- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Kız daha yeni bitirdin şöbiyetiYa masterchef de baklavalar varrrrNeyse acı yok acı yok
İyi geceler canımİyi geceler
tatil nasıldıselam canim
guzeldi canim, bol bol basamak indik ciktik. Dubrovnikteydik, bir de bebek arabamiz vardi. Hayatimda bu kadar basamak inip cikmamsimdirtatil nasıldı
evet ya yokuş ve merdiven bayağı etkiliymişguzeldi canim, bol bol basamak indik ciktik. Dubrovnikteydik, bir de bebek arabamiz vardi. Hayatimda bu kadar basamak inip cikmamsimdirama guzeldi tabiki, ailecek vakit gecirmek nerde olursak olalim iyi geliyor. Normal gunder is, okul derken aksama herkes yorgun. Haftasonu 2 gun cabucak geciyor.
Ilk defa olabilir bir tatilde kilo verdim
Sen nasilsin canim?
Selam diyet gayet iyi gidiyorLenaG nasıl gidiyor canımsu
tabiki arti 500 ne ki, CABUCAK GIDERevet ya yokuş ve merdiven bayağı etkiliymiş
tebrikler hayatım valla
biz de deniz kenarına gittik döndük çok yüzemedim ama bol yürüyüş yokuş merdiven
gece yarılarına kadar yedim artı 500 iyi dedim
Slm cnaim, bakiri yillarca kullandim, cok begenerek kullandigim bir renkti. Sonra sacim koyulastirinca donmesi zor oldu.Selam diyet gayet iyi gidiyorSen nasılsın ?
Şu an kafayı saçlarımla bozdum. Dün gece 2 de saçlarımı koyu kestaneden bakıra çevirdim. Sabahtan beri o bakım senin bu bakım benim uğraşıyorum
Çok kolay gelsin kuzumSelam diyet gayet iyi gidiyorSen nasılsın ?
Şu an kafayı saçlarımla bozdum. Dün gece 2 de saçlarımı koyu kestaneden bakıra çevirdim. Sabahtan beri o bakım senin bu bakım benim uğraşıyorum
İnşallah kuşumsutabiki arti 500 ne ki, CABUCAK GIDER
merhabalar efenim şerefler verdinizMerhabalar efenim merhabalar
Bugünü de bitirdik kaçamaksız çok şükür
Sabah 1 büyük muz,20 gr fıstık,yağsız sütlü filtre kahve
Öğle 1 yumurtayla menemen,1 ihe minik sandviç ekmeği
Arada sütlü filtre kahve 2 kupa
Akşam 200 gr iç pilav,200 gr yoğurt
İç pilavın 200 ge 319 kaloriymişmerhabalar efenim şerefler verdiniz
ooo menünüz de şahane efenim lakin iç pilavın kalorisini şeedemedim toplam kaç oldu hanımefendi