- 23 Haziran 2019
- 8.587
- 36.706
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.041
Olsun gayet iyi sen çok hareket ediyorsun yakmışsındırDün iyi dayandım da bugün 2.200 civarı oldu kuzum ya
Apartman büyük halamların ve halı serili merdivenlere,çorapla dolaşılıyor
Tek yapacağım spor merdiven inip çıkmak olacak şu an 360 dayım kaç yapabilirsem
Nasıl bitti günün deryoşum?Bugun yeni bir gun, hedefim 1500 kalori almak insallah olacak bugun.
Degerini unutmus olabilirim. Cok guzel bi yaklasim oldu gercektenHer anın değerini bilince yavaş geçiyor sanki
Maşallah beybim benim 1100-1500 olcak gibi yani umarım
Açık hava bol gıda çünkü
Bakıcezzz
Cok fena degil. Yazarim birazdan canim. Gece yenedim en azindan oyle soyleyeyimNasıl bitti günün deryoşum?
VavvvvvvGünaydıııınnnn
Geçen hafta 115.35 bugüüünnn 113.40 fark -1.95
Aynen devamgideyim de muz yiyeyim üstüne fıstık atayım da bu eksiyi kutlayayım.
Tamam harikasın canım benimCok fena degil. Yazarim birazdan canim. Gece yenedim en azindan oyle soyleyeyim
Eğer Türk kahvesi,dibek,menengiç kahvesiyse ben de şekersiz içememKahveyi şekerli içince yanında bişey yiyemiyorum
Halbuki şekersiz olunca 3 dilim baklava yiyebilirim.
Çok saçma geldi ama işe yarayacak gibi
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhaba bende aranıza katılabilir miyim? İlk defa bu platformu kullanıyorum.
Eğer Türk kahvesi,dibek,menengiç kahvesiyse ben de şekersiz içememdiğer kahveler de şekersiz içince karnımı doyuruyorlar
HoşbuldummMerhaba hoşgeldin aramıza
HoşgeldinnnHoşbuldummsürekli motivasyonsuzluktan dolayı kilo verip almış biriyim, motivasyon kaynağı bulmak için googleda gezerken sayfayı görüp girdim hemen üye oldum ve birazcık sizin konuşmalarınıza baktım hepiniz çok tatlısınız açıkçası o yüzden yazmak istedim
Memnun olduk canım benim hoşgeldinHoşbuldummsürekli motivasyonsuzluktan dolayı kilo verip almış biriyim, motivasyon kaynağı bulmak için googleda gezerken sayfayı görüp girdim hemen üye oldum ve birazcık sizin konuşmalarınıza baktım hepiniz çok tatlısınız açıkçası o yüzden yazmak istedim
Bizi sevdiysen yakın bulduysan zaten sen de öylesindirHoşbuldummsürekli motivasyonsuzluktan dolayı kilo verip almış biriyim, motivasyon kaynağı bulmak için googleda gezerken sayfayı görüp girdim hemen üye oldum ve birazcık sizin konuşmalarınıza baktım hepiniz çok tatlısınız açıkçası o yüzden yazmak istedim
Olsun canım free yazarımBugün biraz kaloriyi aştım yaSağlıksız bir şey yemedim ama yediklerimin porsiyonu biraz fazla oldu. Akşam yemeğimi yedim karnım tok bu saatten sonra yemem artık.Kalori 1500 oldu
Ben bir şey merak ediyorum.
Bu kadar kısa sürede bu kiloyu verince vücudunuzda mens döngünuzde bir değişiklik oldu mu