- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.501
Harikasın tatlımDunku menum
Sabah: 1 fincan sutlu kahve, 1 kase salata, 1 erik,4 kare bitter
Öğlen: kızarmus başık el kadar, 1 kase salata, 1tk yçzeytinyagı, 1 haslanmış patates
Ara spordan önce: 1 buyuk boy muslili yogurt (330gr)
Spor: 40dk bisiklet , 45 dk zumba
Su:3lt
Benim için kalori + spor yeterliHedef60kgolmak canım menü yazmak gerekli mi? Sadece aldıgımhz kalorıyı yazmamız yetıyor mu?
Tamamdır canımHarikasın tatlımoh zumba da var bugünn
Benim için kalori + spor yeterlitabloya ohları geçiriyorum tatlum
Ben bu sabah da tartıldım -900 grMüjde kızlarrgeçen hafta aldığım gramları atmaya çok yakınım bugünü de hafif atlatırsam inşallah eksiye devam edicem
Yaaa harikasıın olleeyyyBen bu sabah da tartıldım -900 gr
wuuwuuu masallah canim, harikasinBen bu sabah da tartıldım -900 gr
Yaaa harikasıın olleeyyy
wuuwuuu masallah canim, harikasin
hadi hayirlisi cnaim o 69 buraya geleceeekBugün ve yarım 900-1.000 civarı olacak hayırlısıyla
Kahvaltımı tostla yaptım 12 buçukta
Ara öğünler hazır
Oyyy ağzın bal yesiiiinhadi hayirlisi cnaim o 69 buraya geleceeek
Hiç üzülme bende de öyle oldu diyette pirinç pilavı yerine bulgur pilavı öneriyorlar o yüzden yapıyorum ben bol bol yeşil çay iç içine limon da sık inan gidecek bazen sabit kalabiliyor yılmak yok devam ediyoruz mesela bugün eşime balık kızarttım kendim yemedim çünkü kızartma yağ var içerisinde direkt yine bildiğim şeyleri yedim başaracağız.Selam kızlar bu sabah tartıldım 116 yapıştı ne yapsam gitmiyor ya
NeyseNiloyatospikk menüsünde görünce aklıma geldi. Bir yemek programında yarışmacı 6 ayda 48 kilo verdiğini sadece bulgur pilavı, salata ve yoğurt yediğini söylemişti. Ennn sevdiğim pilav çeşididir bulgur. Ben de denesem mi acaba
Başlangıç olarak bence kesinlikle işe yarıyorGerçekten ise yarıyor mu leslie, bende bugün çok büyük bi hevesle basladimda3 mil
nickin tam bana da uyuyor ben de gurbetciyim ve tam 38 yasindayim. Cok hosuma giit nickin.Gerçekten ise yarıyor mu leslie, bende bugün çok büyük bi hevesle basladimda3 mil
tabiki karar senin canim , sana hangi diyet, yeme sekli uyuyorsa onu sec. Sadece tek duze yemek saglik acisindan cok faydali olmayabilir.Selam kızlar bu sabah tartıldım 116 yapıştı ne yapsam gitmiyor ya
NeyseNiloyatospikk menüsünde görünce aklıma geldi. Bir yemek programında yarışmacı 6 ayda 48 kilo verdiğini sadece bulgur pilavı, salata ve yoğurt yediğini söylemişti. Ennn sevdiğim pilav çeşididir bulgur. Ben de denesem mi acaba