- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.741
Hade ona baaaayYok eski tartı gösteriyordu metabolizma yaşını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hade ona baaaayYok eski tartı gösteriyordu metabolizma yaşını
Tamam canım ay heyecanlandımYarın çıkayım da geçen attığım diyet listesinin malzemelerini alayım. Başlayayım bakalım. Ortalama 900-1000 kalori görünüyor. Bunda da eksi olmazsa ne yapacağım bilmiyorum
He pardon Ankarada yaşıyorsun ne güzelNiloyatospikk hee çaktım kız 34 yaşım yani istanbul plaka
Spor yaparsan metabolizma nasıl ateşliyor göreceksin haftada en az 3 gün kendine hedef koy ben mesela bu hafta dedim 4 akşam spor yapacağım yaptım benim bazen ruh yaşım 20 bazen 50 60 değişiyor yaniben de istanbul yaş 44 ruh yaşı 22 falan metabolizma yaşım 79 muş
Ben bi ara var ya her gün hamur işi evdekilere de dedim şuan yasak var 3 kez yaptım onlara mantı börek kek başka yok tmm biraz sabredin dedimBenim de misafirlerim gelecek kalmaya bir süre ama şimdiden kural koydum dedim listem var ne yaparsam onu yiyeceksiniz tatlı hamurişi sadece haftasonları Ne yapayım yoksa iş çığrından çıkıyor kendimi hergün hamur yoğururken veya derin derin yağlarda birşeyler kızartırlen buluyorum.
Bugün hurmam bitti diye hurma alacaktım 69 a almıştım en son simdi 75 olmuş almadım internetten getirteceğim ara öğün hurma iyi oluyor diye yiyordumYarın çıkayım da geçen attığım diyet listesinin malzemelerini alayım. Başlayayım bakalım. Ortalama 900-1000 kalori görünüyor. Bunda da eksi olmazsa ne yapacağım bilmiyorum
Katılıyorum ben de şu anda İst.de yaşamaktan hiç memnun değilim İzmir Karşıyaka veya Ankara Çankaya falan istedim taşınmak ama iş mevzusuHe pardon Ankarada yaşıyorsun ne güzel
İstanbul kesinlikle yaşanacak şehir değil gördüm o kalabalığı korkunç Bursa da çok değişti benim gençliğimdeki Bursa yok maalesef çarşıya bir çık her yer mıç mıç insanKatılıyorum ben de şu anda İst.de yaşamaktan hiç memnun değilim İzmir Karşıyaka veya Ankara Çankaya falan istedim taşınmak ama iş mevzusu
Hurma çok severim bir de içine fıstık ezmesi sürünce müthiş oluyor.Bugün hurmam bitti diye hurma alacaktım 69 a almıştım en son simdi 75 olmuş almadım internetten getirteceğim ara öğün hurma iyi oluyor diye yiyordum
Evet duydum onu ben pek öyle yiyemem ama fıstık ezmesini çok severimHurma çok severim bir de içine fıstık ezmesi sürünce müthiş oluyor.
GünaydınnGünaydınnn
Rüyamda bile tartılıyordum
Evet bu sabah da sonuç 60.5 yapıştı üstüme
Evet çok olmuyor şimdiGünaydınn
Ahaha vay be
Ve gerçekten sabit
Peki baş dönmen geçti mi
Afiyet olsunBugün de fırının önünden kokuları içime çeke çeke geçtim elhamdülillah
Acıkırsam ne yerim diye düşünürken manavdan üzüm ve yulaf bar aldım
Hayırlı yolculuklar canımYola çıktık ankaraya dönüyoruz kızlar
Sağolasın aşkımHayırlı yolculuklar canım