- 23 Haziran 2019
- 8.585
- 36.679
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Ohhooo baya hazırsın bu listeyeEkici beyaz peynir aldım diyete teşvik etsin diye
Nimet ekmeğimi aldım çok tahıllı
Karabiberli et füme aldım polonez seviorum
Evde meyve bol süt yoğurt var
Salata malzememiz var
Pancar tuşusu da beni diyete bağlıyortuzu ayarlarım tabi
O zaman et fümeli salata yapayım akşama
2 ara öğün yaparım
Akşamdan sonra da detoks su yapam limon salatalık tarçın koyam
HazırımOhhooo baya hazırsın bu listeye
Ben de bu haftaya 600 kalorilik günle başlıyoruuuummm
Dün tutturamadım canım ya şöbiyete dayanamadım yine yedim dondurmayla oldu mu sana 2500 kalori toplamdaHazırım
Ohhh maşallah kuzuma
Dün saydın mı ? ekleyeyim
Tamamdır no problemDün tutturamadım canım ya şöbiyete dayanamadım yine yedim dondurmayla oldu mu sana 2500 kalori toplamda
Oh tamam bittiyse iyiymiş heheAma bugün çoook iyi gidiyorum tatlı bitti kurtuldum
20 kg domates aldık kışlık sos yaptım hazırladım sabahtan beri canım çıktı
Ben de çok severim iyi de dans ederim yani ederdim gençken gittiğimiz bir yerde program yapmamı bile istemişlerdiBenim oryantal dansa ilgim varmış yav tatilde farkettim
Vaay ablamız yakıyor yavBen de çok severim iyi de dans ederim yani ederdim gençken gittiğimiz bir yerde program yapmamı bile istemişlerdi
Harika da kalori yaktırır öyle böyle değil
Yok valla bende iş yok artık geçen sitede düğün oldu coştular mezdeke falan ben de dayanamadım evde biraz göbecik attırıverdim ama canım çıktı ayrıca bel kalça birbirine karışınca gözüme pek bir çirkin geldim canım sıkıldı.Vaay ablamız yakıyor yav
Hadi başla tekrar kız
Valla duramıorum squat deadlift filan eklemişim farkında değilim
biraz çalışınca eski günlere dönersin ben inanıyorumYok valla bende iş yok artık geçen sitede düğün oldu coştular mezdeke falan ben de dayanamadım evde biraz göbecik attırıverdim ama canım çıktı ayrıca bel kalça birbirine karışınca gözüme pek bir çirkin geldim canım sıkıldı.
Bi de onu açmayım yeni oturdum kız 1 saat olmuş repeat e almıştımValla ne kadar mezdeke şarkısı varsa çaldılarama ben ya el yelil severim