- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.901
mükemmel yok tabi ama yaklaşık kaloriyi bilince güvende hissediyorsun kuzumInsallah olcak
daha sonra yine kilo alma durumunda ne yapacağını biliyorsun bu şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mükemmel yok tabi ama yaklaşık kaloriyi bilince güvende hissediyorsun kuzumInsallah olcak
Bi vereyim de canim onuda tekrar alinca dusunurummükemmel yok tabi ama yaklaşık kaloriyi bilince güvende hissediyorsun kuzum
daha sonra yine kilo alma durumunda ne yapacağını biliyorsun bu şekilde
misal yani cnm tabi almasak daha iyiBi vereyim de canim onuda tekrar alinca dusunurum
aman ye canım ya senden önemli mi?Moralim bozukken inanılmaz yerim şuan bir kutu dondurmanın bitmesine az kaldı
Amin canım iyi geceleraman ye canım ya senden önemli mi?
rahatlamana faydası olmuştur inşallah
umarım yakalanırlar bi daha yaklaşamazlar size
Günaydın güzel bir gün diliyorumGünaydinn herkesee
Insallah hepimizizeGünaydın güzel bir gün diliyorum
Dün geceki dondurmaya rağmen ama nasıl geçti geceniz bu arada canımBu sabah da 60.5
Canım bir şey yiyesim gelmedi bir de şunu farkettim 14 Eylülden beri tartıda degisme yok kalori açığı ve spor olduğu halde acaba dumbell çalıştığım için olabilir mi ya da her gün yulaf bar dondurma yememem lazımDün geceki dondurmaya rağmen ama nasıl geçti geceniz bu arada canım
Bugün sıkı tutmaya başlıyoruz inan 1.2 birsey değil birazı ödemdir onun ben 2.35 almıştımGünaydıııın ben de dünden +200 gr etti +1.2 kg
Acil vermem boğazımı tutmam lazım
Evett sıkı tutalıımmBugün sıkı tutmaya başlıyoruz inan 1.2 birsey değil birazı ödemdir onun ben 2.35 almıştım