- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 29
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.881
Iyi canm menu yazayim ben kalori hesaplamiyorum yaS SenDeliBenDeli naber canım?
kalori + menü yazabilirsin ya da sadece kaloriyi yazabilirsin
spor yürüyüş yapıyor musun
bu sabah tartıldın mı
Sorma inan ki yerimde duramıyorum bi oraya giriyorum bir buraya giriyorum nasıl uyurum bilmiyorumbakayım kuzum
senin de derdin başından aşkın ama kafan biraz dağılıyodur böyle di mi
Iyi canm menu yazayim ben kalori hesaplamiyorum ya
Kahvalti 12.00
1 haslanmis yumurta icine maydonoz
1 domates
1 salatalik
Bir bardak cay
Öglen 15.30
5-6 dilim kavun
Aksam 19.30
BIraz tavuk haslama maydonoz marul
Bi kac dilim kavun
3 litre su 7000 adım
Ben hergün tartilmiyorum cuma günleri tartiliyorum canim
Tamam bakayim canimmafiyet olsuntamam tartıyı cuma gireriz
canım şu konuda anlaşalım, uygulamaya yediklerimi giriyorum ve kaloriyi kendisi hesaplıyor demiştin ya
işte o kısıma girip bakar mısın kaç kalori etti bugünküler
Dualarını oku yine canımSorma inan ki yerimde duramıyorum bi oraya giriyorum bir buraya giriyorum nasıl uyurum bilmiyorum
360 kalori cikti canimafiyet olsuntamam tartıyı cuma gireriz
canım şu konuda anlaşalım, uygulamaya yediklerimi giriyorum ve kaloriyi kendisi hesaplıyor demiştin ya
işte o kısıma girip bakar mısın kaç kalori etti bugünküler
Ardiyedeki kayda değer ürünleri terastaki kuruluğa çıkaracağız kapıya da kilit vuracağızDualarını oku yine canımAllahım korusun kötü insanlardan
Peki ne önlem alacaksınız fiziki olarak?
canım şöyle yapıyoruz sen o sayfaya gel, yediklerinde akşam yediğin birkaç dilim kavun 2 ya da 3 ya önceden de 5-6 var360 kalori cikti canim
kolay gelsin balım yaArdiyedeki kayda değer ürünleri terastaki kuruluğa çıkaracağız kapıya da kilit vuracağız
Sağol canım benim tartı günü hangi gün şimdi gerçi ben her gün tartılıyorum amakolay gelsin balım ya
Ben de valla hem de sabah akşamSağol canım benim tartı günü hangi gün şimdi gerçi ben her gün tartılıyorum ama
Köftwyle hesaplayinca 45 kalorri cikiyocanım şöyle yapıyoruz sen o sayfaya gel, yediklerinde akşam yediğin birkaç dilim kavun 2 ya da 3 ya önceden de 5-6 var
toplam 7 diyelim 7 girebilirsin
tavuğu da köfte boyutuyla ölçebilirsin seçeneklerde ne çıkıyor ölçü girerken?
tartı günü yok canım herkesin kendi düzeniSağol canım benim tartı günü hangi gün şimdi gerçi ben her gün tartılıyorum ama
tamam canım kaç köfte kadardı yediğin tavuk :)Köftwyle hesaplayinca 45 kalorri cikiyo
Ayy kız akşam tartılma motivasyonun düşerBen de valla hem de sabah akşam
Tamam tartı günü yok her sabah tartılmaya devamtartı günü yok canım herkesin kendi düzeni
işte hedef kilolara ulaştıkça oraya eklicem
alttaki kilo çizelgesini güncelliyorum işte her 10 gündeki en düşük kilomu
Tamam canimmtamam canım kaç köfte kadardı yediğin tavuk :)
onu da sayı olarak ekliyorsun sayı kısmına
ölçü şekli olarak da "köfte kadar" seçiyorsun
EvettTamam tartı günü yok her sabah tartılmaya devam
olcak olcakTamam canimm