- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #7.221
Bana çok zor geliyor şekersiz yapmakkedimden çok emin değilim ama şekersiz deneyesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana çok zor geliyor şekersiz yapmakkedimden çok emin değilim ama şekersiz deneyesim var
Dene bakalım. Bende aralıklı oruca döndüm yineneyse deneyelim bakalım olmadı yine değiştiririz
ben de her gün yapamam sanırımBana çok zor geliyor şekersiz yapmak
şu günleri çeşitlendireyim yineDene bakalım. Bende aralıklı oruca döndüm yine
Dişimi sıksam çok uğurlu gelecekte bakalım elimden geleni yapacağım. Artık yapmam lazım.şu günleri çeşitlendireyim yine
uğur getirsin sana da yeni düzenin
Ben 2018 de yapmıştım bi 25 günlük Karatay şekersiz 5 kilo vermiştim. Ama çok sıkıydi başlayınca yapmıştım bi daha gözüm yemedi. Sürdürülebilir bir temiz bir beslenmeye alıştıktan sonra daha kolay yapılır ama diyete adapte olmadan yapmak çok zor. Tabi beslenme planida değişir hepsi aynı değil Karatay da hem işlenmiş gıda yoktu hemde doğal seker yoktu. Tahil meyve falan yememiştim hiç. Bazıları sadece işlenmiş hazır gıdaları yasaklıyor onlar daha kolay yapılabilirben de her gün yapamam sanırım
yine de1 kilo gitmiş 1 mayıstan beri, sevindimBen 2018 de yapmıştım bi 25 günlük Karatay şekersiz 5 kilo vermiştim. Ama çok sıkıydi başlayınca yapmıştım bi daha gözüm yemedi. Sürdürülebilir bir temiz bir beslenmeye alıştıktan sonra daha kolay yapılır ama diyete adapte olmadan yapmak çok zor. Tabi beslenme planida değişir hepsi aynı değil Karatay da hem işlenmiş gıda yoktu hemde doğal seker yoktu. Tahil meyve falan yememiştim hiç. Bazıları sadece işlenmiş hazır gıdaları yasaklıyor onlar daha kolay yapılabilir
çok kolay gelsin bol eksi göresinDişimi sıksam çok uğurlu gelecekte bakalım elimden geleni yapacağım. Artık yapmam lazım.
Bende bugün 72 yi gördüm. 1 kilo gitmiş ama sevinemiyorum artık 72 yi görüyorum hop geri 73 e çıkıyorum. Bu sefer rahatlamayacagim hafta sonunu da iyi geçireceğim. Pazartesi 71 leri görmeyi hayal ediyorumyine de1 kilo gitmiş 1 mayıstan beri, sevindim
sende durum nasıl
artık yapacaz bişeyler
inşallah canımm kolay gelsin hepimizeeBende bugün 72 yi gördüm. 1 kilo gitmiş ama sevinemiyorum artık 72 yi görüyorum hop geri 73 e çıkıyorum. Bu sefer rahatlamayacagim hafta sonunu da iyi geçireceğim. Pazartesi 71 leri görmeyi hayal ediyorum
Benim ilk hedef 68. 68 i görsem çok rahatlayacagiminşallah canımm kolay gelsin hepimizee
Evet çok atistiriyorsun sen. Bi kac gün sıksan kendini alışıyorsun. Bende öyleydim bu ara toparladım sadece iki öğün yemeklerde yiyorum. Ara da ağzıma bisey atınca duramıyorum bir dahasürekli atıştırdığım için zor geliyor öğün aralarında böyle boş durmak
Bu haftayı çok iyi geçirdim. Biraz cesaret geldi. 71.50 ye düştüm. Tartı eksiye ivme alınca motivasyon da kolay oluyor. Hafta sonu olunca bugün biraz fazla yedim gibi yoksa 70 leri görürdüm. Ama aynı şekilde devam edip bu haftayı 70 lerle bitireceğim. 6 lari görsem hersey daha kolay olacak zaten. İki öğün yiyorum. 4 den sonra bisey yemiyorum. Hafta 3 gün pilates 3 gün yürüyüş devam ediyorum. Bakalım bh sefer olacak gibi sistemi oturttum. Sanki 1300 kaloriyi geçmedim bu hafta hic. Ortalama günlük 1100 kalori falan almıştım. 5 gün hic ekmek yemedim bugün bi parça simit yedim sadece.C Cagrihilal1 canım nasıl gidiyor
iki öğünde de metabolizma yavaşlar gibi geliyorEvet çok atistiriyorsun sen. Bi kac gün sıksan kendini alışıyorsun. Bende öyleydim bu ara toparladım sadece iki öğün yemeklerde yiyorum. Ara da ağzıma bisey atınca duramıyorum bir daha
Ben ne kadar az yersem o kadar hızlı veriyorum. Sürekli ne yiyeceğimi düşünmekten de yoruluyorum. O yüzden hemen yiyip yemen olayını bitirip rahatlıyorum. Yavaş yavaş ilermeyjde gözüm yemiyor süreci hızlandırmak istiyorum. Zaten aylardır başla boz başla boz aylar geçti bu defa adapte de olmuşken verip rahatlayalım artık.iki öğünde de metabolizma yavaşlar gibi geliyor
bence de canımBen ne kadar az yersem o kadar hızlı veriyorum. Sürekli ne yiyeceğimi düşünmekten de yoruluyorum. O yüzden hemen yiyip yemen olayını bitirip rahatlıyorum. Yavaş yavaş ilermeyjde gözüm yemiyor süreci hızlandırmak istiyorum. Zaten aylardır başla boz başla boz aylar geçti bu defa adapte de olmuşken verip rahatlayalım artık.