- 23 Haziran 2019
- 8.587
- 36.706
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.061
Wvet canım devam yarın 600 kaloriOlsun canım free yazarım
1200 ve 600 planın devam di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wvet canım devam yarın 600 kaloriOlsun canım free yazarım
1200 ve 600 planın devam di mi
Aslında kilo aldığım zaman düzenli olan mens döngüm 3 ayda 1 e düştü. İdeal kiloma gelip normal regl düzenime girmeyi umut ediyorum.Ben bir şey merak ediyorum.
Bu kadar kısa sürede bu kiloyu verince vücudunuzda mens döngünuzde bir değişiklik oldu mu
HoşbuldummHoşgeldinnn
Bende çok memnun oldum 27 yaşındayım, 3 senelik evliyim, izmirde yaşıyorum, mali müşavir stajeriyim, boyum 1.60 kilom şuan 87 hayatımda olduğum en kilolu halimdeyim, evlenmeden öncede hafif kiloluydum çok sıkı bir diyet yapıp kısa sürede 58 kiloya düşmüştüm, 3 senedirde ver al ver al bu kiloya geldim, kolay başlayamıyorum başlayınca bi 10 kilo veriyorum sonra vazgeçip daha fazlasını alıyorum, böyle berbat bir kısır döngünün içindeyim sizinle bu döngüyü kırmak istiyorumMemnun olduk canım benim hoşgeldin
Teşekkür ederiz
Biraz kendinden bahsetsene :) paylaşmak istediğin kadarını tabi ki
Şekerli içmek yerine bence tarçınlı veya kakaoluda deneyebilirsinKahveyi şekerli içince yanında bişey yiyemiyorum
Halbuki şekersiz olunca 3 dilim baklava yiyebilirim.
Çok saçma geldi ama işe yarayacak gibi
Afiyet olsun canımSabah 2 muz,15 gr fıstık
Öğle 2 minik ihe ekmeği,domates sos 4 kaşık,3 dilim kaşar
Ara 1 kase şehriye çorbası
Akşam 1 küçük kase şehriye çorbası,Yağsız domates soslu makarna ve 2 kaşık yoğurt
Gün içerisinde yağsız sütle filtre kahve
Olsun buraya gelmen başlamanın yarısıBende çok memnun oldum 27 yaşındayım, 3 senelik evliyim, izmirde yaşıyorum, mali müşavir stajeriyim, boyum 1.60 kilom şuan 87 hayatımda olduğum en kilolu halimdeyim, evlenmeden öncede hafif kiloluydum çok sıkı bir diyet yapıp kısa sürede 58 kiloya düşmüştüm, 3 senedirde ver al ver al bu kiloya geldim, kolay başlayamıyorum başlayınca bi 10 kilo veriyorum sonra vazgeçip daha fazlasını alıyorum, böyle berbat bir kısır döngünün içindeyim sizinle bu döngüyü kırmak istiyorum
Oo neler içiyorum canım merak etme burda kalırsan şahit olursun heheŞekerli içmek yerine bence tarçınlı veya kakaoluda deneyebilirsin
bizim gibi gurmeler için çok iddialı hayattan aldığımız zevki de kaybetmemeliyiz bence kuzumBundan sonraki hayat mottomu da buraya bırakıp kaçıyorum. Herkese iyi geceler hanımlar
“Hiçbir yemeğin tadı zayıf olmak kadar güzel değildir” -Kate Moss
Tünaydın 600 kalori yapacağım canımLenaG im slm kaç kalorisin bugün
Ay keto çok zor geliyor bana ya Kolaylıklar diliyorum3 gün keto yapacağım bakalım
Tahıl ve patates gibi diğer ekmek grupları , şeker, baklagil ve meyve tüketmeden 3 gün
Başarırsam bi ödül versem kendimeee
Cinnamon rollcu açılmış hımmmmmm acabaa