 6 dan sonra birsey yemem
Bu aksam bi kacamak oldu ama
Onu saymayalim
Umuttuk bile :))
çok azimlisin 20 kilo hiç kolay değil. inşallah o azim bende de vardır :)
55 kiloyken nasıl görünürüm kaç beden giyerim merak ediyorum :))
haklısın, hiçbir şey imkansız değildir. zayıf olunca bütün kıyafetler güzel duruyor insanın üzerinde :)Canim gercekten imkansiz değil
Sende yediklerini sporunu yazarsan daha faydali olabilir. Ben simdi kalibina göre 36 38 beden giyiyorum
Hamileliktn once 42 44
Hamilelikten sonra 46 yi bile görmüştüm
Zayif olmak insana farkli bir guven veriyor
Beni gören yeter bu kadar desede ben sikilasmak istiyorum
Simdii kahvalti zamaniiii
haklısın, hiçbir şey imkansız değildir. zayıf olunca bütün kıyafetler güzel duruyor insanın üzerinde :)
Ben de bu hafta içersinde haftada 3 gün zumbaya başlamaya karar verdim sonuçlarını paylaşmak isterim