- 23 Haziran 2019
- 8.602
- 36.831
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.861
Ay iyi ki evde değilmişsin hoş olsan gelmezlerdi belki de ama belli olmaz bu pisliklerin işi.Öğle saati çalmışlar canım biz evde yokken ben kızıma öğle yemeği götürmüştüm
İlk yazdığın güzel
Bugün eve tam iki kez girmişler birinci girdiklerinde kapı kitli kapıyı açmışlar üstüne üstlük çıkarken kitlemisler ikinci geldiklerinde kapıyı ardına kadar açık bırakıp gitmişlerDemek gözlemişler önceden vay hainler
Canım eve iki kez gelmişler ikincisinde ben evdeyimAy iyi ki evde değilmişsin hoş olsan gelmezlerdi belki de ama belli olmaz bu pisliklerin işi
Allah seni korumuş çok sinir bozucu bir şey. Ben bekarken oturduğumuz eve çok girmişti hırsız halen korkumdan ev ararken hep güvenlikli kameralı falan site bakarım.Canım eve iki kez gelmişler ikincisinde ben evdeyimilkinde ben yokum kitli kapıyı açmışlar yine kitlemisler ben eve geldiğimde kapı kitliydi
Canım mükemmelsin vallaİyi akşamlaaarrr
Bugün de çok iyi geçti valla baya sevdim bu listeyi hem güzel doyuyorum hem kalori aşmıyorum.
Sabah 1 tane sandviç ekmeği,40 gr süzme peynir,çay
Öğle 1 simit,1 bardak ayran (en sevdiğim öğün )
Akşam 3 biber dolması 2 kaşık yoğurt
Kalori 1099 oldu
3 lt su, 5000 adım,1 mil Leslie (fazla vaktim yoktu)
Yarın ciddi ciddi 115 bekliyorum sabaha
A aa Allah korumuş ya bu nedirBugün eve tam iki kez girmişler birinci girdiklerinde kapı kitli kapıyı açmışlar üstüne üstlük çıkarken kitlemisler ikinci geldiklerinde kapıyı ardına kadar açık bırakıp gitmişler
Tamam balımİlk yazdığın güzel
Canım o güvenlikli sitelere de güven yok kaç arkadaşımın o tarz apartmanlarda hırsız girdi bunun artık güvenliği falan kalmadı gibiAllah seni korumuş çok sinir bozucu bir şey. Ben bekarken oturduğumuz eve çok girmişti hırsız halen korkumdan ev ararken hep güvenlikli kameralı falan site bakarım.
Allah gani gani çıkarsın onlardan inşallah bak çok sinirlendim yine ya
Yok benim dediğim renk bu değildi maviydi ama farketmez belirgin olması önemli ya kafana göre yap tüm renkleri seviyorum benNILOYA canım buysa çok açık olduNiloyatospikk
ben bi sütlü yeşil çay içicem büyük kupa
Yok alarm canımCanım mükemmelsin valla
Çok seviniyorum sana
A aa Allah korumuş ya bu nedir
alarm var mıydı
DİYET ilk pastel palet mi cnm bu muYok benim dediğim renk bu değildi maviydi ama farketmez belirgin olması önemli ya kafana göre yap tüm renkleri seviyorum ben
Evet olabilir sen bilirsin bi tık koyusunu da yapabilirsinDİYET ilk pastel palet mi cnm bu mu
tamam cnmafiyet olsun ben de kahveme böğürtlen aroması ekledim biraz ondan içiyorum. Gece yatarken adaçayı içeceğim hem regl söktürücü hem ödem atıyormuş
bakayım kuzumEvet olabilir sen bilirsin bi tık koyusunu da yapabilirsin