hedef 50 kilo olmak.. :)))

Yemekten sonrada yaptim sporumu. :-) bu sefer basarili olcam insallah. Simdiye kadar hic diyetle birlikte spor yapmamistim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba hanımlar bende zayırlamak ıstıyorum..
nasıl yapıyorsunuz ,kısaca bahseder misiniz...
diyet yapiyoruz canim... benim herhangi bir listem yok.. kendime gore yapiyorum..aburcuburdan uzak durarak (cips kola meyva suyu cikolata tatlilar..vs)salatalar ve izgara agirlikli beslenerek..arada egzersiz yaparak.. halletmeye calisiyorum... burda yedikerimizi yaziyoruz ve sporumuzu amac motive olmak
:26::26::26::26::26::26::26:

ne oldiii papatyamm :KK9:

diyet yapiyoruz canim... benim herhangi bir listem yok.. kendime gore yapiyorum..aburcuburdan uzak durarak (cips kola meyva suyu cikolata tatlilar..vs)salatalar ve izgara agirlikli beslenerek..arada egzersiz yaparak.. halletmeye calisiyorum... burda yedikerimizi yaziyoruz ve sporumuzu amac motive olmak

ne oldiii papatyamm :KK9:

hiçç ablacık akşam yoğrt yedim sadece dengelemek amaçlı :)) sabah bi tane salatalık 3 tane zeytin bir dilim ekmek yedim öğle de çeyrek domates :KK70:

3 gün erken olucak ama kilo bildirimi dırıdıırııımmm
şuan :56,3 kiloyum :KK70: :81::81:
10 gün kadar giremicem nete inş 10 gün sonra 55 olarak geri dönerim yaaff

Son düzenleme:
evet :KK70: ama kahvaltıyı 9 dda yaptım saat 3de de tatlı çekerse canım 1 tane lokum yiycem ya da 5 6 kaşık yoğurt duruma göre :KK70:

Bravoo valla bu ara bn adetmde cok yiyesm var tutuyorn kendmi
Sabah
1domates 1salatalk
1kkutusu b peynir light
1.5dlm tam tahlli ekmek
Spor 1saat 1lire su
Ara turk kahvesi selersz 1mnk cilolata 1lokma yani
1litre su daha
Oglen 2kask pirnc pilavi
5kask yesl faslye okadar:KK37:

Bravoo valla bu ara bn adetmde cok yiyesm var tutuyorn kendmi
Sabah
1domates 1salatalk
1kkutusu b peynir light
1.5dlm tam tahlli ekmek
Spor 1saat 1lire su
Ara turk kahvesi selersz 1mnk cilolata 1lokma yani
1litre su daha
Oglen 2kask pirnc pilavi
5kask yesl faslye okadar:KK37:

Anorexia hastası olucam galiba yemek yeyip kilo alırım diye ödüm kopuyo bu hafta :KK70:
seninki de gayet sağlıklı bence hem sporda yapmışsın bir saat 2 lt su içmişsin az yemişsin çok iyi bence :129:

X