hedef 50 kilo olmak.. :)))

iyi pazarlar fistikim:KK16:

ben denedim ilk gun 700 ikinci gun 400 gitti.. ramazandan sonra deniye bilirsin ..regl olunca pek gitmiyo fazla ama ... genede veriyorsun

alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Allah allah denemeye deger peki ne siklikla yapabiliyoruz

Merhaba dün akşam iftarda yedilerim:
1 kepçe mercimek çorbası
Etli Mantarlı sote, üstünde kaşar vardı, miktarı normaldi
Patates kızartması, 10 adet vardır
Keten tohumlu bi kase yoğurt
Yarım bardak ayran
Iftardan sonra sütlü muzlu Çilekli bir tatlı

Sizce çok mu olmuş?

Evettt bu sabah 2tane lahmacn 1bardak komposto sonra bir bardak ayran 2litre su bu arada 20dk egzersz 1saat utu ve simdi 1salatalk
gayet menün güzel tatlımm:KK31:
kompostoları azaltsak mı yok etsek mii:KK52::KK52::KK52::KK52:

benim menüm
1 tabak acılı makarneks kardeşim bi kaç kaşık aldı gerisini ben yedim :KK1:
1tursu
4 bardak su
2 hurma
2-3 kasık yogurt
3 parmak kadar çikolatalı gofret
1 tane mısır yicem şimdi caylaa:KK31:
fazla mı olmus kızlarr

gayet menün güzel tatlımm:KK31:
kompostoları azaltsak mı yok etsek mii:KK52::KK52::KK52::KK52:

benim menüm
1 tabak acılı makarneks kardeşim bi kaç kaşık aldı gerisini ben yedim :KK1:
1tursu
4 bardak su
2 hurma
2-3 kasık yogurt
3 parmak kadar çikolatalı gofret
1 tane mısır yicem şimdi caylaa:KK31:
fazla mı olmus kızlarr

Eveeet kompostoyu neden azaltm canm aksamki menm 2kepce kuru faslye salata 2 bardakk cay 3 fistik

Merhaba... Ben de aranıza katılmak istiyorum :)
Boyum:1.61
Kilom:65
Yaşım:28
Hedefim:50-52 kilo olmak :)

bugünkü yediklerimi de yazayım :)
kahvaltı: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, tam buğday ekmeği
ara: bir dal üzüm
öğlen: bulgur pilavı, yoğurt
ara:2 nescafe sütlü
akşam:Tavuk budu, yeşil salata, mantar sote
ara:1 kase çikolatalı puding

kızlar merhaba,

sanırım 1 haftayı geçti giremedim malum tatil falan olunca..

dün regl olduğum için kilo durumunu saptayamıyorum, artıda olduğuma eminim de ne kadar onu bilmiyorum. biraz yerleşeyim eve, işlerimi halledeyim ayran detoksu yapacağım. tatilde fazla kaçtı haliyle.. e önümüz de bayram.. bayram sonrası da blki karabuğday detoksu deneybilirim. ama cumayı merakla bekliyorum bakalım kaç çıkacam, gerçi bu cuma hala regl olucam sonraki cuma daha net sonuç verir herhalde..

sizler nasılsınız nasıl gidiyor?

Allah allah denemeye deger peki ne siklikla yapabiliyoruz
ben genelde bir yerde kaldim zaman eve donus te toparlamak icin yapiyorum... sok diyet oldugu icin ayda bir kafi... regl deyken kilo verimi az oluyo..
Kolay gelsin snn diyet nasil
dun gayet iyiydi.. dun misafirlere(gorumcem) garniturlu pilav kofte ,tavuk baget ,kizartim yanina patates kizartmasi, tarhana corbasi salata yaptim... kendim salatadan yagsiz altim birde kendi koftelerimi yagsiz teflonda hallettim:KK16: pilav yemedim patateste corbada:118:
Merhaba... Ben de aranıza katılmak istiyorum :)
Boyum:1.61
Kilom:65
Yaşım:28
Hedefim:50-52 kilo olmak :)

bugünkü yediklerimi de yazayım :)
kahvaltı: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, tam buğday ekmeği
ara: bir dal üzüm
öğlen: bulgur pilavı, yoğurt
ara:2 nescafe sütlü
akşam:Tavuk budu, yeşil salata, mantar sote
ara:1 kase çikolatalı puding
hosgeldin:KK3:
kızlar merhaba,

sanırım 1 haftayı geçti giremedim malum tatil falan olunca..

dün regl olduğum için kilo durumunu saptayamıyorum, artıda olduğuma eminim de ne kadar onu bilmiyorum. biraz yerleşeyim eve, işlerimi halledeyim ayran detoksu yapacağım. tatilde fazla kaçtı haliyle.. e önümüz de bayram.. bayram sonrası da blki karabuğday detoksu deneybilirim. ama cumayı merakla bekliyorum bakalım kaç çıkacam, gerçi bu cuma hala regl olucam sonraki cuma daha net sonuç verir herhalde..

sizler nasılsınız nasıl gidiyor?

hosgeldin bende tatil donusu aldim bu hafta toparlicam ama haftayayine gidicem bir yerlere malum bayram.... artik su bayrami bir savayim bende ayran detoksu yaparimmm...

ben genelde bir yerde kaldim zaman eve donus te toparlamak icin yapiyorum... sok diyet oldugu icin ayda bir kafi... regl deyken kilo verimi az oluyo..

dun gayet iyiydi.. dun misafirlere(gorumcem) garniturlu pilav kofte ,tavuk baget ,kizartim yanina patates kizartmasi, tarhana corbasi salata yaptim... kendim salatadan yagsiz altim birde kendi koftelerimi yagsiz teflonda hallettim:KK16: pilav yemedim patateste corbada:118:

hosgeldin:KK3:

hosgeldin bende tatil donusu aldim bu hafta toparlicam ama haftayayine gidicem bir yerlere malum bayram.... artik su bayrami bir savayim bende ayran detoksu yaparimmm...

Benfw bayramdan sonra yapacam

benim diyet hiç iyiye gitmiyor yaa toplayamadım bi kendimi aç olmasam bile yiyorum off of bari bugün toplasam :KK19:

Ben de 1-2 yıldır kilomdan kurtulamıyordum 56-57 ydim ama boyum cok yok o yuzden kotu duruyordu kalcalar 1.64um.
Bu kıs cok azimlebasladım
beyaz ekmegi cipsi aburcubur u fazla sekeri bıraktım.
Kepek yedim,1bardak yesil cay ictim , her gun 1.5lt su ictim 2, 25dk egzersiz yaptım ve 50 kiloya dustum ama evdekiler zayıflık yakısmıyor diyor :KK43:
Tabii yaz dolayısıyla arada 2-3 kilo alıp veriyorum ama okula baslayana kadar tam 50 olmak ve bunu korumak istiyorum.
Nasıl koruyabilirim?

X