• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydin kizla:)))
kahvaltimm:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 kucuk boy domates
1 zeytin
biraz beyaz peynir
1 parmak buyuk kasar
1 kupa limonlu yesil cay

esime ve babama krep yaptim tabi ben yemedimm:KK28:

hosgeldin relmil seni tekrar gormek ne guzel..:KK54: nasilsin??? biraz sabret ve su iki kiloyu hallet canim... en zor kismi son kilolar.. ama olmicak birsey degil.. kararli ve istikrarli olmak lazim.. umarim bu sefer basaririz.... :KK54:
Hoşbulduk , iyiyim teşekkürler sen nasılsın : )
Haklısın iki hafta sıksam kendimi o kilolarda gidecek aslında gaza gelsem bi iyice yaparım gibi.. Motive olabilmek için internetten fotoğraflara bakıyorum beni motive edebilecek.. Burada öyle birşeyler yapsak bence herkesin işine yarar diye düşünüyorum yok mu fotoğraf paylaşımı : )

Dün ilk rejim günüydü ama gece beklenmeyen bir yemem işi çıktı kalabalık bende yedim :( hatta baya Abarttım ama bu sabah 56.1 gelmişim. Dün gec döndüğüm içinde yeni uyandım öncelikle bir kahve içicem yarın kilomu yaptıklarını yazarım yine :)

bence kilo vermek yetmez sporda şart. zayıf olupta biçimsz vücutlard var. mesela ben 52 kiloyum boyuma göre normal ama vüct yapım tipsiz alt tarafım çok kalın. 50kilo olduğumda da çok birşeyin değişeceğini sanmıyorum :KK43:
o yüzden bölgesel sporda yapmam lazım. beni fotoğraflardan başkası tatmin etmiyor. size de iyi geleceğini düşünüorum : )

ahhh bu ince bacaklarrr :KK42:

zayıf olmak vee uzun saçlaaaaaaarr :KK68:

gm7rgvar.jpg

hemde ne maç olucakkkk:)
Hmm anladım ela abla diyorlar ama : D

evet acik buyukum de ondan
bence kilo vermek yetmez sporda şart. zayıf olupta biçimsz vücutlard var. mesela ben 52 kiloyum boyuma göre normal ama vüct yapım tipsiz alt tarafım çok kalın. 50kilo olduğumda da çok birşeyin değişeceğini sanmıyorum :KK43:
o yüzden bölgesel sporda yapmam lazım. beni fotoğraflardan başkası tatmin etmiyor. size de iyi geleceğini düşünüorum : )

ahhh bu ince bacaklarrr :KK42:

zayıf olmak vee uzun saçlaaaaaaarr :KK68:

gm7rgvar.jpg

birle ikinci foto super:)))

aynen aynen o yüzden motivasyon amaçlı böyle paylaşımlarda yapabiliriz..
o değilde bugün kendime söz verdim 6dan sonra yemeyeceğim diye çiğköfte almışlar ondan yedim dayanamayıp. hala gidip yiyesim var biri beni durdursun :mad:
ooooo ooo ooo sen cig kofte yersen bu hatunlaro ole bakarsin sadece... :KK11: hani basen eritecektik sporla... olmaski simdi:KK20::KK67: sakinnn yeme bir anlik keyif olacaksin 10 dk sonra tadi bile kalmicakkkk....aman yada bosverrrr be ye gitsin sende bingil bingil gezersin ortalikta buyuk ve sallanan poposinle:) hemide ac pc bu kizlara bakipta yere:cool:

Son düzenleme:
ooooo ooo ooo sen cig kofte yersen bu hatunlaro ole bakarsin sadece... :KK11: hani basen eritecektik sporla... olmaski simdi:KK20::KK67: sakinnn yeme bir anlik keyif olacaksin 10 dk sonra tadi bile kalmicakkkk....aman yada bosverrrr be ye gitsin sende bingil bingil gezersin ortalikta buyuk ve sallanan poposinle:) hemide ac pc bu kizlara bakipta yere:cool:

anca bakarım dimi:KK17:
yedikçe büyüyor zaten başka biryer büyümüyor sadece orası büyüyo :KK53: nasıl bir vücudum varsa :KK55:

bu arada spor yapıyormusun neler yapıyorsun ? : )

yok yaa çok kafaya taktım ben 2 haftada bu 2 kilo gi de cek !

anca bakarım dimi:KK17:
yedikçe büyüyor zaten başka biryer büyümüyor sadece orası büyüyo :KK53: nasıl bir vücudum varsa :KK55:

bu arada spor yapıyormusun neler yapıyorsun ? : )

yok yaa çok kafaya taktım ben 2 haftada bu 2 kilo gi de cek !
ben iki aydir ara vermistim tatil ve bayramdan oturu.. ama bir haftadir yapiyorum.. bir kac sayfa once resimli paylastim.. bacak hareketleri palates lastigi cemberiyle .. makas hareketleri mekik cekiyorum.. yarim sinav.. squat .. oglen ve aksamlar 15 dk yapiyorum kizim uydukca.. 58 cm ust bacagimdi simdi 54 cm ama tabi iki ay once simdi hala 54 cm.. bakalim bu ay kac olacak.. hic birsey yapamassam mekik cekerim... karnin dogumdan sonra kotuydu simdi toparladi.. bu gacilar gibi degil ama 50 kiloya dusersem ola bilir;)

ben iki aydir ara vermistim tatil ve bayramdan oturu.. ama bir haftadir yapiyorum.. bir kac sayfa once resimli paylastim.. bacak hareketleri palates lastigi cemberiyle .. makas hareketleri mekik cekiyorum.. yarim sinav.. squat .. oglen ve aksamlar 15 dk yapiyorum kizim uydukca.. 58 cm ust bacagimdi simdi 54 cm ama tabi iki ay once simdi hala 54 cm.. bakalim bu ay kac olacak.. hic birsey yapamassam mekik cekerim... karnin dogumdan sonra kotuydu simdi toparladi.. bu gacilar gibi degil ama 50 kiloya dusersem ola bilir:KK66:
anlıyorum o zaman ara yok devam spora !! bende ful bacağa çalışcam ve mekik çekicem birazcık ayva göbeğide var çünkü.
inşallah ya o kadar kiloyu vermişsin yeterki vaçgeçme.
boyun kaçtı bu arada ? yahu ben 1.63 boyundayım 52 kiloyum şimdi ölçtüm üst bacak 55 cm yaaaaaaa ben ağlamak istiyoruuuum :mad:

anlıyorum o zaman ara yok devam spora !! bende ful bacağa çalışcam ve mekik çekicem birazcık ayva göbeğide var çünkü.
inşallah ya o kadar kiloyu vermişsin yeterki vaçgeçme.
boyun kaçtı bu arada ? yahu ben 1.63 boyundayım 52 kiloyum şimdi ölçtüm üst bacak 55 cm yaaaaaaa ben ağlamak istiyoruuuum :mad:
boyum 1.61 sen bakma bastaki listeye ben burayi 65 dusunce actim normalde 85 kiloyla basladim diyete bir yildir yapiyorum.. yalniz 65 ten sonra yavasladm.. 70 kiloyken basladim egzersize cok faydasini gordum kolay degil 25 kilo verdim hatta dogumdan ciktigimda 90 dimm:))) 30 de sen...ben aklima estikce yere yatr 50 makas atarim:)) (kizim bir oyuna daldigi zaman felan)ole tam 1 saat calisamiyorum anca kizim uyuyunca 15 dk felan cunku baska islerimde oluyo malumm...

boyum 1.61 sen bakma bastaki listeye ben burayi 65 dusunce actim normalde 85 kiloyla basladim diyete bir yildir yapiyorum.. yalniz 65 ten sonra yavasladm.. 70 kiloyken basladim egzersize cok faydasini gordum kolay degil 25 kilo verdim hatta dogumdan ciktigimda 90 dimm:))) 30 de sen...ben aklima estikce yere yatr 50 makas atarim:)) (kizim bir oyuna daldigi zaman felan)ole tam 1 saat calisamiyorum anca kizim uyuyunca 15 dk felan cunku baska islerimde oluyo malumm...
biliyordum öyle olduğunu daha önceden de vallahi helal olsun : )
işten güçten spora vakit bulamıyorum diyenlere canlı örneksin : ) çoluk çocuk engel değilmiş kendini salmaya yani : )

biliyordum öyle olduğunu daha önceden de vallahi helal olsun : )
işten güçten spora vakit bulamıyorum diyenlere canlı örneksin : ) çoluk çocuk engel değilmiş kendini salmaya yani : )
yaa evet cok isteyince oluyo.. aslida daha da zaman ayirsam spora daha hizli ilerlicem ama anca bu kadar bende yavas giderim olsun.. bazen aksiyo tabi... ama 5 gun ara versem 6. gunu mutlaka yapmaya calisiyorumm... bazen cok duzenli gidiyo.. ama bu ay daha duzenli gidicem eylul bakalim...

yaa evet cok isteyince oluyo.. aslida daha da zaman ayirsam spora daha hizli ilerlicem ama anca bu kadar bende yavas giderim olsun.. bazen aksiyo tabi... ama 5 gun ara versem 6. gunu mutlaka yapmaya calisiyorumm... bazen cok duzenli gidiyo.. ama bu ay daha duzenli gidicem eylul bakalim...
öncesi fotoğralarını çekte aradaki farkı görmek açısından : ) bende merak ediyorum.. öncesi sonrasılar beni çok gaza getiriyor.

Back