- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #7.261
Aynen canım lif de önemli1300 kaloriye ayarladım kendimi. Altında kaldığıda çok oluyor. Daha fazla da dusuremiyorum. Bağırsak düzenim bozuldu tuvalete çok çıkamıyorum o çok etkiliyor bence. Lif ağırlıklı beslenmeye dikkat etmem lazım.
2 rulokat yedim sonra799 kalori
Bu kalori saymanin kötü yanida bu belki yemeyeceksin ama daha kalori boslugum var diye engel olamıyorsun kendine2 rulokat yedim sonra
Bende cuma günü 1500 leri asmistim dün 1000 kalori alıp dengeledim biraz. Bugün gün var bakalım ne kadar tutabilecegim kendimiDün 1562 kalori
Kız canım çektiBu kalori saymanin kötü yanida bu belki yemeyeceksin ama daha kalori boslugum var diye engel olamıyorsun kendine
Ben de kazandibi istiyorum ama yemezsem 1200 filan olcak plan yaptımBende cuma günü 1500 leri asmistim dün 1000 kalori alıp dengeledim biraz. Bugün gün var bakalım ne kadar tutabilecegim kendimi
Ne kadar verdin. Bir ileri bir geri mekik dokuyup duruyorum ben. Arada kaçamaklarim oluyor ama genelde iyi besleniyorum gece yemelerini falan bırakalı çok oldu. Bana göre iyi ama vücut için hala fazla sanırımGece yemeleri beyaz tahıl ve şekere rağmen iyi verdim
Haftaya atıcam bugünün tartısını
Ne kadar verdin. Bir ileri bir geri mekik dokuyup duruyorum ben. Arada kaçamaklarim oluyor ama genelde iyi besleniyorum gece yemelerini falan bırakalı çok oldu. Bana göre iyi ama vücut için hala fazla sanırım
Günde 1 tartilmayi becersem ona bile razıyım 1000 kere tartıliyorum resmenBakınız üstteki mesajkendime 2 hafta vermiş oluyorum böylece bir diyet hatam olursa düzeltmek için
Sen de on günde bir filan tartılabilirsin canım
Kız böyle daha rahat vallaGünde 1 tartilmayi becersem ona bile razıyım 1000 kere tartıliyorum resmen