- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.721
Yok kız beraber zayıflarız kızlar tanışmadık boz tanışsak yaTamam senin yerine biz zayıflayalım
59dan inmicem dedin ya biz ineriz belkimYok kız beraber zayıflarız kızlar tanışmadık boz tanışsak ya
İnin ben de gaz gelirim belki inerim59dan inmicem dedin ya biz ineriz belkim
Ben Burcu
İsim en masum şey burda biliyolar beniİnin ben de gaz gelirim belki inerim
Kız adını niye söylüyorsunyaşını nelerle mesgul olduğunu falan söylesen yetecekti
AA aynı yaştayız Bursa şuan lahmacun yedim benim de yol pek kısa gibi durmuyor zor tutuyorum kendimiİsim en masum şey burda biliyolar beni
Hadi bakalım sen de gaza gel inş
Ama bizim yol var bayağı
Yaş 34 istanbul
Ben de yiyorum ama hiç sevemedim gitti. Bir de tok tutmuyor beniYulaf bar yiye yiye at olup çıkacağım
Bitter çikolatalı olanı çok seviyorum.Ben de yiyorum ama hiç sevemedim gitti. Bir de tok tutmuyor beni
AnkaraAA aynı yaştayız Bursa şuan lahmacun yedim benim de yol pek kısa gibi durmuyor zor tutuyorum kendimi
İstanbul yazmamış mıydın canımAnkara
Yok cnm Balıkesirdeyiz yazmıştımİstanbul yazmamış mıydın canımbeni mi kekliyorsun ya İstanbul dersem diye heee
İyi akşamlar tatlımİyi akşamlar hanımlar
Ay pertim çıktı her gün o kadar adımı nasıl atıyorsunuz yahu. Bir de sıcak ama aynı zamanda esiyor sersem oldum.
Sabahın 8. Buçuğunda çıktık 7 de anca gelebildik eve
Sabah 3 mücver,2 kalem börek,yarım domates 2-3 zeytin,çay
Öğle 2 ince dilim paskalya çöreği,çay
Akşam 1 tavuk dürüm,1 bardak ayran
1500 kalori oldu bugün
11000 adım
Su 3 lt
Sporumu yaptım ve gün sonu sadece evde adım bunlar ne kadar iş yapmışsam artıksadece yakındaki bir markete gittim geldim diğer adımlar evde
süpersin canımcımmSabah 10.30
2 dilim balkaymaklı ekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
Atıştırmalıklar
2 bardak limonata
1 tane yulaf bar
82 gr dondurma
1 adet yeşil elma
Akşam yemeği
1 adet lahmacun
1 bardak ayran
1 kınık maden suyu
Toplam kalori 1062
2 litre su
14000 adım
ben de istanbul yaş 44İstanbul yazmamış mıydın canımbeni mi kekliyorsun ya İstanbul dersem diye heee
11 rakamı çok seviyorumben de istanbul yaş 44ruh yaşı 22 falan metabolizma yaşım 79 muş
Yok eski tartı gösteriyordu metabolizma yaşını11 rakamı çok seviyorum
44 gençsin valla
Ay o tartılar yok mu atıcan camdankız yeni tartı mı bu yoksa