hedef 50 kilo olmak.. :)))

idolümsün boy aynı kilo istediğim kilo dikkat etmek lazım tabii bende dikkat edicem artık

sabah kalvaltıda bir minik börek yedim
1 bardak süt
1 küçük kurabiye

öğlen 1 ekşi elma
bol peynir
2 domates,1 salatalık
5 kırmızı erik
5 adet hurma

akşama taze fasülye var.

Son düzenleme:
hosgeldinnn beasuperstarcimmm masallah 1 ayda 4.5 kilo ne guzel vermissinn benimi durdu kilom simdi
senin basladigin kilodayim.. sen neler yaptinnn...

Teşekkür ederim okul zamanı kantinden aldığım hamburgerler, poğaçaları kesince işim kolaylaştı. Bir de midemi dinledim yemek yemek için beynimi değil. Çünkü beynime kalsa günde 8 öğün yiyebilirim -ki yedim- Acıkmayı bekleyince ve doyduğum an yemeyi bırakınca ta daa. Kabızlık problemim var ama onu da çözüyorum çaylarla vs. 6 gün sonra tatile gideceğim orada bir haftalık mola ama ondan sonra tam gaz devam.

verirsinnn ben yarın sabah tartılıp cumaya kadar tartılmıycam ve yediklerime cok dikkat edicem cuma gününe kadar tartılmak yok bakalım kim daha cok kilo vericek var mısınızz

ben yarın gidicem nete giremem bi 10 gün falan ama bugün tartılıyım ordada tartı bulursam sana mesaj atarm kilomu ama sonraki haftaya söz bakalım kim daha fazla vericek yarışalım bakalım ihihh

sabah kalvaltıda bir minik börek yedim
1 bardak süt
1 küçük kurabiye

öğlen 1 ekşi elma
bol peynir
2 domates,1 salatalık
5 kırmızı erik
5 adet hurma

akşama taze fasülye var.
sabah 1 dilim ekmek biraz yumurta salatlık domates
öğle 100 ml meyve suyu karışık 58,3 kalori
akşamı bilmiyorum

Son düzenleme:
Ben de katılayım o zaman.
2013 Mayısında doğum yaptım.Doğuma girmeden önce 69 kilo idim. Doğumdan sonra 65...
Doğumun üzerinden 15 ay geçti ve şuan 53 kiloyum. İdeal kilom 49-50. Her gün düzenli olarak eliptik bisiklete binmeye niyetliyim.
Vira Bismillah

gelince devam edetsin burda biz sana destek oluruz... cay felan bagirsaklari tembellestitiyor.. ben ac karnina 2 gün kurusu kayisi yiyorum sabahlari 1 tanede incir bazen aksamlari yemekten once ama mutlaka ac karnina...
tamam ablam sakin ve yavas adımlarla
hadi bakalim kim cok verecek huuuupppp
selamm napıyosunuz kızlar
kahve icicem simdi sutlu:))) gel sanada yapimm:))

Benim menüm:

Sabah kahvaltida : 2 kayisi kurusu, sarimsakli baguette, domates 5-6 zeytin. Yaninda cay

Sonra bir saat youtube dan leslie videolarini actim. 40dk spor yapmis oldum .

Aksam: bir tane biber dolmasi yaninda yogurt

Ekime kadar 50kiloya kadar düsmüs olurum insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamm millet beni unuttunuz galiba uzn bi ugrastan sonra aranzdaym yapmda emegi gecene okendini biliyortesekkurler naslsnx bnspora baslaem bugn

Bugnki menm
1domates
1salatalk 2dlm tam tahlli ekmek
1obrit kutusu bpeynir
Sonra 1saat spor ara tkahvesi
Oglen
1bardak sekersz cay
1sikma
Ara 1kase yogurt
Aksam 2dolma
1kase yogrt
1dlm ekmek

ohhh sporunuda yapmissin.. menunde gayet iyi verirsin ekime sadece birakmak pes etmek yok
Selamm millet beni unuttunuz galiba uzn bi ugrastan sonra aranzdaym yapmda emegi gecene okendini biliyortesekkurler naslsnx bnspora baslaem bugn

hosgeldin nerdesin kiz cingan unuturmuyuk seni naptin bakalim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…