- 23 Haziran 2019
- 8.600
- 36.811
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.681
Hey maşallah145 falan canım ama 130 u geçince biraz yavaşlıyorum. Yükselirse midem bulanmaya başlıyor çünkü.
Dans ettim canım roman havası ve 9.8 lik darbuka
Afiyet olsuunMerhabalar kızlar
Sabah 1 dilim kek,filtre kahve
Öğleden sonra 4 gibi 1 lahmacun,1 bardak ayran
Akşam 200 gr yağsız tavuk göğsü,100 gr yoğurt
Toplam 1133 kalori
3 lt su 17 dk dans
GünaydınnnnnDın dın dın günaydın
Naber kuşumGünaydınnnnn
Az önce kahvaltı yaptık çay keyfi yapıyorum her yerim ağrıyor kahvaltıyı zor hazırladımNaber kuşum
Spordan mı canımAz önce kahvaltı yaptık çay keyfi yapıyorum her yerim ağrıyor kahvaltıyı zor hazırladım
Afiyet olsun canımSpordan mı canım
Afiyet olsun
Biz de annemle çay ve açma keyfi yapıyoruz
Sağol cnmmAfiyet olsun canımevet bu ara fazla yüklendim vücuduma
Afiyet olsunSpordan mı canım
Afiyet olsun
Biz de annemle çay ve açma keyfi yapıyoruz
Allah rahmet eylesin kuzumAfiyet olsunBugün annemin senesi ben de sabahtan beri lokma dağıtıyorum. Şu an seni çok kıskandım. Anneciğine sarıl öp benim için Allah ömrünü uzun etsin hep yanında olsun inşallah
Allah kabul etsin inşallah canım ben de bugün teyzemin ananemin kardeşimin karnında ölen bebeğinin mezarlarını ziyaret ettim boğazım düğüm düğüm Allah sana sabır versin canım teyzem hâlâ dün gibi 2 yıl olmasına rağmen annemde düşünmek bile istemiyorum acısınıAfiyet olsunBugün annemin senesi ben de sabahtan beri lokma dağıtıyorum. Şu an seni çok kıskandım. Anneciğine sarıl öp benim için Allah ömrünü uzun etsin hep yanında olsun inşallah
Benim bugün arabayla olduğum o kadar belli ki adım 6binAy kızlar kalorim bayağı iyi bugün
Bugün de dinlen kız,iyi olmuşBenim bugün arabayla olduğum o kadar belli ki adım 6binşimdi Türk kahvesi içiyorum yanında bitter birazdan kalorileri hesaplayacağım