- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #7.241
vav çok iyiBu haftayı çok iyi geçirdim. Biraz cesaret geldi. 71.50 ye düştüm. Tartı eksiye ivme alınca motivasyon da kolay oluyor. Hafta sonu olunca bugün biraz fazla yedim gibi yoksa 70 leri görürdüm. Ama aynı şekilde devam edip bu haftayı 70 lerle bitireceğim. 6 lari görsem hersey daha kolay olacak zaten. İki öğün yiyorum. 4 den sonra bisey yemiyorum. Hafta 3 gün pilates 3 gün yürüyüş devam ediyorum. Bakalım bh sefer olacak gibi sistemi oturttum. Sanki 1300 kaloriyi geçmedim bu hafta hic. Ortalama günlük 1100 kalori falan almıştım. 5 gün hic ekmek yemedim bugün bi parça simit yedim sadece.
Çok iyi aynı kilodayiz 71.50 yim bende beraber tam gaz devamKilom sabit 71,6
Yine de şükür çünkü dün çok açtım o cips fıstık paketi biterdi normalde
Bugün de mi 71.50 canımÇok iyi aynı kilodayiz 71.50 yim bende beraber tam gaz devam
Evet bugün 71.50 ydi. Süreklilik olsunda yavaş hızlı farketmezBugün de mi 71.50 canım
Ben yavaş gidicem sanırım ama sen inşallah hızlı verirsin
Aynen cnm alınca zor oluyor böyle bile iyiEvet bugün 71.50 ydi. Süreklilik olsunda yavaş hızlı farketmez
AgfshafsghHer girdiğim de sürec uzuyor
Daha iyi artık süreyi kısaltarak gitHadi 120 gün olsun baari
Çok iyi. Bende iyi gidiyorum ama tartı pek oynamıyor. Anlayamadım. Ama devamDün iyi geçti 1.000 kalori civarı. biraz daha ilerleyim yazarım menü de
Kaloriyi mi düşürsen canımÇok iyi. Bende iyi gidiyorum ama tartı pek oynamıyor. Anlayamadım. Ama devam
1300 kaloriye ayarladım kendimi. Altında kaldığıda çok oluyor. Daha fazla da dusuremiyorum. Bağırsak düzenim bozuldu tuvalete çok çıkamıyorum o çok etkiliyor bence. Lif ağırlıklı beslenmeye dikkat etmem lazım.Kaloriyi mi düşürsen canım