- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.941
56 mıydın sen:44:
300 gr aldım işte :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
56 mıydın sen:44:
dogum günün müydüü
nice yıllara iyiki dogmussun ablam nice mutlu uzurlu ailenle birlikte yıllar seninle olsun
lorealinkini denemedim merak ettim amabekliyorum
verirsinnn ben yarın sabah tartılıp cumaya kadar tartılmıycam ve yediklerime cok dikkat edicem cuma gününe kadar tartılmak yok bakalım kim daha cok kilo vericek var mısınızz300 gr aldım işte :/
tesekkürler ablamtesekkurlerr dilvinimmm sende huzurlu mutlu saglikli ol sevdiklerinle birlikte:118::124:
umarım iyi olursun bi an önceeeee
Benide araniza alirmisiniz?? Bende 50kilo olmak istegenlerdenim. Insallah basaririm. Benim iradem cok zayif. Belki sizin desteginizle zayiflarim. Günlerdir kkda dolasip uygun diyet listesi aradim ama bulamadim malesef. Yarindan itibaren baslamak istiyorum.. uygun bir liste buluncaya kadar yediklerimi dikkat edicem.Boyum 160 kilom 59-60 arasi gidi geliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bişey sorucam tartı günü hangi gün :)))
verirsinnn ben yarın sabah tartılıp cumaya kadar tartılmıycam ve yediklerime cok dikkat edicem cuma gününe kadar tartılmak yok bakalım kim daha cok kilo vericek var mısınızz
tesekkürler ablam
cumalariiiii:118:
hosgeldin tabiki katla bilirsin cok mutlu oluruz.. cumadan cumaya kilo bildiriyoruz... istersen gunluk yediklerini ve egzersizlerini yazarsin buraya.. gercekten karar verdiysen senide eklemek isterim listeye...
ben kendi adima sunu soyleyim hic bir listeye uymuyorum...cunku uymak zor oluyo.. ben kendim sole yapiyorum tatliyi(sekeri) gazli icecekleri meyve sularini cips gibi yiyecekleri tuketmemeye calisiyorum... hatta hayatimdan cikardim.. bazen pasta cikolata yada dondurma gibi seyler yedigim oluyo oda ozel gunlerde ama kola cips hazir konsantre icecekleri cok uzun zamandir icmedim...
onun disinda kendime ozel salatalar yapiyorum aksamlari...kofte salata tavuk salata kepekli makarna salata et salata gibi kendime ozel hazirliyorum.... 2 ogun yiyorum sabah ve aksam..aciktikca bir kase yogurt salatalik grisini ile peynir domates ile gecistiririm oglenleri( sadece oglenleri degil aciktikca baska bir seye saldirmamak icin yedigim seyler)... yada bir meyve ile...(karpuz peynir favorim) simdilik bu kadar... umarim kararli olursun... veeeee yarin baslarsin.... :112:
Buraya katıldım ve hemen de hasta oldum kafa kalmadı ki bende, sorayım :))
Teşekkür ederim :)
Tesekkür ederim benide araniza aldiginiz icin Ufakligimdan beri abur cuburla hic aram yoktur. Cipstir cikolatadir hic aramam. Ayda bir canim cikolata isterse, bitter cikolata yerim. Digerleri cok tatli geliyor. Cayida kahveyide yillardir hep sekersiz icerim. Bir tek türk kahvesini orta icerim. Tatliyi da aramam zaten. Bir tek meyveli yogurtlari cok severim, son zamanlarda icine müsli katip öyle yiyorum hem tok tutuyor uzun bir süre. Sebze meyve yi cok severim. Ama yine bir türlü veremedim bu güne kadar. Ufakligimdan beri balik etliydim. Arkadaslar hep sen iyisin vermene gerek yok deselerde kendimi hic öyle hisetmiyorum. 38beden giymeyi "s" "m" bedenleri giymek istiyorum bende artik. 3 yil önce bir diyet listesi uygulamistim ozaman 7-8kilo vermistim. Ama o diyettiki yemekleri göremiyorum artik. Bende senin dedigin gibi yapayim en iyisi. Salatalar izgaralar yiyeyim. Acikirsamda salatalik ve meyveyle gecistireyim. Birde egzersiz yapmaya basladimmi, basarili olurum insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam süper dahada hırslandım bakben varim dilvinnnn::118:
ben iyiyim kuzum asıl sen bi an önce iyileşşSagol kankam bu gün daha iyiyim..
Sana da Allah acil şifalar versin
tamam süper dahada hırslandım bak
kilom 54.7 bakalım cuma ne kadar olucaz
Merhaba arkadaşlar diyet günlüğüm var ama konum pek aktif değil ben de buraya geldim
14 Temmuzda 61-62 kiloyla başladım, şuan 57 kiloyum. Hedefim eylül-ekime kadar 50 olmak.
tamam süper dahada hırslandım bak
kilom 54.7 bakalım cuma ne kadar olucaz