- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.021
hayirdir cnaim, yolculuk nereye?Ben de otobüsteyim kızlar yeni yola çıktık
Yanıma erik ve limonlu çiyalı su aldım
Gidince de bir türk kahvesi içsem ooohhhh
neresi canim burasi? otobus yolculugu sonlandi galiba
Tosya canım Kastamonu babamın memleketihayirdir cnaim, yolculuk nereye?
Ben bu sabah tartildim 77 kiloyum
Evet canım dün de dolunayı seyrettimneresi canim burasi? otobus yolculugu sonlandi galiba
O da olur tak kulaklığını da, aç motivasyon müziğini ohben dun yine gece yedim ya, su gece yemeyi birakmam lazim. Gece yuruyuse mi ciksam acaba cocuklar uyuyunca.
Hiç sıkılma halledicez ideal kilolarımıza ulaşacağız.hayirdir cnaim, yolculuk nereye?
Ben bu sabah tartildim 77 kiloyum
Canım bir de şunları mı denesen belki seversinben aksam yine cok bozdum
dunku menum (aksamlari yemeyi birakmaya calisiyorum insallah basaracagim, degilse kilo alip duruyorum yeyip yatmaktan iyi de uyuyamiyorum)
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 elma
oglen : 10 tane etli cin mantisi
ara: 1 armut, 1 avuc cekirdek ici
aksam -19:00- 4yk kadar siyah buldur, 5 yk tavuk sote, 1 domates, 1 kase yogurt
21:00 - 1 paket cikolata (100gr)
su: 3 lt
spor: 45 dk bisiklet
bugun aksam cocuklar uyuyunca bakalim ya evde Leslie yapayim diyorum (hava yagmurlu olursa) degilse disari cikayim, edigin gibi takayim kulakligi. hem spor olur hem acik hava rahatlatir, hem de mutfaktan uzak olurumEvet canım dün de dolunayı seyrettim
O da olur tak kulaklığını da, aç motivasyon müziğini oh
ne cabuk bitiyor haftalar , aylarr. Yaslandim mi, hayat mi daha hizli akip gidiyor...
sagol cannim, hic yemesem daha iyi de ah nasil yapacagim.Canım bir de şunları mı denesen belki seversin
ayy insallah yaa. hep beraberHiç sıkılma halledicez ideal kilolarımıza ulaşacağız.
İyi gidiyor valla umutluyum
Hayat hızlı akıyor bencene cabuk bitiyor haftalar , aylarr. Yaslandim mi, hayat mi daha hizli akip gidiyor...
Her anın değerini bilince yavaş geçiyor sankine cabuk bitiyor haftalar , aylarr. Yaslandim mi, hayat mi daha hizli akip gidiyor...
Maşallah beybim benim 1100-1500 olcak gibi yani umarımİyi gidiyor valla umutluyum
Dün iyi dayandım da bugün 2.200 civarı oldu kuzum yaİyi akşamlar kızlar
Bugün de çok şükür iyi geçtiKalori 1178
Sabah 2 tane ihe minik sandviç ekmeği ve 3-4 kaşık domates sos,1 çay kaşığı gül reçeli
Öğle 1 muz,35 gr yer fıstığı,yağsız sütlü filtre kahve 3 kupa falan
Akşam 250 gr yağsız domates soslu makarna,1 çay bardağı kadar kola zero
Bugün pek protein alamamışım yaf yarın biraz düzelteyim. Çok karbonhidrat olmuş.
Sizler ne yaptınız ?