- 11 Eylül 2012
- 31
- 1
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.901
salatalık yesen bir tane ya da 2 tane..ya da domates te olur.
doğru mantıklı :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salatalık yesen bir tane ya da 2 tane..ya da domates te olur.
evet bende bayıldım hatta araştırdım birazda, mesela adriana lima bütün erkeklerin hatta bayanların hayranlıkla baktığı,
kadın her defilesinden 1 hafta öncesinde spor salonundan çıkmıyormuş.
Miranda kerr zaten bahsetmiyorum bile hatun inanılmaz güzel ve fiziği on numara. Kadın foto çekimlerinden önce şınav çekiyormuş daha fit gözükmek için.
Diğer mankenler felan..
Evet taş gibiler ve çok da güzeller ama şu da var ki, spor-diyet-bakım bu üçüyle zirvedeler.
Doğal besleniyorlar yedikleri kontrol altında, sürekli doğal bakımlar olmak zorunda, en iyi hocalarla spor. E karşılığında deve yüküyle para :))
İşleri bu bakacaklar kendilerine. :))
Demem o ki bayanlar, bunun yarısını kendimize yapsak bizden neler çıkar, bi manken gibi iddamız yok Allah herkese güzellik bahşetmiş sğalık bahşetmiş,
onu ortaya çıkarmak lazım sadece.
Bol bol yiyeceğmiz var diye yiyoruz şişiyoruz, tw miz pc miz var diye başından kalkmıyourz, arabamız otobüsümüz bilmem neyimiz var diye yürümüyoruz,
böyle gider bu.
Amaç belirli bir sürelik diyet değil aslında yaşam biçimi yapmak,
yahu turist kadınları görüyrum 40 yaşında taş gibi ya benden ince beli utanıyorum (
Hele ki sırf fiziği güzel diye böyle karısının ağzına bakan adam biliyorum ya o kadar da cadı olmasına rağmen karısı, adamın karısı için harcadığı parayı gözü görmüyor, böyle derlerdi arkadaşlarım inanmazdım gözümle gördüm ya bana nasıl büyük ders oldu. E tabi bende yani eşim bir brad pitt gibi vucutlu olsa yavru ördek gibi ayrılmam peşinden :))
ay çok konuştum yine :)
geçmiş olsun...
baya az kalorili bi kahvaltı olmuş bende 2 dilim ekmek biraz peynir domates salatalık 1 kaşık bal ve şekersiz çay içtim
Bende arastirayim bisey bulursak birbirimizi bilgilendirelim
o zaman senin birakma luksun yok bak dugunun varmisssss:)))
hahah..yok canımcım ya..
yani evlenmeden önce de kilolu değildim.
55-56 arası gider gelirdim..
e tabi doğumlar vs. sonra biraz daha dikkat ettim.
e yaş ilerledikçe kiloya daha çok dikkat etmek lazım..
gençken vucut kaldırıyor da ..ilerleyince çirkin duruyor..ondan ..heheheh
Çok teşekkür ederim.. Ateşim vardı halsizdim o yüzden yiyemedim ama sonra meyve yedim..
bundan 2 yıl önce tartıda kendımı 68 kılo olarak gorunce şoka girmiştim.giydigim hiçbirşey yakısmıyordu.kısa boylu bırıyım ve hep oturarak calısıyordum.cogu zaman arkadaslarımla dısarı bıle cıkmak gelmıyordu ıcımde gıtmıyordum hiç.sonra kafam bir attı bir sinirlendim kendime anlatamam.1 eylüldü diyete baslama kararı almıştım.yılbaşına kadar terazıde 55 kiloyu görücem die şart koştum kendime..her gun en az 3 litre su içmeye calıstım.sabahları ve akşamları 4-5 kaşık nesfit yarım su bardağı süt ile birlikte yedim.öğlen iş yerinde az corba ve yemek yedim.ekmek makarna pilav tatlı börek çörek agzıma koymadım.aylarca bunların tadı nasılmış unutmustum resmen.ılk gunler 10 tane yarım mekik cekıp birkaç dakıka dinlenip tekrarlıyordum günlük 30 yarım mekiğe tamamlıyordum.daha sonlarkı gunler karın kasları alıstıgı ıcın mekıklerı daha rahat cektım.sayıyı 50 mekıge cıkarttım derken son aylar 100 mekiği hiç dinlenmeden çekebiliyordum bırkac dakıkada.bacak hareketleri bel hareketleri vs. kısa egzersizlerde yaptım hergun en fazla 10 dk ka kadar.bende kabızlık sorunuda var acıkcası bagırsaklarım calısmaz pek.bu dıyet donemı içinde bagırsaklarımın calısması ıcınde tıbbı yontemlerı kullanmıstım.31 aralık gelmeden tartıda 55 kıloyu gordum.benım ıcın mucize gibiydi.uzun bır sure kılo almadım daha sonra dıyetı bıraktım ve yemeye eskısı gıbı devam edınce 2 yıl sonunda 6 kılo kadar gerı aldım.şimdi 50 kiloya inmek istiyorum.2 sene önceki diyetimde 13 kilo vermiştim 4 ayda.şimdi 10 kilo vermek istiyorum kasıma kadar.bugun basladım dıyete.nesfitimi aldım stokladım eve sporada başladım sauna eşofmanımı giyip bir saat yapıyorum.ilk 1 hafta aclık epey zorluyor ama sonra vucut ac kalmaya alısıyor kızlar..sabretmek lazım...
o halde hosgeldinnnn:))))
eloşşş bana bi osmanlı tokadı atttt kendime geleyimm akşam tutamadım kendimi açık havada özbek pilavını biber kızartmasını götürdüm valla :2:gün boyu tok olmama ragmen midem kazındı resmen.neden böyle oldum bennnn
mylifecim hani toparlicaktik bayram sonrasiiii
Dün beceremedim cok acikmisim ne yedigimi bilemedim.ama duzen koycam zaten 1 ay sonra sunnet dugunu var oglumun kosturcam diyede veririm bir iki kilo.bu arada ela dun tartildim 67.900 dum simdi yine tartildim 67.200.700 gr nere gitti ustelik yememe ragmen.acaba diyorum tatilde ödem falanmi yaptim.sık sık idrara gidiyorum kasiklarimda agriyo.bi dengesizlik var ama ne :/
Seneye dugunum var boyum kısa 58 kiloyum cok bicimsiz kilo aliyorum 49 50 kilo olmam lazım ama gitmiyor kilo flaan hic
kız 1 günlük yemeğim genel menümdü benimEheh boşver yeyip spor yapmaktansa yemeyip hareket etmemek daha iyi bence
elaprensess3661 .!.:olabilir tatilde nereye gittin deniz seviyesine felan gittigimde sisme oluyo bende...
kız 1 günlük yemeğim genel menümdü benim
7-8 neskahve yada latte gibi arada degişik kahveler ve 2 soda 2-3 kasık ayıp olmasın diye mırın kırın edip yedigim yemekler
ama dün yolculuktan önce babam sen acsın bişey yemiyosun diyip zorla manisanın meshur bi yerinde köfte yedirdi nasıl yemişim ama 1 haftalık aclıktan sonraa
Antalya ya gittim canim.heralde ödem yapti banada.vücudumda sislik hissettim ama kilo aliyorum heralde dedim.birde oralarda disardan yiyince diyete de dikkat etmedim acikcasi.deniz yoruyo insani aciktiriyo.birde 5 gunde 2,5 kilo artis olinca tuhafima gitti.bi anda o kadar kilo alinirmi yaaaa :) gitmeden sabah tartildim 65.5 dü.nasil sevinmistim.dur bakalim sabah yine tartilcam yavas yavas gider heralde
kız 1 günlük yemeğim genel menümdü benim
7-8 neskahve yada latte gibi arada degişik kahveler ve 2 soda 2-3 kasık ayıp olmasın diye mırın kırın edip yedigim yemekler
ama dün yolculuktan önce babam sen acsın bişey yemiyosun diyip zorla manisanın meshur bi yerinde köfte yedirdi nasıl yemişim ama 1 haftalık aclıktan sonraa