- 23 Haziran 2019
- 8.602
- 36.826
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.841
Çok güzel bir yer mutlaka gitmelisin diye araya girdim amabALIKESIRDE NEREYE GITTINIZ CNAIM?
Hic gitmedim hayatimda Balikesire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir yer mutlaka gitmelisin diye araya girdim amabALIKESIRDE NEREYE GITTINIZ CNAIM?
Hic gitmedim hayatimda Balikesire
Ay mor olsun mor imparatorların rengi bizim neyimiz eksikKızlar tablooyu renklendireyim dedim
tarihler için renk kodu seçin bana söyleyin
Popular Color Palettes
Popular Color palettes created by color-hex users, every palette has 5 color and rgb values listed.www.color-hex.com
Bol eksiler gel sen de katıl aramızaCuma günü basladim bnde
Olur kabul edersenizBol eksiler gel sen de katıl aramıza
e bize de yazabilirsin gün sonu o zamanYok ben ne yedigimi yaziyorum oda kaloriyi hesapliyor
yani planın yok ,öyle de yaparsınAma ben yazmiyorum nne yedigimi kalori hesaplamadan yapiyorum
Olur yazarimme bize de yazabilirsin gün sonu o zaman
yani planın yok ,öyle de yaparsın
ayy sen nereleri seviyorsun hangi dükkanları en çokÇok güzel bir yer mutlaka gitmelisin diye araya girdim ama
tonu bu mu olsun seçmicek misin canım?Ay mor olsun mor imparatorların rengi bizim neyimiz eksik
Evet canım bu morayy sen nereleri seviyorsun hangi dükkanları en çok
tonu bu mu olsun seçmicek misin canım?
Pastel colors en sağdakiKızlar tablooyu renklendireyim dedim
tarihler için renk kodu seçin bana söyleyin
Popular Color Palettes
Popular Color palettes created by color-hex users, every palette has 5 color and rgb values listed.www.color-hex.com
Geçmiş olsun yaaAkşamın yemeğinde acımadım yedim ben evdeyken ardiyeye hırsız girdi
Sağol canım 2 katlı ardiye alana girmiş kar lastiklerini almış oradaki değerli şeyleri goturememis çünkü 1 saatte halletmiş işiGeçmiş olsun yaa
Nasıl girmiş kaç katlı ev canım
Değerli şey var mıydı
Buna da şükürSağol canım 2 katlı ardiye alana girmiş kar lastiklerini almış oradaki değerli şeyleri goturememis çünkü 1 saatte halletmiş işi
Tamam :)Pastel colors en sağdaki
Öğle saati çalmışlar canım biz evde yokken ben kızıma öğle yemeği götürmüştümBuna da şükür
Eşin yakında mı geliyor mu
Evet denizi hala öyle ve 25 m filan boyu geçmiyor belki daha fazladırEvet canım bu mor
Biz nisan gibi gitmiştik Cunda ya akşamları çok serin olmuştu çok oldu nerden baksan 15 yıl önce. Baya geceleri gezerken kanyak içmiştik ısınmak için dükkanları hatırlamıyorum hatırladığım bir köy kahvesi gibi bir yer vardı çok şekerdi. Meşhur ne yemek varsa yedik orda bir de takı pazarı vardı çok güzeldi.
Sarımsaklı da ben gittiğimde suyu çok berrak tatlımsı ve diğer denizlere oranla biraz daha serindi. Eskiden derinlik korkum olmadığı için bol bol açılmıştım. Şimdi dibini göremezsem sıya giremiyorum
Demek gözlemişler önceden vay hainlerÖğle saati çalmışlar canım biz evde yokken ben kızıma öğle yemeği götürmüştüm
Çok geçmiş olsunSağol canım 2 katlı ardiye alana girmiş kar lastiklerini almış oradaki değerli şeyleri goturememis çünkü 1 saatte halletmiş işi