hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar :KK3: burda tam diyet yapamiyorum:KK43:( ama oylede abartmiyorum... mesela aksam kendime salatayi ayiriyorum yag dokmeden.. aksam kadayif vardi agzima vurmadim.. ama 2 dilim borek yedim bir siskinlik hissediyorum.. sanirim kilo aldim :KK43:((( yarin bildirim yapamicam malesef... ama sizinkileri tabloya geciririm... sizler ne alemdesiniz yarin tarti gunu...

ben iyiyim kosusturmaca ile geciyo gunum ...findik sen nasilsin??

Allah kabul etsin afiyet olsun :KK16:

iyiyim iş buldum pazartesi başlıyorum :KK76: ev shopta muhasebede çalışıcam :KK31:

nasilsiniz kizlar :KK3: burda tam diyet yapamiyorum:KK43:( ama oylede abartmiyorum... mesela aksam kendime salatayi ayiriyorum yag dokmeden.. aksam kadayif vardi agzima vurmadim.. ama 2 dilim borek yedim bir siskinlik hissediyorum.. sanirim kilo aldim :KK43:((( yarin bildirim yapamicam malesef... ama sizinkileri tabloya geciririm... sizler ne alemdesiniz yarin tarti gunu...

oof bende çok yemiyorum aslında ama kiloda veremiyorum :KK14:

İyi akşamlar fıstıklar :KK3: Bugün yediklerim:

İftar: 3 dilim kepek ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk içeriyor), karpuz, domates, salatalık.

İftardan 2 saat sonra: 2 top dondurma (100 gram) 1 salkım üzüm.

Çok mu olmuş sizce?

İyi akşamlar fıstıklar :KK3: Bugün yediklerim:

İftar: 3 dilim kepek ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk içeriyor), karpuz, domates, salatalık.

İftardan 2 saat sonra: 2 top dondurma (100 gram) 1 salkım üzüm.

Çok mu olmuş sizce?
aslında cok güzel ama kepeklide olsa ekmek fazla kacmıs sankim
benim iftarım
1 peynirli acılı börek avucum kadar
yarım porsiyon noodle
2 bardak limonata
3 büyük bardak soguk buzlu su

iftardan sonra 1 dondurma kasesi meyveli dondurma 4 kasık vardır rahat
şimdi 330 ml didi limonlu soguk cay
cok mu olmuş:KK1:

4 km yürüdüm eve gelirken

aslında cok güzel ama kepeklide olsa ekmek fazla kacmıs sankim
benim iftarım
1 peynirli acılı börek avucum kadar
yarım porsiyon noodle
2 bardak limonata
3 büyük bardak soguk buzlu su

iftardan sonra 1 dondurma kasesi meyveli dondurma 4 kasık vardır rahat
şimdi 330 ml didi limonlu soguk cay
cok mu olmuş:KK1:

4 km yürüdüm eve gelirken

Bu ne dilviin hepsi karbonhidrat :KK1: Kalorisi az ama, 4 km yürümüşsün çok iyi yapmışsın erimiştir onlar canım benim :KK16: Ama protein açığın olmasın et yemiyorsan mutlaka yoğurt ye süt iç bir şeyler yap proteinsizlikten kasların erimesin tatlım.

Bu ne dilviin hepsi karbonhidrat :KK1: Kalorisi az ama, 4 km yürümüşsün çok iyi yapmışsın erimiştir onlar canım benim :KK16: Ama protein açığın olmasın et yemiyorsan mutlaka yoğurt ye süt iç bir şeyler yap proteinsizlikten kasların erimesin tatlım.
sahurda dardanal ton yemiştim tatlım:KK1:

gunaydinnnnn guzeller:KK3: ben bugun bildirim yapamicam:KK43:(( neyse iftardan sonra kilo bildirimlerinizi girerim tabloya...kizlar var mi bu hafta umutlu olan:)))

Slm elos sabah tartildim 66.800 bikacgun once 66.300 dum sürekli boyle inis cikislar oluyo aksama dogru bi daha tartilayim bi sonucta sahur yaptik agir gelmis olabilirim :)

gunaydinnnnn guzeller:KK3: ben bugun bildirim yapamicam:KK43:(( neyse iftardan sonra kilo bildirimlerinizi girerim tabloya...kizlar var mi bu hafta umutlu olan:)))

Merhaba elacim. Uzun bir aradan sonra yinr geldim:) tabloya baktım tam 1 ay önce bildirmişim. Arada sapitmistim ramazanda biraz toparlandım :) en son 56.5 demişim ondan sonra 57lere ciktim tekrardan :KK43:( şimdi ise;
Kilo bildirimi : 56.0

X