hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın kızlarr.
Dün spora yazıldım ilk günümdü. Zumba ve ek olarak 15 dakika yürüyüş 10 dakika eliptik 10 dakika bisiklet yaptım.
Yediklerimede daha bir dikkat ediyorum artık.
Bugün spinning ve pilates yapacağım.
Kahvaltım: peynir,zeytim,domates, kepek ekmeği.
ohhh masalahh bubble:KK9: spora yazilmissinnn cok iyi..
MENEKŞE GÜZEL BİR MENÜ OLMUŞ, TEBRİK EDERİM:KK34:

ben de sabah kahvaltısında, 4 zeytin,
1 dilim salam,
kibrit kutusunun yarısı kadar süzme peynir,
salkım domateslerden 2 adet
ve avuç içi büyüklüğünde katmer yedim (yemesem iyiydi ama ziyan etmek istemedim, kıyamadım açıkçası)

birazdan adaçayı+papatya+rezene+hibisküslü karışık bir bitki çayı yaparım kendime, 2 bardak kadar içerim.

öğleyin,

ton balıklı salata yemeyi planlıyorum.

akşama yemeğim yok, Allah kerim:KK1:

egzersizlere başlayamadım bu hafta, normalde düzenli koşuyordum, ameliyattan sonra bir bıraktım neredeyse 2 ay olacak:KK17:
bu hafta biraz yoğunum, haftaya tekrar koşuya başlayacağım inşallah

ne ameliyati oldun canim gecmis olsunn

evet o da var dimi:KK60: askin korka bilir .... ne fena bir gaci bulmusum demesinnn:KK9:
:KK9: yuruyus super biz de dedtekleriz seni paylass canimm:KK16:

guzel esrammm benimm:KK16: :KK71:

spora egzersize basla.. hemennnn....
bacak hareketleri felan yapmaya.... bu arada hosgeldinnn:KK9::KK71:

afiyet olsunnnn esracim ayrica sigara konusunda tebrik ediyorummm seniii:KK9:

evet ama sanırım bu sabah içimdekileri döktüm :KK1:
Dediki ablalarımla senin aranda kalmaktan sıkıldım bunalttınız :KK1: kavgalarımızdan bıkmış :KK70:

evettt kötü görümceleri protesto edip sac bas Allah ne verdiyse giriyoruz var mı baska böyle sorunu olan halledelim aradan cıksınlarrr:KK9::KK9::KK9:

vallahi dövelim kız bıktırdılar beni :KK1:

Selam hanımlar..
1 bucuk ayda 58 kilodan 54 düştüm bugüünn.
İnşallah 50yi görebilirim, kalıcı kiloları vermek zor olsada..

MENEKŞE GÜZEL BİR MENÜ OLMUŞ, TEBRİK EDERİM:KK34:

ben de sabah kahvaltısında, 4 zeytin,
1 dilim salam,
kibrit kutusunun yarısı kadar süzme peynir,
salkım domateslerden 2 adet
ve avuç içi büyüklüğünde katmer yedim (yemesem iyiydi ama ziyan etmek istemedim, kıyamadım açıkçası)

birazdan adaçayı+papatya+rezene+hibisküslü karışık bir bitki çayı yaparım kendime, 2 bardak kadar içerim.

öğleyin,

ton balıklı salata yemeyi planlıyorum.

akşama yemeğim yok, Allah kerim:KK1:

egzersizlere başlayamadım bu hafta, normalde düzenli koşuyordum, ameliyattan sonra bir bıraktım neredeyse 2 ay olacak:KK17:
bu hafta biraz yoğunum, haftaya tekrar koşuya başlayacağım inşallah

Gecmis olsun canim..ben ayni zamanda tup bebek tedavisi gordugum icin bitki caylari icemiyorum..kendiligimden hamile falan kalirim dusege sebep olmasin diye..:) bir bardak yesil cay iciyorum o kadar..:KK43: aksama paylasicam bende yediklerimi..

birde instagram da emily skye diye bir kadini takip etmeye basladim evde yapabilecegimiz hareketler var..kosuya cikamiyorsan isine yarar belki canim bir goz at bence..

Gecmis olsun canim..ben ayni zamanda tup bebek tedavisi gordugum icin bitki caylari icemiyorum..kendiligimden hamile falan kalirim dusege sebep olmasin diye..:) bir bardak yesil cay iciyorum o kadar..:KK43: aksama paylasicam bende yediklerimi..

birde instagram da emily skye diye bir kadini takip etmeye basladim evde yapabilecegimiz hareketler var..kosuya cikamiyorsan isine yarar belki canim bir goz at bence..

hımm anladım canım, e bol bol su içersin sende ne olacak:)

bakıyorum şimdi dediğin kadına:KK66:

bu arada öğleyin salata yazmıştım ama işler değişti;

4-5 yk etsote,
4-5 yk domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık,
4-5 yk salata yedim.

biraz çok oldu sanki ama, artık akşam daha hafif birşeyler hazırlarım.

bir de mecburiyetten yarım saat kadar hızlı tempo yürüdüm:KK1:

ben herseyi pek sevmem papatyaya deli olurum
nane limon papatya bergamotlu hersey öyle sekerim ben :KK70:
adetim benim düzensizdi simdi düzenli kiraz vişne ve üzüm çöpü çayı sayensinde annem iyiki biliyo deyse doktora gidicektik:KK50:

Ben hepsine deli olurum :KK9:

Evet dozunda içince faydaları var :KK34:

X