- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.921
kız napıyım öliyim mi aclıktaneheh
7-8 nescafe nedir yahu yazık kızz o kadar da içme
bende bugün 2 tane kabak dolması 3 tane(dilim) etli pide 2 bardak ayran içtim sabahda peynir domates salatalık bi dilim ekmek
bugun sabah döndük ablammanisadamisin dilvincik?
kız noldu bize böyle olduk valla nazar deydilerMerhaba herkese..
Ben hala çok kötüyüm, bu hafta kilo vereceğimi hiç sanmıyorum çok hareketsizim, evde bahçede zor yürüyorum..
Yemeğim de dengesiz, biraz canım istemiyor birazdan açlıktan bayılcak gibi oluyorum..
Hiç değilse 200 gr verseydim 52-yi görürdümmm :))
kız noldu bize böyle olduk valla nazar deydiler
kız napıyım öliyim mi aclıktan
bugun sabah döndük ablam
ayni sey banada oldu 2 ye yakin aldim ama cabuk gitti.. tabi iki uc gun dikkat etmek kaydiyla:))
kız ben bu gece fena hastalandımSen de mi kanka??? Benim kafa zor duruyor yerinde, bu gün bütün günü uyudum sayılır, uyanıp uyanıp uyudum :))
1 hafta tatildi gezdik bayramlaşma falan güzeldi dağa cıktık baya yürüdüm ama evde yemedigim için (yiyemediğim içinhosgeldinnnnn... nasil gectiii bayraminnn
kız ben bu gece fena hastalandım((((
senin neyin var nolduuu
1 hafta tatildi gezdik bayramlaşma falan güzeldi dağa cıktık baya yürüdüm ama evde yemedigim için (yiyemediğim için) hazır gıda tükettim ama yarın ele alıyorum tekrar bugün yol halsizliği var bide üşütmüşüm
senin nasıl bayramın ablamm
Geçmiş Baramınız mübarek olsun bu arada gec oldu ama
Ela bi 700 gr daha gitti 66.500 geldim bu seferde.yani bunun kilo degilde odem oldugu anlasildi.yoksa gunlik 700,700 gitmez dimi
kız napıyım öliyim mi aclıktan
bugun sabah döndük ablam
kız ben bu gece fena hastalandım((((
senin neyin var nolduuu
1 hafta tatildi gezdik bayramlaşma falan güzeldi dağa cıktık baya yürüdüm ama evde yemedigim için (yiyemediğim için) hazır gıda tükettim ama yarın ele alıyorum tekrar bugün yol halsizliği var bide üşütmüşüm
senin nasıl bayramın ablamm
Geçmiş Baramınız mübarek olsun bu arada gec oldu ama
umarım iyi olursun bi an önceeeeeGeçmiş olsun...
Ben de 3-4 gündür kötüyüm, ateş, grip ne dersen varr ))) bu gün biraz toparladım sanki akşama kadar fenalaşmazsam tabiii
dogum günün müydüügecmis olsunnnn(( dikkat et kendine seninde gecmis bayramin kutlu olsun nice guzel bayramlarin olur insallah Aminnn....
benimde fena degildi esimin memleketine gittik arife gunu dogumumdu.. :118: 4 gun felan bozdum.. ama suan son surrat toparliyorum... dilvin loreal in eyeliner ini aldim...bu arada whats tan fotosunu yolarimmmaybinin ki zor geldo bana:))
susmaaa
sen nasılsn napıyosunn
bende acım ama midem bulanıyo ondan yiyemiyorum zaten 53.7den 54 olmusumiyiyim iştee napıyım her zaman ki gibi
bugün kilo alıcam korkusuyla doğru dürüst hiçbişi yemedim aç aç dolaşıyorum evin içinde
bende acım ama midem bulanıyo ondan yiyemiyorum zaten 53.7den 54 olmusum
56 mıydın sen:44:bende 57 oldum bayramdan sonra :/