- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.961
idolümsünboy aynı kilo istediğim kilo dikkat etmek lazım tabii bende dikkat edicem artık
hosgeldinnn beasuperstarcimmmmasallah 1 ayda 4.5 kilo ne guzel vermissinn benimi durdu kilom simdi
senin basladigin kilodayim.. sen neler yaptinnn...
tas catlasın 53 ol ne kadar olcan ki ben 54.7 yimBen de varım derdim ama reglden dolayı şiştimm, kendimi top gibi hissediyorum
Tartıya çıkmak moralimi bozuyor
Bu hafta zayıflayamicam malum, hatta fazla bile çıkabilir
tamam ablam sakin ve yavas adımlarlaistersen hirslanma.. yersin sonra şaplaklarikilonu kaydettim tabloya..
tas catlasın 53 ol ne kadar olcan ki ben 54.7 yim
verirsinnn ben yarın sabah tartılıp cumaya kadar tartılmıycam ve yediklerime cok dikkat edicem cuma gününe kadar tartılmak yok bakalım kim daha cok kilo vericek var mısınızz
sabah 1 dilim ekmek biraz yumurta salatlık domatessabah kalvaltıda bir minik börek yedim
1 bardak süt
1 küçük kurabiye
öğlen 1 ekşi elma
bol peynir
2 domates,1 salatalık
5 kırmızı erik
5 adet hurma
akşama taze fasülye var.
tamam ablam sakin ve yavas adımlarla
gelince devam edetsin burda biz sana destek oluruz... cay felan bagirsaklari tembellestitiyor.. ben ac karnina 2 gün kurusu kayisi yiyorum sabahlari 1 tanede incir bazen aksamlari yemekten once ama mutlaka ac karnina...Teşekkür ederimokul zamanı kantinden aldığım hamburgerler, poğaçaları kesince işim kolaylaştı. Bir de midemi dinledim yemek yemek için beynimi değil. Çünkü beynime kalsa günde 8 öğün yiyebilirim -ki yedim- Acıkmayı bekleyince ve doyduğum an yemeyi bırakınca ta daa. Kabızlık problemim var ama onu da çözüyorum çaylarla vs. 6 gün sonra tatile gideceğim orada bir haftalık mola ama ondan sonra tam gaz devam.
kahve icicem simdi sutlu:))) gel sanada yapimm:))selamm napıyosunuz kızlar
kahve icicem simdi sutlu:))) gel sanada yapimm:))
ohhh sporunuda yapmissin.. menunde gayet iyi verirsin ekimeBenim menüm:
Sabah kahvaltida : 2 kayisi kurusu, sarimsakli baguette, domates 5-6 zeytin. Yaninda cay
Sonra bir saat youtube dan leslie videolarini actim. 40dk spor yapmis oldum .
Aksam: bir tane biber dolmasi yaninda yogurt
Ekime kadar 50kiloya kadar düsmüs olurum insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamm millet beni unuttunuz galiba uzn bi ugrastan sonra aranzdaym yapmda emegi gecene okendini biliyortesekkurler naslsnx bnspora baslaem bugn
enemm yok ablişşbugün canım çikileta çekti bi tane dido yedim satenn suçluyum akşam yemeğinde de sadece yoğurt yedim işte
ohhh sporunuda yapmissin.. menunde gayet iyi verirsin ekimesadece birakmak pes etmek yok
hosgeldin nerdesin kiz cinganunuturmuyuk seni naptin bakalim
Bm bulamadm sizii68.1ablaa spora basladm bgn hedef 55 bakalm