- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.641
Bosver afiyet olsun tatilde isen yiyeceksin misler gibiOyy neler yedim neler ama kavun içi sakızlı dondurma burda var napiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosver afiyet olsun tatilde isen yiyeceksin misler gibiOyy neler yedim neler ama kavun içi sakızlı dondurma burda var napiim
Ooh afiyet olsunnSana maşallah diyorum bebeğim. Ben bugün 4 dilim etliekmek gömdüm.
İyi geceler uyuyor musunVideolarını izlediğim bir kız vardı 1 senedir video atmıyordu yeni video atmış bir bakayım dedim şok oldum. 40 kilo vermiş acayip motive oldum gece gece
Hepinize iyi gecelerrrr
Canım kaç kalori? 1.200 mü yazayımKızlar selam
Ben bugün bir tuhaftım hiç halim yoktu bir de ilaçlardan midem çok bulandı. Dün bir de bakayım dedim prospektüse Allah ne yan etkiler ne yan etkiler Neyse 2 gün kaldı. Bugün ara ara hep uyumuşum ancak 16:00 da kendime gelebildim. Şimdi kahve içiyorum.
Sabah chia puding
Öğle taze fasulye 2 dilim tam buğday ekmek
Akşam da yulaflı muzlu pankek yiyeceğim.
3 lt suyumu tamamlarım.
Kahveyle 300 ml yağsız süt de içmiş oldum.
Yess sabrın sonu deniz olduu annemle ayağımızı soktuk hemenSabrın sonu deniiizzz ah güzelim Ege ne güzeldir denizi mis gibi berrak
8 yıldır tatile gitmiyoruz minnoşlarım alışık değiller kimseye bırakamıyoruz hasta oluyorlar stresten
Canım yaa 1400 ve üstüne yine sporAkşam yemeği 18.00
Fırında güveç alabalık
Fırında güveç domates biber
Mevsim salata
2 dilim ekmek (ekmeği yemeyecektim ama eşim zorla yedirdi)
Kalori 345
Toplam kalori 1396
Akşama spor yapmam şart
Diyet versiyonunu bilmiyorum ben
Kızlarcım aroha markası şekersiz bitter müthiş bişey ve en düşük karblı olanlarından piyasadaki tadı da güzel tavsiye ederimŞöyle birşey
Eki Görüntüle 3301345
Afiyet olsunYapmış bulundum ama ince bir dilim yedim. Yağ koymadım şeker çok az koydum.
Canım evde yapılan çikolata tarifleri var misal hurma özü kakao kitlesi hcy tam hatırlamıyorum amaİyi geceler akşam yemeğinde yine 1 tabak bulgur ve yoğurtlu semizotu yedim.
Sonra 1 dilim kek yedim normal kek kalorisi girdim e tabi böyle olunca kalori 1200 oldu.
3 lt su ve spor yok bugün.
Yarından itibaren regl olmayı bekliyorum artık muhtemelen gözümün önünden çikolata şelalesi akacak ama ben diyetimsi kekimle idare edeceğim. 110 a düşeyim bir çikolata ısmarlarım kendime
AA ben de bakayım kimVideolarını izlediğim bir kız vardı 1 senedir video atmıyordu yeni video atmış bir bakayım dedim şok oldum. 40 kilo vermiş acayip motive oldum gece gece
Hepinize iyi gecelerrrr
Günaydınnnn sen şimdi tatildesin dimiGünaydınlaar
Evett Balıkesir canımmGünaydınnnn sen şimdi tatildesin dimi
Yaa neresi eşim de geçen haftasonu oradan geldi balıktanEvett Balıkesir canımm
SarımsaklıYaa neresi eşim de geçen haftasonu oradan geldi balıktan
AA harika iyi tatiller canım tatilde sıkma kendini ye ben yedim 2.5 kilo almışım olsun veririz ne olacak yaniSarımsaklı