hedef 50 kilo olmak.. :)))

kız noldu bize böyle olduk valla nazar deydiler

kahvaltim:
1 simit yarimdan az pohça
2 dilim domates
3 parmak buyuk. kasar
2 burgu peynir
1 ince dilim salam
bir kupa sekersiz cay

Sen de mi kanka??? Benim kafa zor duruyor yerinde, bu gün bütün günü uyudum sayılır, uyanıp uyanıp uyudum :))
kız ben bu gece fena hastalandım ((((
senin neyin var nolduuu
hosgeldinnnnn... nasil gectiii bayraminnn
1 hafta tatildi gezdik bayramlaşma falan güzeldi dağa cıktık baya yürüdüm ama evde yemedigim için (yiyemediğim için ) hazır gıda tükettim ama yarın ele alıyorum tekrar bugün yol halsizliği var bide üşütmüşüm
senin nasıl bayramın ablamm
Geçmiş Baramınız mübarek olsun bu arada gec oldu ama

Son düzenleme:

gecmis olsunnnn(( dikkat et kendine seninde gecmis bayramin kutlu olsun nice guzel bayramlarin olur insallah Aminnn....
benimde fena degildi esimin memleketine gittik arife gunu dogumumdu.. :118: 4 gun felan bozdum.. ama suan son surrat toparliyorum... dilvin loreal in eyeliner ini aldim...bu arada whats tan fotosunu yolarimm maybinin ki zor geldo bana:))

Geçmiş olsun...
Ben de 3-4 gündür kötüyüm, ateş, grip ne dersen varr ))) bu gün biraz toparladım sanki akşama kadar fenalaşmazsam tabiii

dogum günün müydüü
nice yıllara iyiki dogmussun ablam nice mutlu uzurlu ailenle birlikte yıllar seninle olsun
lorealinkini denemedim merak ettim amabekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…