hedef 50 kilo olmak.. :)))

YAŞASIIIIIINNNNNNN ELAAAAAAAAAA:KK39:sabah tartildim 69.800 olmusummmmmmm.........vucuttan gidenin cogu sudur belki ama ona ragmen nasil mutlu oldum bilemezsinnn.üstelik reglim yaklasmasina ragmen 60 larda gorebilmem kendimi sevindirici.motive etti beni.iki üç gune kadarda regl olurum.belki 3,5 gramda ondan gider:KK53:gitmesede kendimi 60larda gordum yaaaa daha bi gaza geldimm :KK1::KK1::KK1:

gunaydin betacimm:KK3:
bende haftaya regl olucam atik sıkmiyorum canimi biliyorumki gecici o arti.. skinny jeans temi karar kildinn:))) boyna gore kilon cok guzel evt artik sıkılasma vaktin.. sıkılasinda azicik kiloda gider sonucta terlicen acik.. cd leri takip etmek kolay degil

aynen bakalım bu ay bir çıksın bahar temizliğim var beni bekleyen gelecek haftasonu başlıcam offf nasıl gözümde büyüyor bir bilsem

ablaaa kusura bakma giremiyorum dgru dürüst ama yorgunluktan perişan haldeyim aglıycam artııkkkk:KK43:
sırtıma ve belime giren yorgunluk kıramplarından hayatım iğrençleşti resmen yaa huysuzlaştım iyice :KK50:
yarın bildirimimi akşama dogru yapsam olur mu 7 bucuk gibi eve gelicem çünkü ?
bu arada artık cumartesi günü sıkı bi diyete başlıyorum 2. diyet topiğine katıldım iyice sıkıcam artık kendimi yoksa söz verdim diyetisyene gidicemmm:KK43:

aksam solersin dilvincim...

aaiiiyyy ben koştumda geldim:KK1:

Regl bitcek ondanmıdır, hasta oldumda yaradımı bilmiyorum ama 53.7 gördüm yaaa aylar sonra 53leri gördüm yaaa ay bu da yeter yahu:KK76:

HASTA olduğumdan beri çorba, meyve, meyve suyu ve suyla besleniyorum sadece desem yeridir..
Başka hiçbişe yiyemiyorum..
Ekmeğin tadını unuttum 1 haftadır
Canımda istemiyo
sıvı şeyler tüketmek iyi geldi sanırsam benim metabolizmaya:2:..

tr lelli tebrik ediyorummm seni masallah:nazar: cok sevindimmmm:KK9:

YAŞASIIIIIINNNNNNN ELAAAAAAAAAA:KK39:sabah tartildim 69.800 olmusummmmmmm.........vucuttan gidenin cogu sudur belki ama ona ragmen nasil mutlu oldum bilemezsinnn.üstelik reglim yaklasmasina ragmen 60 larda gorebilmem kendimi sevindirici.motive etti beni.iki üç gune kadarda regl olurum.belki 3,5 gramda ondan gider:KK53:gitmesede kendimi 60larda gordum yaaaa daha bi gaza geldimm :KK1::KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9: valla cok mutlu oldummmmm:))))) hadi bakalimmm bu seni dahada hirslandirsinnn.. evet su kaybi felan olabilir ama olsunnn.. sen bizden daha hizli vericeksin bak gor yeterki birakma... ve spora basla... en agir abla sen degilsin ole dusunme seninde boyun var herkezde her kilo ayni durmazz:)))

Son düzenleme:
bende haftaya ayni seyleri yasiycamm:))) olacak okadar sıkma canini... yeni dogum yapmis birisin en superiide bu kilodasin..uzulmek yok
Sağol canım ya herkes doğumdan sonra böyle görünce beni çok şaşırdı, sürekli yeni doğum yapmış gibi değilsin dediler hoşuma gitti. öyle laflar duyunca motivasyon gitti. Zaten 56 kilo ile hamileliğe başlamıştım. Ama kendimi iyi hissettiğim bi kiloda değildim.
sende göreceksin başka bi yere gidince kendini tutmak çok zor:KK53: neyse artık kaldığım yerden devam edeceğim :KK9:

:KK9::KK9::KK9: valla cok mutlu oldummmmm:))))) hadi bakalimmm bu seni dahada hirslandirsinnn.. evet su kaybi felan olabilir ama olsunnn.. sen bizden daha hizli vericeksin bak gor yeterki birakma... ve spora basla... en agir abla sen degilsin ole dusunme seninde boyun var herkezde her kilo ayni durmazz:)))

İnsallah canim biran evvel kurtulayim su kilolardan..eylulde oglumun sunnet dugunu var.ona hazirlik olur :))) sporu dün yapayim dedim ama hesapta olmayan isler cikti disari cikmak zorunda kaldim.bu sabah jillian in part 1 videosunu sadece 10 dk yaptim ve acayip koydu valla.hala elim ayagim titriyor.birde ustune temizlige kalktim cam siliyorum simdi vucudum icten ice titriyo :KK43: neden boyle oldu anlamadim regl donemi yaklastigindan mi yoksa diyet halindenmi bilemiyorum:2:

Elacığımmm bu hafta daha çok yürüdüm sporu artırdım falan ama sadece 300 gr vermişim :KK8: 62.0 çıktım , olsun ama genede mutluyum ben :KK62::KK62::KK62:

X