- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.081
Sağol canımcım içimden geldi yoksa zor valla doğruAy keto çok zor geliyor bana yaKolaylıklar diliyorum
İyi akşamlar canım afiyet olsunİyi akşamlar
Bugün 600 kalori günüm
Sabah 1 muz,çay
Öğle 3 haşlanmış yumurta,40 gr süzme peynir
Akşam 1 kase şehriye çorbası
Gün içerisinde filtre kahve ve toplam 250 ml yağsız süt içmiş oldum kahveyle
3 lt su içtim spor yok ama p.tesi çarşamba ve cuma günleri yapacağım bu hafta itibariyle başlıyorum düzenli olarak. Kendime tonalin cla suplement aldım.Leslie yaparken yağ yakımını fazlalaştırmak için. P.tesi gelir sanırım.
Aslında bugün tartılıcaktım ama pili bitmişkuzum istediğin zaman tartıl ve planını bana söyle ekleyelim ilk sayfaya
Tamam canımAslında bugün tartılıcaktım ama pili bitmişalıp pazartesi veya salı tartılıcam inşallah
İyiyim canım sen nasılsınLenaG im nasılsın?
Yüzde yüz enerciiiGünaydın
Bugün pazar olması ve 1200 kalorinin bana verdiği yetkiyle kahvaltıma 1 simit ekledim gitti
Öğle bir şey yemem artık akşama airfryer da karışık kızartma yiyeceğim bol domates soslu
Ben de iyi canımİyiyim canım sen nasılsın
Fikir versen kuzum bana. Ne denesem? Bi listem var, diyetisyenden hic yapamadigim onu mu yapsam? Off bilemedim ki?DeryaOnDiet canısım nasıl gidiyor?sen de bir plan oluştur ekleyim ilk sayfaya
2 günlük menünü free olarak yazabilirim kalori vs saymadıysan
Yani saymayadabilirsin tabi örneğin ben 3 öğün yicem IF yapıcam diyebilirsin kuzum ama bi planın olsun
VuhuuuSelam
Bugün kalori tam tuttu
Sabah 1 simitle klasik kahvaltı yaptım. 40 gr süzme peynir,1 domates,8 zeytin,çay (ama 3 çay kaşığı şeker attım)
Öğle Karabuğday ekmeği yaptım sıcak sıcak canım istedi 1 dilim yedim.
Akşam domates soslu karışık sebze kızartma (airfryer da yaptım yağsız),2 ince dilim karabuğday ekmeği
2 lt su içtim 3 olur. Spor yapmadım yarın başlıyorum